- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Ha már szóba került a Mitsu FH sorozata: Nálam három napja teljesít szolgálatot ez a készülék (FH35) (windy hathatós közbenjárásának köszönhetően, ami a távolságot figyelembe véve külön köszönetet érdemel
)
Ennyi idő után nehéz lenne átfogó véleményt alkotni (nem is próbálom), de a benyomásaim nagyon pozitívak.
A beltéri mérete miatt aggódtam kicsit, de felszerelve teljesen rendben van, arányos, a nappaliban egyáltalán nem tűnik nagynak. A szépségén lehet vitatkozni - nekünk kifejezetten tetszik ez a stílus (pl a Zen is benne volt a kalapban, de az FH nyert)
Hűtés oldalról nyárig kell várni a teszttel (azért tud hűteni, ez már kiderült), így maradt a fűtés funkció kipróbálása - ez eddig nagyon rendben van. Mivel függőlegesen és vízszintesen is képes teríteni a meleg levegőt, meglehetősen hamar bemelegíti a nappalit, utána már elég szinten tartani. Magasabb fokozaton sem zavaró a hangja (különösen, ha megy a TV), alacsony fokozaton pedig csendes szobában is alig hallani.
Fűtőteljesítményben - és főleg hangulatban - a kandallót éppen nem fogja kiváltani (legalábbis nem egész télre), ellenben ma már arra jöttem haza, hogy a párom minden különösebb instrukció nélkül (egy gombnyomással) befűtött vele. Kényelem faktorban tehát egyértelműen nyerő - és az időzítőket még be sem állítottam..
Ebben az ársávban szerintem mindenképp megfontolásra méltó ez a készülék - a mostani ára pedig (szintén szerintem) kifejezetten rendben van. Emellett nyilván egyéni preferencia kérdése, hogy végül ki milyen típusra teszi a voksát. Nálam sokáig a Daikin volt a befutó (versenyben voltak még Fuji, Pana és Hitachi,) végül ez tűnt a legmeggyőzőbbnek. Ebben persze jelentős szerepet játszott, hogy jó áron és profi csatornákon jutott el hozzám, amit még egyszer köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest