-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Pietrosz #38244 üzenetére
Ez biztos?
Én pont fordítva veszem észre igaz Daikin FTXF-et használok
Dry-ban pont hogy szerintem jobban oda durrant neki hogy a beltéri hőcserélő hidegebb legyen de nem tekeri a mókuskereket csak silent módban és nem is folyamatosan hanem leáll vele néha
Hűtésben 24foknál éppen csak annyira megy a kompresszor amekkora teljesítmény kell
így hűtöttem tegnap melegben 150wattos fogyasztással és kellemes 24fok volt
gyakorlatilag úgy látom hogy értelmes hűtési hőmérséklet mellett nem lehet áramot zabáltatni az A++ klímával mert nem fogja túltekerni magát így aki attól fél hogy juj majd nem tud leszabályozni a klíma, üzenem neki hogy 120-150wattos fogyasztásokat mérek és csak 25foknál áll le a kompresszor mert azt hamar elérte
23-24foknál szerintem kánikulában bőven tud majd folyamatosan leszabályozva menni gond nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest