-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalee
csendes tag
válasz Rottweiler89 #84270 üzenetére
Üveg az a plexi, ráadásul mindjárt 3db is XD. Nem szoktam ilyet csinálni, de annyira "paraszt" kinézete van, főleg állvánnyal, hogy elkapott az instant get érzés.
-
Shalee
csendes tag
Megjött "A Torony 600".
Mellette egy Lian Li O11 Air Mini. Semmi gyakorlati oka nem volt a váltásnak, de megláttam azt a batárt, és úgy döntöttem, hogy nekem kell.
-
Shalee
csendes tag
Sziasztok!
Egy hosszabb távú projekt elindításához keresek új házat. Valami, a szokványostól eltérőt néznék mATX vagy mITX méretben. Főleg casual játékra lesz építve a gép. Jelenleg a Thermaltake Core V21 van kinézve egynek, de iszonyatosan tetszik a Phanteks Evolv Shift X és Shift Air házpáros is. Erről az utóbbi kettőről van valakinek tapasztalata? Esetleg tudnátok ajánlani hasonlóan formás, de ugyanakkor funkcionális házakat ebben a két méretben? A maximum amit rászánok olyan 40 ezer forint körül lenne. Nincs még kinézve semmi más alkatrész, a házhoz fogom igazítani a build-et. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Shalee
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Közelgő születésnapom alkalmából meglepném magam egy új házzal. Jelenleg egy CoolerMaster MB511 Mesh-t használok, több-kevesebb megelégedettséggel. B450 Tomahawk MAX alaplapom van, R5 3600-al és egy ID-Cooling SE-214-RGB (160mm) hűtővel. 1 HDD, 1 M.2 SSD, 1 Gainward 1660 Pegasus (168 mm, hehe). Igazából 3 lehetséges versenyzőt már kinéztem:
1. Thermaltake Core P3 TG (küllemre ez tetszik a leginkább)
2. Corsair Carbide Series Air 540
3. Lian Li PC-O11-AIR vagy DWA Core P3-nak nagyon tetszik a tesztpad jellege, az LL házakban viszont nem fér el a mostani hűtőm, bár ez esetben hajlandó vagyok lecserélni. Jelenleg teljes mértékben léghűtést használok, de később lehet kipróbálom majd a kompakt vízhűtést, így kicsit előre terveznék. Mind a 3 ház megfelel az igényeimnek. Ti ebből a háromból melyiket javasolnátok? Esetleg hasonló árban van még valami tipp, ami kicsit eltér a szokásostól, és nem egyszerű torony jellege van?
-
Shalee
csendes tag
Sziasztok!
Új géphez új házat szeretnék venni. MSI B450 Tomahawk MAX alaplap, Ryzen 5 2600X v. 3600, 160mm magas toronyhűtő, és jelenleg egy Gainward GTX 1660. Mindössze egy 2280-as SSD lesz az alaplapon, plusz egy HDD mellé, semmi extra. Eredetileg nem terveztem sokat szánni a házra, ezért ezt a kettőt néztem ki: Cooler Master Masterbox 5 (MCY-B5S1-KWNN-03) és Masterbox MB511 (MCB-B511D-KANN-S01). Érdemes bármelyikkel is foglalkozni? Vagy mondjak le erről, és menjek át a 20-30 ezres kategóriába? Ebben az esetben mit ajánlanátok? Fontos lenne a jó szellőzés (pl. mesh front), illetve szeretem látni, hogy mire vertem el a fizetésem (ablakos kivitel). Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- EVGA 650 GQ tápegység
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Arctic Freezer AMD proci hütő