- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
tonyqa23 #94391 üzenetére
Nem. Féltem, hogy kicsi lesz a mérethez a felbontás, de nem.(Igaz, bőven 40 felett vagyok már, már nem fiatal a szemem ) Kb 0,8m -1 m-re ülök tőle.
Élesebb a képe, netezés közben scrollozásnál (is) éles marad a képe, a színek szépek, a fényerő még sok is, abból vissza kellett venni. A beállításnál (menü) sok lehetőség nincs, de nem is kell. Magasságállítás nincs ( sajnos), az jó lett volna. Az AMD freesync automaikusan működik. Összességében szép a képe. ( HDMI-HDMI)
Egy rövid WWII-t játszottam és egészen más a látvány. Színesebb, élesebb, világosabb, mindent sokkal jobban látni. ( RX 580 nitro+)
Csak legyen tartós is.
-
Carasc0
őstag
válasz
tonyqa23 #84680 üzenetére
Igen! Most láttam én is! Sztem best buy monitor. HEXUS teszt oldal szerint nagyon jó kis cucc! Sztem ár/érték bajnok. Minden fontos dolgot tud sztem. Nem éppen gamer, nem éppen PS-re termedt, de olyan kis általános mindenesre tökéltes. Hosszútávon pláne. Eddig úgy néz ki rendelésre ítélt, bár Brekk véleményére kiváncsi lennék. Természetesen Prémium kalibrálással kérném!
Amúgy olvastam hogy a TN 2ms = IPS 6-8ms... Szóval 4ms egy IPS-nél nagyon nagyon jó. Játékra simán alkalmas.Nem tudom tud-e 75hz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Jövedelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest