- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
válasz Thommyboj #4633 üzenetére
A Gigabyte-mál a kivezetések sajnos nem a ház tetején találhatók, ennek ellenére a Triton és a Poseidon is tetszik. (ez utóbbinál a kivetítő már kevésbé, de hát ízélesek és ... kikapcsolom )
A CM Elitenél nekem már nagyon sok az ezüst, a mostani Foxconn házamat is nagyrészt emiatt cserélném le.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Thommyboj #4622 üzenetére
Azt én is nézegettem, tényleg megéri az árát, bátran ajánlható, de én nem venném meg. Én ajtómániás vagyok. Szerintem nekem ez a házam lesz, amig szét nem megy. Imádom...most dolgozom rajta, hogy átépítem az asztalom, és valahogy "szem elé" rakom. Vétek ezt eldugni...
-
Boxer001
veterán
válasz Thommyboj #1243 üzenetére
na ez az...hogy már keretet meghatároztam, igényeimet is, és még így is 2 raidmax-ot dobott a gép, nem tudok dönteni na majd a páromat fogom megkérdezni, eddig a ninja-t látta, az nagyon bejött neki, remélem ő a saggitta-t meglátva nem lesz ugyanolyan tanácstalan, mint én
-
Boxer001
veterán
válasz Thommyboj #1226 üzenetére
így van, fekete kék megvilágítással nagyon jó
ninja...ez eddig nálam a nyerő eddig úgy voltam, hogy 10k felett még csak véletlenül se, de had legyen már egyszer olyan házam, ami tényleg bejön
csak persze ha pl egyszer szeretnék egy előlapi panelt is, akkor az úgy már kicsit tré, hogy csak akkor látszik, ha az ajtót... -
Mimoid
csendes tag
válasz Thommyboj #1044 üzenetére
Nos miután a sok eszemmel saját káromon rájöttem, hogy a mistral computerworld csudálatos társasága megszünt(elcaplattam a Karinthyra meg a Váci úti telepre is) letettem a Jnc ház vásárlásáról. Helyette elcaplattam a Usersbe a frc krt-ra és kinéztem két házat mindkettőt 9590hufért. A márkájuk azonos volt (Foxconn) de csak egy valami hibázott(3gtla-397 és 3gtlm-397) nevezetesen, hogy az egyik microATX a Másik meg midi!!!
Én mondjuk elősször a midiset akartam megvenni de nem volt raktáron ezért a tlm-eset vettem. Pedig még ki is nyittattam és bele is kukucskáltam! De nem láttam a fától az erdőt, csak azon voltam, hogy elég csavar legyen. Oszt csak otton esett le a tantusz
Na mondom még ez is S mivel az Asus A7N8X-E nem igen fér bele sehogy sem így szidtam az istent, magamat és még mindent ami eszembe jutott.
A házat amúgy kifogják cserélni a másik tipusra, ugyanúgy néz ki csak nagyobb (midi-esített). Különben nagyon szép ház, az enyém fekete semmi csicsa nincs rajta 300wattos táppal adják és 2év garanciát adnak hozzá. Van usb kivezetés az előlapra
további infó csak a reklám kedvéért [link]
Ergó, mi ebből a tanulság???
Természetesen azt köll levonni, hogy rendesen, alaposan, felkészülten, figyelmesen kell tájékozódni!!!
(Már megint tanultam valamit ugye(?), mint amikor azt kellet megtanulnom, hogy ata-100 csak 133gigáig kezeli a winyókat persze miután megvettem a 200gigásat )ne aggyad az agyad
-
CriticalHit
addikt
válasz Thommyboj #1025 üzenetére
Csak a vincsi keret ne lenne elfogatva. Egyszerüen akadályozza az első venti légáramlását. Remélem az Aurora 2 -ben már megoldották, hogy szabadon forgatható legyen, vagyis akinek kiforgatott keret kell az egyszerőbb szerelés miatt az forgassa ki, akinek a hütés hatékonysága a fontosabb, az pedig hagyja, hogy a levegő szabadon áramolhasson.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Garanciális be quiet! Dark Rock Elite RGB
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!