-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemoN70
csendes tag
Hali!
nemtudok dönteni két telefon között:
-Sony C510
-Sony W705az egyikben a kinézet és az autófókusz csábít, a másikban pedig a wifi és szintén a kinézet
A teszteket már elolvastam párszor és élőben is láttam, meg nyomkodtam már mindkét telefont de mégsem tudok dönteni...Alcatel>>Nokia 2110>>Siemens A50>>Siemens CV65>>Sony Ericsson Z520i>>Nokia N70 &. Sony Ericsson C510
-
ToBeY
nagyúr
válasz runner 125 #18689 üzenetére
Akkor kihagyom keresek mást ami hasonlóan nagy lcd-s mobil is nem 100k
-
Loituma69
őstag
válasz csilcsi #18687 üzenetére
Igo8 windows alapu legjobb leg lefedettebb térkép program és 3D. Symbiánra a Garmin XT a legjobb, legalább annyira lefedett a magyarország térkép mint az Igo8-é, de nem 3D. Samsung i900 volt tökéletesen futott rajta azIgo8 bár az első bekapcsoláskor Igo8 futatáskor mindig nehezen talált műholdat 5-10 perc, de ha megfogta a jelet akkor utána tökéletesen navigált. omnia HD valamivel jobb műholdvevővel van szerelve. Aki kicsit ért az omniákhoz akár 6.5 wince progit is égethet rá. Mert az alap romok amit a magyar szolgáltatók raknak a samsungokra azok általában hibásak lassúak rosszak nem kiforrott verziók. PL Az én volt omniámra a samsung gyártó 1 év alatt 7 rom frissítést adott ki ami mind természetesen fontos hibajavításokat tartalmazott. A magyar T-mobil 1 év alatt 1 frissítést sem adott ki, röviden ennyit tudok hozzászólni. A nokia navigációs telefonok sokkal kiforottabbak, cserébe a térkép szoftver nem annyira látványos mint az Igo8, de tökéletesen használhatók.
Garmin XT létezik winCE verzióban is! Tehát fut windows alapu samsungon is.[ Szerkesztve ]
-
csegu
csendes tag
Hy!
Édesanyámnak kéne egy teló, lehetőleg minél olcsóbb, max. 1-2ezer Ft, 2 év hűségre. Most vodás, de ott nincs normális telefon ingyen. A T-mobilnál a következőkre szűkítettem a kört:
Nokia 2700
Nokia 5130
Nokia 6300
Nokia 6303
Samsung S3310
Szempont volt a hagyományos kialakítás és a normális kijelző. Csak telefonálásra kell, néha 1-1 sms. Elvileg egyik kezelése sem túl bonyolult. (Amúgy nem vagyok Nokia mániás, de tényleg ezek voltak a legjobbak ennyiért.)
Ezek közül melyiket ajánljátok, melyiknek a legjobbak a gombjai, legjobb az összeszerelése, legstrapabíróbb, milyen a hang beszélgetés közben, ill. a térerejük?
Amúgy egy SE J210-et kéne leváltani, 2+ éves, és már szarakszik néha joystick, meg csúnya a kijelző is.
Köszi -
-
Loituma69
őstag
Még kimaradt
A nokia N95 8gb 1 és fél napot bírt átlag és lemerült szerencsétlen, az 5630 ugyan annyi használat mellett 4 és fél napot bír nálam! Átlagnál nagyobb kezem van és tökéletes a gombkiosztás. Sosem nyomok 2 gombot egyszerre! -
csilcsi
csendes tag
na,nehezemre esett döntésre jutnom,de sikerült meg a fejem is belefájdult a sok böngészésbe,csak na szeretek körültekintően vásárolni föleg h nagyobb összegről lenne szó...leg. is nekem nagy... szóval N97 és társai alapból kiestek,mégpedig azért,mert nem tetszik nekem ez a kicsúsztatható teljes bill. Sztem. csak nehezebb és nagyobb,vastagabb lesz tőle a telefon.(számomra teljesen fölösleges,hisz több mint egy évig nagyszerűen elboldodgultam a HTC elég picike kijelzőjén is nincsenek nagy ujjaim,és alkalmi levél,szöveges üzire elég a virtuális billentyüzetecske hihi ) és habár HTC nagyon szeretem,de ahogy végig néztem az aktuális kinálatot,elszomorodtam,mert ami nagyon tetszene az nekem megfizethetetlenül drága (pl. HTC Touch HD 2)
most már 2 kérdésem lenne az alábbiak közül :
1.)melyikre lehet a legjobb navigációs programot feltenni??? iPhone??samsung omnia HD?? mert tudtommal az igo2008 amit föltettek a HTC gyémántomra és remekül müködött csak windows alatt fut,vagy lehet valahogy modifikálni?
2.)melyik megbizhatóbb? mert ha kiadok egy telefonért egy komoly összeget (annak idejen a gyémántot is 100e ft feletti összegért vettem...) akkor elvárom h 2-3 évig hibátlanul müködjön,hisz nem tuningolom én hetente mint a megszállottak,igy elviekben nincs amitől összeomoljon.igazam van?
más kérdés? nokia E66 mi a véleményetek? fehérben naon-naon tetszik sztem egész nőies ...kár h nem érintő kijelzős,na de szinte mindent tud (gps,wifi stb.)és ára is jobb...csak nem visszalépés a HTC képest? a tulajdonságokat nézve még 2 év távlatából is ott a van a kicike toppon (pl kijelző felbontás stb.) csak az aksija birná tovább...
előre is köszike a válaszokat,jó fejek vagytok mindenkinek szép álmokat.pusz
-
Loituma69
őstag
válasz Sly Bp. #18656 üzenetére
N95 8gb volt most 5630 van. Ez a telefon összehasonlíthatatlanúl gyorsabb az n95 nél 120 kép van a telon 1 sec alatt betőlti villám gyorsan vált köztük nincs megakadás mint az n95 nél. A zene keresés lejátszás döbbenetesen gyors és elég ha a szám címét vagy előadóját kimondom azt játsza egyből. A kijelző képminősége az n95 8gb se volt rossz, de ennek az 5630 kristálytiszta kijelzője van éles tökéletesen olvasható betük mély gyönyörú élethú szinek az n95 8gb meg se közelíti ezt. Rendszeresen wifi zek kb 2x gyorsabb a net elérés keresés tőltés mint az n95 volt. Ebben a telóban 600mhz processzor dübörög! A hangminőség egy hajszállal gyengébb mint az n95 8gb volt, de fejhallgatóval félszer hangosabb tisztább a zene mint az n95 volt!
A fotó minőség tökéletes annak ellenére, hogy nincs autófokusz. A vakus képek jobbak mint az n95 volt! A videó nagyon jó minőségü és lejátszik mindent! Iszonyat gyors a proci és ezáltal a szoftver a telón. Képtelen lennék vissza álni a gagyi csiga lassú n95 8gb ra. Jah igen még nem is említettem hogy usb összekötöd a pc vel és 10 másodperc alatt 100mb zenét másolsz rá na ez az n95 8gb kb 10 perbe tellett! Hirtelen ennyit tudok hozzászólni ehhez a telóhoz. Aki nem hiszi járjon utána. -
ToBeY
nagyúr
Az 5800 jó teló érdemes venni használtan itt aprón?Nem akarok semmi extrát,csak egy nagy kijelzős érintőképernyős telót.
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
válasz csilcsi #18681 üzenetére
N97 már tényleg kiforrt ; új ,gyors szoftver ami tartalmazza a kinetikus görgetést. Kijelzője nem kapacitív ,de viszont elég nagy. Ha sokat írsz e-mailt ,SMS-t ,akkor a qwerty miatt azzal jobban jársz.
i8910 szerintem elég féltégla - bár ez magánvélemény. Kijelzője az említettek közül annak a legnagyobb ,és a sebességével sincs gond.
iPhonenak van ezek közül a legérzékenyebb/jobb kijelzője. ( bár az omnia hd-é nagyobb és szebb ) Erre vannak a legjobb játékok ,és a böngészője is kiváló. Kamerája nem a legjobb ,de a zenei képességei viszont kárpótolnak.
Ha Jailbreakelve van a telefon akkor több száz jó alkalmazás/játék van rá. szifon.com-ot nézd meg ,rengeteg dolgot megtudhatsz az iphonerol. illetve nézz be az itteni szakmai topicjába.
Esetleg HTC Diamond2?
[ Szerkesztve ]
just be
-
csilcsi
csendes tag
bocsánatot kérek...
de ékezetek nélkül nekem gyorsabban megy az irás...s köszönöm szépen mindenkinek ezeket a gyors válaszokat. Nagyjaból választ is kaptam a kérdésemre...
a nokia N97 valóban egy kis ékszer...már láttam valahol,csak nem emlékeztem a tipusára...nagyon-nagyon szép,és fehéééér igy,ha kapok elég támogatást akkor becsomagoltatok egyet magamnak a fa alá hihihi
ha meg nem,akkor még picikét gondolkodom egy fehér almácska,vagy egy nokia E66 (persze ezt is fehérben ) között... most mindenki kinevethet nyugodtan,de nekem igen is nagyon fontos a telefon szine ... persze a tudás mellett (mert szőke azért nem vagyok )
a nokia N97 ill. E66-ról valakinek vmi tapasztalata? vagy esetleg van ezeken kivül még más javaslat?
samsung 8910i vagy nokia N97 inkább??? (100e ft. nem is tudom elég sok pénz...csak egy telefonért..lehet h esni fog jövőre? )
iPhone már gyengébb tudásban... igy azonos ár melett kiesett...és azokat az új sonyericcsonokat (ainio,sainio) lehet már vásárolni?mennyiért és hol? és igérem többet nem untatok itt senkit ... köszike még 1x -
Lujko
csendes tag
Értem, köszönöm a segítségeteket!
-
picur220
veterán
válasz Roxy88 #18669 üzenetére
Ami már nem fért bele az 5 percbe:
Sztem használj vesszőket, mert így enm érthető a mondanivalód. A Corby nem Symbianos, Symbianos HTC pedig szimplán nem létezik. N96 szar telo, az N97 már kezd kiforrni, de annyi pénzér tvannak jobbak is. Eddig is Winmo-ja volt, és szépen tűrte, szóval sztem neki nem jelent ez akadályt. -
picur220
veterán
válasz Roxy88 #18670 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom a szerkesztés gombot, amit minden hozzászólás megírása után 5 percig használhatsz! (Azért nem vagyok durvább, metr látom, hogy 1 napja regeltél) Az S5230 az N97-től messzebb áll, mint a Föld a Naptól. Sztem nem kéne őket egy lapon említeni.
csilcsi: Neked i8910-et ajánlanék, de max használtan, mellesleg az is féltégla. Nokia 5230 is jó lennne, persze csak ha nem kell wifi.
[ Szerkesztve ]
-
csilcsi
csendes tag
Sziasztok
sieles kozben sajnos tonkrement a szeretett telefonocskam (HTC gyemant) 1,5 evig hasznaltam s nagyon szerettem,eleinte ilyet akartam ujat venni,de megtudtam h mivel megjelent az utodja ilyet mar reg nem gyartanak aztan belattam h ideje lenne ujitani,hisz fo a valtozatossag s ezuton kernem a ti segitsegeteket h mien telefont kerjek az angyalkatol helyette
tanacsoltak nekem az iPhone ami kulsore nagyon teccik,de sok negativumot hallottam rola,h rettentoen le van butitva,(nem lehet fajlokat kuldozgetni,videot rogziteni),csak fizetos progik mennek rajta s nehezkes az osszehangolasa szamgeppel,kihangositva is halk es torz,gyakran fagy le,allandoan frissiteni kell(ene),s meg az akumulatorja is nagyon hamar lemerul.Igazak ezek mind??? vagy csak remhirek...beszeljetek le, mert felek h porul jarok de tulsagosan is teccik...
meg mondtak az 5800,N95 is de azok a felteglak ,kulon taska kell nekik az uj HTC meg tul dragak es samsung Omnia van bnomnek is meg a tesomnak ugyhogy az kizarva
ha valakinek van vmi mas otlete szivesen veszem a tanacsat,hisz csak ez a kerdes miatt regisztraltam erre az oldalra
fontos szempont :
>>a szep dizajn (eleg ha csak szep ... nem kell noies is legyen rozsaszin v ilyesmik hihihi ,mondjuk ha iPhone akkor ugyis feheret vennek )
>>szep kijelzo,minel nagyobb s lehetoleg erintos,de nem muszaj
>>kihangositva szepen(es hangosan) szoljon
>>win mobile/symbian (h lehessen ra telepiteni alkalmazasokat )
>>GPS is legyen benne,mert sokszor jol jon
s kb ennyi... ja s az ara,nos ugy max 80ezer ft.koszi mindenkinek aki valaszol nekem puszi
-
Lujko
csendes tag
Hali
Telefont szeretnék váltani mert a mostani Samsungom már haldoklik, és kb nulla pénzből, ezért most kinéztem a T-nél a Nokia 6303-t, illetve a 2 alsó kategóriás tacssos telót a Samsung S5230-t és az LG KP502-t.
Igazából a Nokia a leginkább befutó nálam, viszont nem tudom hogy Word dokumentumokat illetve PDF-t támogat? Mert ez fontos lenne számomra.
Valamint a Nokiához ha nézzük jó vagy jobb lehet valamelyik a 2 tapis mobil közül? Mert filmnézés is játszana nálam, és ahhoz a nagyobb kijelző nem lenne rossz, viszont a saját szabványú füles meg megint negatívum, szóval nem tudom, szerintetek melyik a legkorrektebb telefon a 3 közül? -
james88
tag
Üdv!
Az érdekelne hogy pl az LG KM900 Arena telót független verzióban lehet kapni 55k körül is és 100k ért is árulják egyes helyeken.
Egy kicsit fura nekem ez az ár különbség. Esetleg valaki nem tudja miből adódik? Lehet hibásakat adnak olcsón vagy esetleg lopott?:S
Gari van mind2 félére és elvileg újak. A drágább pl PhotoHall az olcsóbb az webshopos.
Válaszokat előre is THX! -
diegho
nagyúr
válasz picur220 #18663 üzenetére
Iphone-t szerintem nem vehetek, mert ahhoz fix díjcsomagok vannak 2 év hűséggel, én meg most az N79 vásárlásakor alírtam 2 év hűséget, bár díjcsomagra nem, mondjuk ha nem számít nekik a dolog, akkor aláírok a díjcsomagra is 2 évet, úgyis MM vagy Ikon lett volna hamarosan a díjcsomagom. Bár egyelőre még addig el kell jutni, az is lehet adnak másik N79-et. Kolléganőmé szeptemberi és tökéletes, se fagyás se semmi, bár amennyit ő használja...
-
diegho
nagyúr
-
picur220
veterán
Minden telora lehet panaszt találni, de sztem semmi baj sincs vele. Faterom használja, és eddig még csak annyi volt a gondja, hogy a Garmin nem ment rajta megfelelően (kifagyott), amit persze egy másik verzió efltelepítésével megoldottunk!
A T-s N79 meg szar, de ha fel tudod rá rakatni a 31-es szoftot a Nokiánál, akkor jó lesz!
Én most azért gondolkodtam el az 5530-on, mert kellene a pénz konfigra...[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
5630-ról mit tudtok mondani? Különösen ajánlott minősítést kapott, tudom nincs GPS és a kamera sem jó, viszont állítólag brutálisan gyors.
-
KoRner™
tag
válasz meroly #18651 üzenetére
Nos, tekintve hogy most lesz fényképezőgépem, be kell ruházni egy csomó vacakra.
Így hát szeretnék minél jobban spórolni. 5-10 ezer forint lenne az összeghatár, ezért is vettem számításba a 2700-at.
Nekem a pannonban annyit mondtak, hogy ha 2éves hűségnyilatkozatot aláírok, akkor lehetőségem van beadni egy olyan telefont, aminek az imei számát le lehet olvasni. A tulajdonjog bizonyításáról nem esett szó, a mamám nemrég adott be egy telefont, és nem kértek tőle semmi ilyesmit.A legutóbbi két normálisabb telefonom egy Motorola V3i volt, azután pedig egy Samsung E250.
Abszolút ez a samsung vitte nálam a pálmát, ezért is szemeztem nagyon a C3050-el. Ha minden igaz, beadva a régi telefont, 990 forintért jutnék hozzá ehhez.Hogy mit tudjon? Legyen kb olyan mint az E250, és akkor boldog leszek. Zenelejátszás, minimum 4gb-ig bővíthető, és a kijelzője legyen legalább átlagosnak mondható. Esetleg még az, hogy zenehallgatás és átlagos használat mellett bírja 2 napig.
-
meroly
veterán
válasz KoRner™ #18650 üzenetére
Mekkora az összeghatár, ameddig elmennél? Mik a kitételek, mit tudjon a telefon?
Én a 2700-t használtam 2-3 hétig, teljesen meg voltam vele elégedve, leszámítva azt, hogy a napi 1-1,5 beszélgetésemmel 2 napig ketyegett az akku. Azért adtam el, mert kaptam cégest.
Ez a 10ezer forintos dolog hogy működik? Ha pl vennék egy nokia 2323-at, ami praktikummal 13k, abból lejön 10k, ergo fizetek 3k-t a telefonér? Ez kicsit gyanús nekem....
Megtaláltam:
A 10 000 forintos kedvezmény 2009.11.03. és 2010.02.01. között érvényes, 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával, kizárólag az ÁSZF-ben meghatározott új, Pannon számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program készülékkedvezmény felhasználása esetén.
A kedvezmény a lakossági akciós árlistában feltüntetett összegből kerül levonásra, nem halmozható, és más kedvezményekkel nem vonható össze.
Amennyiben az új mobilkészülék ára kevesebb, mint 10 000 forint, a készülék 0 forintért elvihető. A Pannon a különbözet értékét nem téríti meg. A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott mobilkészülék az IMEI-száma alapján azonosítható legyen, valamint a készüléket leadó előfizető a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
KoRner™
tag
Sziasztok!
Már lassan két hete olvasgatok teszteket, és fórumokat, de döntenem még nem sikerült.
Annak idején kinéztem egy Samsung L700-as mobilt, de mire a vásárlásig jutottam, elfogyott a masina. Nemrégiben ismét eljátszottam ugyanezt, csak akkor az S3310 volt kinézve.
Most döntenem kéne, és amikre sikerült leszűkítenem a kört, azok a következő telefonok. (Kék szolgáltató előfizetős listáiról kell választanom.)
Samsung C3050
Samsung B2100
Nokia 2700Alapvetően Samsung párti vagyok, de ennél a két mobilnál kicsit visszatart a kijelző kicsi felbontása. Kamera minősége majdnem teljesen mindegy, most lesz fényképezőgépem. Nokiánál meg az zavar, hogy elvileg csak 2GB-ig bővíthető a memória, meg... igazából a lekerekített sarkak se túl nyerőek számomra.
Szeretném kikérni a véleményeteket erről a 3 telefonról, vagy ha van jobb ötletetek akár egyéni, akár üzleti előfizetéses listáról, hasonló árfekvésben, akkor szívesen várnám a tippeket.
(Van régi gagyi telefonom olvasható imei számmal, szóval egyéni ügyfeles listáról lejön 10 000 forint.)Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
l.krisz80
csendes tag
-
campers
tag
Szevasztok. Nokia E52 vagy Aréna? Mivel a gps-t is használnám (ha már van benne) kicsit félek hogy az E52 kisebb kijelzője miatt nem lehet olyan jól nyomon követni a dolgokat. Másik dolog, hogy az arénánál olvastam, hogy nem túl sok program van rá-gyáriakon kívül.
Ez a két dolog miatt nem tudok dönteni. Help. Köszi -
-
diegho
nagyúr
Azon gondolkodok, hogy keresek valakit akinek telefon kell, kifizeti nekem szépen a telefon 2 év hűséges árát, megkapja a telefont én a pénzt és irány fel a netre és veszek gyári garral valamit, amit akkor frissítek amikor akarok, a T meg bekaphatja.
E52 erre is elég sok panaszt olvastam
E66-ot próbáltam, de csúszkás, tehát egy idő után szalagkábeles lesz - minden ismerősömnek az összes csúszkás telója az lett.
E71 T-s haveromnak ilyen van. Tökéletesen meg van elégedve vele, viszont minden hívásfogadásnál 3mp-el később kapcsol be a mikrofonja, ami elég gáz, de még talán ez a legjobb.
E72 túl új, a nokia dolgozik a szoftvereken, de mire a Tnél elérhető lesz...6700 és 6720 esetleg Arena, Hero, 5800?
-
diegho
nagyúr
válasz Sly Bp. #18637 üzenetére
Ezzel csak az a bajom, hogy 15fps videó 80k-ért kicsit vicces 2009 végén. Komolyan mondom nem tudok még egy olyan okostelefont a Tnél, ami mindent tudna ami nekem kell, kivéve az N79-et. Ahhoz meg nem lehet normális szoftvert tenni. Szánalmas. Kérek valami teljesen mindegy mit, eladom a fenébe aztán marad a K800i, ezzel legalább fényképezni is tudok.
Egy kis éjszakai kép teszt: [link] ennyit az 5megapixelről.
-
diegho
nagyúr
Mondjatok nekem egy olyan telefont a T-nél ami:
gyors, stabil működésű a szemét T szoftverrel is
használható kamera
használható GPS - ebből talán elég az útvonal tervezés is, navigálás nem olyan fontos, csak meg tudja mutatni hol vagyok.
Wi-fiAz N79-et holnap b@szom eléjük, ma voltam szoftver cserén, de ugyebár nincs hozzá szoftver, csak a legelső bughalmaz és rárakta azt (ez volt rajta eddig is), naná hogy ugyanaz a hiba. Konkrétan lefagy a kamera. "Váratlan hiba történt kérem kapcsolja ki és indítsa újra a készüléket" üzenetek tömkelege. Mindenképpen másik készüléket kérek helyette és nem érdekel mit mondanak. Panaszkönyvet minden esetben fogok tölteni, még akkor is ha drágább készüléket hozhatok el befizetés nélkül.
-
Merci969
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megyek aludni. Majd holnap elolvasom a többi hozzászólást.
Jó éjt mindenkinek. -
Merci969
csendes tag
Nekem nem tetszik a Samsung M7600. Ajánlották még az S5230-at és az S5600-át. Nekem a samsungok nem jönnek be annyira.
-
Sly Bp.
addikt
válasz kaller1 #18623 üzenetére
Én az N97 helyett egy Samsung i8910-est ajánlok vagy végső esetben egy N97 Mini-t! De ezek már dupla árban vannak egy Arena-hoz képest!
M7600 egy nagyon jó telefon! Nem a legszebb de nagyon meg voltam vele elégedve! Zenére ennél jobb nincs és a maga 47 ezres árával (újban) messze a többi alatt van!
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz Merci969 #18621 üzenetére
Én ugyan nem ajánlottam semmit,de ha már rákérdeztél,akkor igen, az Arena-t válaszd mert minőségben sehol nincs hozzá képest a másik kettő.
Ha viszont hardcore user leszel a jövőben,akkor N97....Te Sly,akár hogy is ajánlgatod azt a Samsung M7600-at már vagy ötvenedjére,az akkor sem jön be senkinek...
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
Merci969
csendes tag
válasz Roxy88 #18616 üzenetére
Köszönöm a választ.
Eddig még nem adtam el mobilt. Hol lehet eladni? Hova érdemes menni eladni?
Nekem is az Aréna tetszik a legjobban, viszont eddig mindig Nokiám volt. :-) Az N97-et nagyon lehúzták az okosok a tesztek alapján az 5800 annyira nem tetszik és a legdrágább a három közül. -
Merci969
csendes tag
Sziasztok.
Három mobil között kéne választanom. Nokia N97 és LG Aréna és a Nokia 5800 között. Eddig Nokia N70-et használtam, de most egy fekete előlapot kaptam hozzá. Ez annyira férfias én pedig annyira szőke vagyok. :-) Az előző ezüst színű volt, de már annyira kopott volt. Árban a magentánál közel hasonló árfekvésű mind a három. Az Aréna tetszene a legjobban, de olvastam, hogy plusz progikat nem lehet rá telepíteni. Mondjuk eddig eszembe sem jutott progikat telepíteni a mobilomra. :-)
Nincsenek extra igényeim. Fontos a külalak, a rádió, a zene hallgatás. Megspórolnék egy MP4-et. :-) Internetezni nem nagyon szoktam telefonnal, ez nem szempont.
Azt sem tudom, hogy az N70-et ha úgy döntök, hogy eladom mennyit kérhetek érte.Köszi a segítséget. Merci
-
-
-
pivoo
csendes tag
Hali
LG Arena emulatort b***tattam 1 kicsit és azért megkérdezném h aki használ ilyen telot az hogy birja ezeket: amikor kiválasztassz 1 nevet akit fel akarsz hívni akkor oda kell pörgetni a telefonkönyvben - azért végigpörgetni 150 nevet gondolom nem annyira poén.Mostani telomon csak beirom az első 2 betüt, és gyakorlatilag kiadja azt a nevet, max 1-2 föl le gomb - LG nél tényleg ilyen nehéz megtalálni? vagy bele lehet szokni .. van rá más módszer - ez érdekelne. Másik: SMSnél - a pont az a 3. a ! és a ? után, ez mondjuk nem annyira vészes de hülyeség, viszont egyfolytában Shiftelgetni kell új mondatnál a nagy kezdőbetűhöz? nem lehet beállitani vagy vmi?.. nyomkodáskor a pittyegést ugye ki lehet állítani? (gondolom profilokban be lehet állitani csak oda nem enged az emu) de azér biztos ami biztos.. Hasonloan félig megválaszolt kérdés: menüt ugye nem lehet változtatni meg más sémát beállitani? Bocsi a kissé terjedelmes fogalmazásért .. Válaszokat meg köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Napelem
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest