-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
Tiszteletem uraim!
Itteni ajánlások alapján vettem egy DELL P2314H monitort. A képe hibátlan, viszont időnként 1 másodpercre elsötétül, és mintha mi sem történt volna visszakapcsol. A "valami hiba van a monitorrommal" topikban már többen jelezték ezt, és ott valaki kiderítette, hogy ez egy sorozathiba ami érinti a P23-24 sorozatot (az inverterrel van valami). Cserélték is neki garanciában.
Szeretném kérdezni az itteni szakértőket, főleg az Oázis bolt képviselőit (onnan rendeltem a monitort), hogy tudtok-e erről a problémáról? Ha valóban van ilyen, akkor viszont jó lenne tudatni ezt a kis apróságot a leendő vevőkkel, és ez esetben az ajánlott monitorok sorából kivenni amíg ez meg nem oldódik. Ha nem monitor hiba, akkor tudtok-e valami megoldást erre? Ez kísértetiesen kezd hasonlítani a Sapphire BS mizériára.
A válaszokat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Eladó vált!!
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest