-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz t-joco #92685 üzenetére
Én is csak a nyilvánvaló, paraméterek közötti különbséget láttam azt nem, hogy működés közben milyen különbözőséget okoz. Mivel sem ezt ismerem, és a saját monitorodat típusát sem írtadmeg (ami azért lenne jó mert más, hozzáértőbb emberke az alapján talán ajánlhat alternatívát) így ennél többet nem tudok mondani.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
OgreImre
senior tag
válasz t-joco #90959 üzenetére
Szerintem a csatlakozók száma és milyensége, az állvány állíthatósága dönthet, a panelekben és a képminőségben ebben a kategóriában nincs különbség. Az MVA is egy VA panel.
75Hz vs 60HZ, van aki már a sima asztalon az egérkurzor mozgásában észreveszi a különbséget, van akinek fel sem tűnik. Inkább játékoknál számít, filmnél nem."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
válasz t-joco #90951 üzenetére
IIYAMA XB2483HSU-B3
VIEWSONIC VG2439SMH-2
Tapasztalatom nincs velük, ezeket találtam.
+
a BenQ amit írtál.
Ilyen felhasználás esetén nem szükséges talán a kalibrálás, be lehet lőni szemre is.[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
OgreImre
senior tag
válasz t-joco #90943 üzenetére
24" méretben FHD felbontással és VA panellal elég sovány a felhozatal.
A filmnézés és a fekete miatt a VA panel a javasolt.
A kis bevilágítás eléggé példány függő, de talán a szélesebb kávával rendelkezők jobbak ebből a szempontból, mint az extra vékony kávás társaik.
27" méretben már van nagyobb választék, a BENQ GW2760HS ajánlott szokott lenni.
Az, hogy 27"-on a FHD felbontás pixeles-e vagy nem sok mindentől függ (nézési távolság), lehetőség szerint élőben célszerű megnézni, hogy bejön-e a pixelméret valakinek."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Brekk
addikt
válasz t-joco #86035 üzenetére
Nem változik, és a felfénylés és a bevilágítás nem ugyanaz. Ha a barna folt látszik tökre szemből is akkor az bevilágítás. Állj el a vásárlástól ha nem tudsz vele együtt élni. A monitor élettartama során ez nem változik, nem lesz jobb és rosszabb sem.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz t-joco #86021 üzenetére
Ha sötétben teljesen szemből nézed és nem fekete az bevilágítás. Már kis szögből is glowt látsz a sarkoknáj ha a monitor közepénél van a fejed, szóval kicsit menj odébb, és a széleket is szemből nézd. Ha így látod a bevilágítást kkor az az. A 65 fényerő még elég sok ahhoz képest sztem nincs vész.
A barna leheta felfénylés, IPSnél nem azonos színű két oldalról nézve a glow.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Ármester
válasz t-joco #85205 üzenetére
Ez nagyon nagy mértékű bevilágítás, tuti hogy valami baja van (talán összeszerelési hiba ). Nekem az LG 27-MP58VQ-P monitor szép egyenletes fekete. Képeket az LG 32LH6047 tévéről készítettem [link], a monitort már nem is fotóztam mert dettó ugyanilyen jó a feketéje.
A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre elkészült a Sid Meier’s Civilization VII
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest