-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Zola007 #45266 üzenetére
No akkor vagy Prad-ék "nem tudnak kalibrálni", vagy az én korábbi (PWM-es) verzióm (GW2760HM) az, ami nem csak a PWM-ben gyengébb a HS-nél. Szerintem én erre a report-ra emlékezhettem, illetve a személyes tapasztalatom a GW2760HM-mel is a nagyon csálé színkezelés. Igaz, hardveres kalibrálás nélkül használtam, de azért az IPS-eket "szemre", meg szoftveresen be szoktam tudni állítani úgy, hogy élethűnek tűnjön az eredmény, ezt a BenQ-t viszont nagyon nem tudtam úgy beállítani, hogy ne bántsa a szemem (és itt nem a PWM-re gondolok, hanem a nagyon torz színekre). Több TN is rémlik a régmúltból amiknek a színvilága nekem szebbnek, élethűbbnek tűnt. De akkor lehet, hogy csak egyszrűen jobban igényelte volna a kalibrálást, mint az IPS-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robot fűnyírók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LC34G55TWWRXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS32DG500EUXEN) 165HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest