- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Manjaro Linux
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- PHP programozás
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz
Lizard0828 #139260 üzenetére
Megjött ma az enyém is s rendben van, legalábbis ami a halott pixeleket illeti, játék alatt még nem tudtam letesztelni, ahhoz meg kell érkezzen a pc.
-
Snoop27
őstag
válasz
Lizard0828 #139214 üzenetére
Már nézegetem mi legyen helyette ha ez nem válik be
-
Snoop27
őstag
Végűl a G2724D maradt, elég jó árban sikerűlt kifognom (87,500). Köszönöm srácok a segitséget!
-
Snoop27
őstag
válasz
Balesz1899 #138206 üzenetére
Nem értem mi a lényege, hogy annyira kinyúló talpat raknak neki, de biztos megvan az okuk rá. Sztem az MSI-jal maradok, annak kicsi a talpa s jól is néz ki.
-
Snoop27
őstag
válasz
Balesz1899 #138193 üzenetére
Annyi a gondom vele, hogy kicsi az asztal s annak nagyon előre nyúlik a talpa. De ha mindenképp az a bestbuy akkor esetleg veszek rá egy állitható vesa talpat s arra szerelem, de az még 30e pluszba.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! LG 27GP850P és Legion R27q-30 közűl melyik lenne a jobb választás? Esetleg még a LG 27GS75Q is szóba jöhet. Köszi.
-
Snoop27
őstag
válasz
Balesz1899 #138067 üzenetére
VA paneleseket is néztem de ma olvastam, hogy talán az IPS jobb lehet ha a válaszidő fontos. Megfelel VA is ha véleményetek szerint jó lehet játékokhoz.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok!
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
90-100e
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27” , 144-165 hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Játékokhoz, szóval IPS a jó választás, ha jól olvastam
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
sík, de lehet ivelt is, talán ez utóbbi jobb játékokhoz
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
játékok, tanulás, net.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
AMD RX 6650 XT
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, DP, USB
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
jó ha van, de nem must have
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
állítható, dönthetőGigabyte G27QC és ViewSonic Gaming VX2718-2KPC-MHD ami eddig jónak tűnt, de megfelel más is ha ennél jobb hasonló árban.
Köszönöm. -
Snoop27
őstag
válasz
Geresics #54018 üzenetére
Koszi, ez valoban sokat segit. Kaptam olcsobb darabokat is, apro penzert, de gondoltam inkabb vennek egy dragabb darabot, hatha szamit valamit, vagy nem? Sokan irtak, hogy erdemes VGA-rol valtani, szoval VGA es DVi kozt biztos nagy minoseg kulonbseg van, dehogy DVI es DVI kozt van-e azt nem tudom, de szeretnem a legjobbat kihozni ebbol a monitorbol.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Tegnap ota boldog tulaja vagyok egy P2314H monitornak. DP es VGA kabeleket kaptam hozza, de sajnos a videokartyamon nincs DP kimenet (HD4850) es a VGA ha jol tudom gyenge minosegu, analog kepet/jelet ad. Emiatt gondoltam ugy, hogy egy jo minosegu Hama DVI kabelt vasarolnek, s itt jon a kerdesem : a videokartyam 24+5 pines, a monitor pedig 24+1, gond lehet ha 24+1 pines kabelt veszek? Problemas lehet a videokartyanal, vagy semmi gondot nem okoz? (arra is gondoltam, hogy a DP kabelre vennek DVI atalakitot, de ugy tudom/olvastam talan jobban jarnek egy DVI kabellel).
Valaszaitokat nagyon koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest