- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
TeeJay #55216 üzenetére
a benne lévő mennyiség azért nem mindegy, mennyi marad vissza. negyedóra azért általában elég szokott lenni, hogy legközelebbi bekapcsoláskor ne tolja magából azt a jellegzetes, kicsit poshadt szagot.
heti több napos rendszerességgel használva, havonta kicsit átspricnizve ezekkel a kikapcsolás utáni fél órás járatásokkal én még nem láttam penészesedést. igaz bontani nem szoktam, csak leddel világítgatom meg a mókuskereket meg a belső részeket. talán jópár éve, 5-6 olyan év után, amikor már nem kellett szakemberes karbantartás, kellett bontani az egyik régi on/off, csak hűtőt, mert a mókuskerék nyekergett, egy csapágycsere volt, nulla penész meg koszfolt volt benne.
idény végén egy jó nagy spricnis öblítés (dettol vagy hasonlók), úgy hogy ázzon a mókuskerék (általában benyúlok egy pálcikával és forgatom szakaszosan, hogy mindenhol ússzon). várok 20-30 percet, kap egy jó adag dm-es desztillált vizes öblítést megint spricnivel, megy 1-2 órát a venti, aztán tolok neki egy fullra járatott fűtést fél órára alacsonyabb ventin, de azt csak a másikra, mert azon van. annak a belsejét se látta már szerelő szerintem vagy 7 éve.
persze lehet, meglepődnék ha szétszedné valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Politika
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest