Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Már egy ideje használom, magasan a legjobb az open ear kategóriában ez az ultra gagyi.
Oladance, Shokz, stb sehol nincs, már elő se vettem őket mióta ez megvan.Amúgy jók ezek ha hallanod kell a környezetedből valamit, iroda, futás és hasonlók. Persze, nem egy Focal az, ami ellen helyt kell állnia, de egy Focallal nem is mész ki futni és tekerni.
-
Plug Life
senior tag
Biztos jó valakinek, de én nem értem a nyitott „earbuds”-szerű cuccok célját. Ahová ilyen mini mobil fülhallgató kell, ott valószínű sok környezeti zaj lesz (utca, tömegközlekedés, edzőterem, iroda stb.) Otthon csendben jó minőségben zenét hallgatni meg rendes nagy nyitott fejhallgatón jó (pl. Sennheiser HD650 kategória)...
-
Predatorr
őstag
Ultragagyi. Persze biztos akad, aki ára miatt megveszi. Ma már kb. minden sbc-s szar is „HiFi Audio certified”, meg a többi plecsni, mint 300cd/m² monitorokon a HDR. Hatóságok meg nézik, mint rendőr a zebrán előttem áthajtó kocsisort.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az OpenRock X nyitott fülhallgató kifejezetten sportolási célra tervezve. Levegőrezgéses hangsugárzók, állítható fej, hosszú üzemidő.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest