-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #55205 üzenetére
kár hogy azzal nem lehet valahogy kirafkózni
Írtam feljebb, hogy csinálok egy távirányítót arduino-val, de közben rájöttem, hogy ugyan Daikin kódokat tudnék ilyen módon küldeni, de több mint valószínű, hogy a temp 🔼 + temp 🔽 + OFF gombok lenyomásakor nem a 3 gomb kódját fogja elküldeni, hanem magának a távirányítónak a szoftverén belül aktiválhatja azt a rejtett szerviz menüt, ami végül kiküld valamilyen kódot a beltéri felé.
Hacsak ezt a szerviz menüt nem lehet mégis valahogy kirafkózni a saját távján, ha esetleg a rajta lévő szoftver tartalmazza.
Annyit meg tudok ígérni, hogy amint megvan a klíma, építek egy IR code sniffert, és kiderítem ezt a titkos kódot, hogy arduino-val reprodukálni lehessen
de ez várhatóan csak nyár vége felé fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest