- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz petrusz82 #9994 üzenetére
nekem az ilyen kapcsolókkal meg szokott gyűlni a bajom. Sosem tudom melyik kell idézőjelbe írni, melyiket nem
ha biztosra akartam menni, akkor mindig total commanderbe a parancssorba (vagy mi annak a neve) írtam behttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
canniball
nagyúr
A korábban említett hiba miatt nem piszkáltam sokáig a progit, így ebben nem tudok segíteni, talán Psychonaut kolléga majd tud valamit mondani.
Azóta amúgy próbáltam a portable AccelMan és a portable FreeCommander progikat is, úgy tűnik nem csak a portable NexusFile életét nehezíti meg az mp3-ak elindítása, de hogy miért...?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Psychonaut
veterán
válasz Bikerman #9996 üzenetére
Traktor Pro például.
-
Bikerman
aktív tag
tudtok mondani valami jó kis zeneszerkesztő programot, amit pl. dj-k használnak?
ragazzi della curva...
-
pitman
őstag
válasz canniball #9982 üzenetére
Megnéztem én is ezt a progit. Egészen jól néz ki, csak rettentűen furcsa az egyes parancsok billentyűkiosztása. Nem lehet valahogy rávenni, hogy olyan kiosztást használjon, mint a TC? Azt látom, hogy bizonyos funkciók átírhatók, de mások nem pl Alt+F1 és társai.
Rar-ba nektek tömörít? Mert a winrart szépen megtalálja, de nem csinál semmit, zip-be működik.
Olyan beállítást sem látok, hogy szóközre az adott mappa méretét kiszámolná, mint a TC, ezt nem tudja véletlenül? -
petrusz82
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #9988 üzenetére
Igen,próbáltam kompatibilitási módban is.De semmi eredmény.
TrollBalint: a -nod3d10 kapcsolót próbáltam.Gondolom az exe-re jobbegérrel kattintva,majd a tulajdonságok ablakban kell a név mögé írni.De így el sem indul.
-
válasz kalmarattila #9992 üzenetére
Az egy egyetemi fejlesztés, ami - úgy tűnik - még nem letölthető (gondolom még nincs kész).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz kalmarattila #9990 üzenetére
Lehet, hogy tévedek, de szerintem nem lehet a Skype-t skinelni. Vagy mégis?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kalmarattila
csendes tag
Skype-hoz keresek valami egyszerűsített kezelőfelületet. amit akár rossz felbontással is messziről lehetne használni: pl. tv-ről távirányítóval htpc-n.
Valaki próbálkozott már ilyesmivel?
-
TrollBalint
addikt
válasz petrusz82 #9987 üzenetére
Én sem vagyok nagyon angolos, de ha jól értelmezem, ha XP-ben indítod, akkor dx 9ben indul el. Vista alatt meg -nod3d10 kapcsolóval kell elindítani, és akkor talán dx 9ben indítja el, mindenesetre az a ? jel a zárójelben számomra azt jelenti, hogy a szerző sem biztos benne.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
félisten
-
petrusz82
aktív tag
Milyen programmal lehetne azt megvalósítani,hogy a dx10-es játékok dx9-ben induljanak el? A szóban forgó játék a Red Faction:Guerrilla.Az a problémám vele,hogy a dx10 sokat levesz az fps-ből.Semmilyen erre vonatkozó beállítás nincs a játékban erre.Rivatunerben nem találtam semmilyen opciót,ami letiltaná a dx10-et.Ezen a linken valamit írnak erről,hogyan lehetne megoldani,de nem értem sajnos az angol miatt.
-
-
válasz Psychonaut #9980 üzenetére
Nem a háttér hanem maga proginak a szine (felső menüsor háttérszíne) Engem zavar a sötét árnyalat, mégha kíméli is a szemet.
Egyébként már találtam is benne egy hibát. FTP-re feljelentkeztem, aztán vmi gond lehetett a kapcsolattal megszakadt vagy nemtom, de a a megnyitott kapcsolat nem reagált semmire. Egy hibaüzit dobott, akkor is mikor lezártam volna a kapcsolatot.
A gombokiosztást is szokni kellene, merthogy nálam F5 a copy, nem F3. Szóval szokni kell.
A tömörített formátumok kezelését még nem próbáltam, de rossz előjel, hogy meg kell adni a külső tömörítőprogram pl. a winrar elérési útját.canniball: Amit linkeltél oldalon még egész jól néz ki. De ami a gyártótól lejön, az nem ilyen. Lehet, hogy bőrözhető, de nem találtam hogyan. Csak a fájllista színsémáit találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
canniball
nagyúr
Itt azt írják hogy "fekete hátterével pedig még a szemet is kíméli". A kép alapján pedig úgy tűnik a keret színe is módosítható (vagy csak a portable más színű)?
(#9978) Psychonaut!
Akkor félreértettem, elnézést kérek!Mindkettőtöknek köszönöm a tippeket!
-
canniball
nagyúr
"...ha említenél 1-2 dolgot miért nem jött be..."
FreeCommander: nem tudom, kipróbáltam de fura volt a TC után így nem használtam hosszabb ideig.
UnrealCommander: bugos."...mik az elvárások..."
Ingyenes TC.(#9975) Psychonaut!
És miért váltottál?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
válasz Psychonaut #9975 üzenetére
Jópofa, de ez a sötét alap, és csilivili színek nem jönnek be. Bár a színek módosíthatók, de ez a sötét keret...
[ Szerkesztve ]
-
válasz canniball #9973 üzenetére
Nekem a freecommander bevált. Talán ha említenél 1-2 dolgot miért nem jött be, vagy mik az elvárások, pontosabb tippet is lehetne adni. Még a mu commander is jó választás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami jó kis Total Commander alternatívát? Free Commander és Unreal Commander kilőve, illetve nem bánom ha van mögötte személyes tapasztalat.
-
Fortissimus
őstag
Atapi+BigBadPlaYeR : thx
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
joe2005
senior tag
válasz joe2005 #9968 üzenetére
Az esetet akarod törölni?
Van egy ilyen tutor bár biztos láttad már.[ Szerkesztve ]
"Have you tried turning it off and on again?"
-
Lajkó
őstag
válasz Psychonaut #9963 üzenetére
Igen valóban lehetséges ez a vistás megoldás! Márha a kötet szó egyenlő a partícióval. Már formázom. Ntfs-re állítottam, most még raw-ot ír, remélem jól csinálom. Kb. még csak 1 órája ismizek a Vistával.
Köszi! -
joe2005
senior tag
válasz Vasinger! #9964 üzenetére
Próbáld meg ezt! bár még béta.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tud mondani olyan progit, ami hasonló az Unlockerhez? Az a baj, hogy az nem megy Vista 64 biten. :S
-
Psychonaut
veterán
Miért ne tudnál? Partíciókat lehet vele átméretezni, meg újakat is létrehozni. De tessék:
Paragon Partition Manager -
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Milyen progival tudnék új partíció létrehozni úgy, hogy a melévő Vista prémiumom megmaradjon sértetlenül? -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Fortissimus #9957 üzenetére
KMPlayer-ben tudod lejátszás közben állítani az időzítést. Újraszinkronizálás a funkció neve. De azt hiszem van SMPlayer-ben, meg talán mintha a VLC-ben is lenne. Mind a 3 ingyenes progi.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Atapi
senior tag
válasz Fortissimus #9957 üzenetére
én subtitle workshop-ot használtam ilyesmire, ami bár nem tul bonyolult, legegyszerűbbnek sem biztos, hogy nevezném.
-
Fortissimus
őstag
mivel lehetne legegyszerubben egy mar meglevo .srt feliratot hozzaidoziteni a filmhez?
bs playerrel probaltam, de mindig kifagy szerkesztes kozben''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Nekem nem pont 'milyen program, ami' kérdésem van, de végül is lehet. Szóval telepítve van faterék gépére egy tök egyszerű útvonaltervező program, és gyári floppy-ról kellett "crack-elni", hozzáadni a kulcsot. Na most a telepítő lemeze elveszett, és én újra szeretném rakni az XP-t. Ezt a feltelepített programot tudom bárhogyan archiválni, hogy utána az új rendszerre is fel tudjam vinni telepítőlemez meg kulcs nélkül? Elég fontos lenne...
Köszi!
-
Sanya
nagyúr
hali.
tud vki vmi jó print manager programot, ami kb annyit tud, mint a fineprint, csak ingyenes?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
localhost
Közösségépítő
Még anno azt tanultam, hogy ha egy file mérete 0 byte, az már tovább nem tömöríthető...
ALKALMAZOTT tudományok: Ha a winchesteren format C: van, akkor nem sok helyet foglalnak el feleslegesen a file-ok = True!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sickboy25 #9948 üzenetére
Egyrészről CCLEANER másrészről...Revo uninstaller és egy egész topic ugyanebben a témában
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Keresek rendszerkarbantartó programot!
Olyat ami a feleseges és nem használt, esetleg törölt fájlokat lepucolja a gépről, valamint internetes dolgokat is leszed és a registryt és rendberakja!
Mert dagad a vinyóm és törölni kellene!Egy programban benne lehet ez minden? Vagy több kell majd?
LKöszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
válasz dzsozefo #9945 üzenetére
Jaja, ahogy localhost írta, valszeg a BIOSban van beállítva a jelszókérés. Egyébként ez kevésbé biztonságos, mert elég csak kiszedni az elemet az alaplapból (meg az akkut), és annyi a jelszónak.
Egyébként ha belegondolsz, csak a BIOSban lehetett neki beállítva, mert a vinyóról való bootolás előtt nem futhat semmilyen program sem (még titkosító sem), mivel be kell töltődnie valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
-
dzsozefo
aktív tag
Nem találtam a megfelelő topicot a kérdésemnek!
Sziasztok! Egy MSI wind u100 tulaja vagyok win7 rendszerrel... természetesen nem átlag felhasználó vagyok, így a profilomhoz jelszó van rendelve belépésnél.
Egyik ismerősömnél láttam egy másik titkosítási programot... méghozzá a gép bekapcsolása után már a jelszót kérdező " program " bukkan fel, azaz az oprendszer betöltése előtt... " boot szintű titkosító program " tud valaki mondani program nevet lehetőleg free vagy máshonnan beszerezhető pl to**rent
köszi
-
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Samsung SGH-U800-as mobilt, és szeretem nagyon. Kivéve, hogy az alapból rátelepített PDF olvasó egy tíz megás PDF-re is azt mondja nekem, hogy "A fájl túl nagy" , márpedig ennél kisebb PDF a gépemen sincsen...
Szóval tudnátok nekem mondani egy direkt mobilra készített PDF-olvasót, ami működik is?
Előre is a segítséget! -
Kommy
veterán
Nagy nehezen találtam egyet download mover a neve, de ha valaki tud ezen kívül másikat akkor várom válaszát
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség hátha találkozott már valaki olyan programmal ami az egyik könyvtárból egy meghatározott kiterjesztésű ( pl.: jpg) fájlokat automatikusan áthelyezi egy másik könyvtárba.
Előre is köszönöm.
Tamás -
majsztro
tag
Hali!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, amivel fényképek elmosódott v. kevésbé jól látható részét lehete feljavítani. Nem tudom létezik-e ilyen.
-
Gh0sT
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, megnézem őket.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
félisten
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
A gépemen könyvtárakba rendezve tárolom az egyes programjaim telepítőfájljait (pl. winamp, irfanview, skype, stb.). Létezik-e olyan alkalmazás, ami ezeket a telepítőfájlokat automatikusan frissítené, ha valamiből új verzió jelenik meg?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Hibás volt egy program telepítése és sajnos a registry keresőjében hiába keresek rá a program visszamaradt elemeire nem engedi mindet törölni.Ebből kifolyólag nem tudom újra telepíteni a progit.Registry tisztítók sem segítenek.Tudnátok egy speciális registry gyomlálót ajánlani amivel mindent ki lehet törölni amit akarok?Köszi! -
Bogoly
csendes tag
Üdv!
Egy olyan programot keresek, amely a következő funkciókkal rendelkezik:
Egy egyszerű átvételi elismervényhez szükséges adatokat bekér, majd kinyomtat, ezután pedig eltárolja egy adatbázisban (akár egy exceltáblába kiirja ). Maga a hangsúly a tároláson van, ez megkönnyítené az adminisztrációt, illetve a régen leadott árucikkeket is nyomon lehetne követni.
Előre is köszönök bármilyen ötletet![ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz PazsitZ #9899 üzenetére
Kicsit későn, de csak most tudtam kirpóbálni ezt a kiegészítőt.
Fel is tettem gond nélkül, csak éppen a mixeket nem tudom vele letölteni. Megtalál mindent az oldalon (hátterek, csengőhangok, videó), csak a mixeket nem látja, pedig az első kettőt leakarom valahogy heggeszteni az oldalról.
Ötlet?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
joe2005
senior tag
válasz joe2005 #9927 üzenetére
Ez ingyenes jobb klikk és felül van.
-
Chandler
senior tag
Sziasztok,
Nem tud valaki egy olyan programot, amivel el tudom érni, hogy egy ablak mindig a legfelül legyen? (Arra gondolok, hogyha mondjuk használom a firefoxot max ablakkal használom, és ha ugye belekattintok, akkor eltűnik az előtte lévő ablak, ne azt szeretném hogy ne tűnjön el.)
-
atesz117
aktív tag
Hi!
Úgy sem jó, hogy beállítasz jelszót a fiókodnak, és automatikus bejelentkezésre állítod?Akkor belépéskor nem kell beírni a jelszót, de zárolás után a feloldáshoz igen.Samsung Galaxy A34 5G
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Van egy ilyen megoldás is:
Hozz létre egy új parancsikont, és az elérési úthoz add meg a következőt:
rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation
Utána adj nevet a parancsikonnak és készen is vagy.
Igaz ehhez is kell beállítani a felhasználói fiókoknál jelszót mert különben nincs értelme... De ez is egy jó megoldás, én is ezt használom. -
adyh
tag
-
adyh
tag
kössz a tippeket de közben rá akadtam egyre
ilyenre gondoltam System Lock"Az akaraterő megteremti az utat"
-
localhost
Közösségépítő
válasz canniball #9910 üzenetére
Hát ez az : én sem értem, mit is kell most megvalósítani! De megoldjuk!
A gép ne legyen jelszóval védve, de "zárolás" után kérjen visszalépő jelszót? >>> Akkor ez a jelszavas screen saver? vagy mi ???¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
canniball
nagyúr
A számítógép zárolása nem jó?
-
adyh
tag
Hello!
Olyan programot keresek amivel mondjuk egy billentyű kombinációval le tudom zárni a gépet, -amikor mondjuk ott hagyom pár percere és akkor ne nézegesse senki - és mint egy képernyő védő ugrál és kéri a kódot a visszalépéshez.
Nekem volt már egy ilyenem régen de sajnos nem emlékszem a nevére
Ha tud valaki valamit előre is köszi!"Az akaraterő megteremti az utat"
-
canniball
nagyúr
válasz localhost #9895 üzenetére
Seráránts, a segítőkészséget azért díjazom!
(#9896) ollie!
Szomorúan veszem tudomásul; köszönöm!(#9897) cigam!
Hogy ne egyszerre akarja minden progi igénybevenni az erőforrásokat, talán valamivel gyorsabban menne a dolog ha mindegyik szépen kivárná a sorát.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
fap333
aktív tag
Jó reggelt minden kedves fórumtársnak!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, ami bit-ről bit-re lemásol egy winchestert egy másikra.
Tehát adott egy jól működő számítógép, néha kerregő vinyóval (Maxtor 6Y080L0), és adott egy új vinyó (Samsung SP0822N). Ezek cseréjét szeretném megoldani, úgy hogy minden ott maradjon ahol volt, és reinstall nélkül ugyanúgy működjön a win mint eddig.
A válaszokat előre is köszönöm!Üdv:
Peti10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest