-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI882
tag
válasz szasanyi #116101 üzenetére
Gondoltam, hogy nem véletlen az árkülönbözet. Kár, mert 167-ért hozzá jutottam volna, de így az általad tesztelt DELL jobb vételnek tűnik. Sokat olvasom a forumot és figyelemmel kísérem, hogy melyiket vegyem. Sajnos vagy nem sajnos az ívelt képernyőt próbálom elengedni, de nem akaródzik. Sose volt és kíváncsi vagyok. Viszont az IPS panel előnyét szeretném élvezni... A hitvány minőségű panelekről meg ne is beszéljünk. Nehéz ez a monitor vásárlás minden szempontból...
Meghagylak abban a tudatban, hogy neked van mindenben igazad! Így álltathatod magad abban a hitben, hogy igazoltad minden hamis és feltételezett állításodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- További aktív témák...
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest