- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- YouTube
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zippofcy #48475 üzenetére
Oázisból való a 2311-em. Szinte egész biztos, hogy újra tőlük venném az újat. És abban is biztos vagyok, hogy erre biztosítanák a lehetőséget is, mert igen segítőkészek és jó fejek (voltak eddig minden alkalommal). Azonban az összehasonlítás nem igazán kivitelezhető, lévén vidéki vagyok, bizonyos okokból csak célirányosan fogok tudni vásárolni. Olcsóbbhoz elég a DVI-D (olcsóbb), utóbbihoz DP kell (drágább). Jelenleg egyiket sem tudom meghajtani, tehát eleve úgy kell majd vásárolnom a hozzávalókat is (előre). Nekem az elég, ha valaki (nem akárki
) azt mondja, hogy nem csak grafikai munkára előny a U2713H, megelőlegezném magamnak látatlanba, hogy én is látnám a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjelent a OnePlus 13T
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest