Új hozzászólás Aktív témák

  • frelife

    aktív tag

    Felülre lehet tenni Opticait, ajtót ki kell nyitni, takaró lemezt kivesz és máris beépíthető.
    A ház Full moduláris, ergo vázig lebontható. A hűtése meg remek, a 3x140mm előre beépített venti teszi a dolgát, van benne egy venti vezérlő is, sajna a 3 venti 3pines azaz DC, bár én alaplapon a DC is tudom állítani. Felülről le lett szedve a takaró lemez, ami fém, igy felül jol megy kifele a radiátor levegője, elől meg ha ajtó be van csukva akkor is 40 fok alatt vagyok mindennel, ha ajtó csukva akkor alap CPU 35 Gpu 31 Fok, ha nyitva akkor CPU 33 GPU-t már láttam 30 fok alatt is.

    Aida64 10 perc Streszt tesz: CPU 57 fok GPU 62 és ezt tartja.
    NFS Heat alatt ami azért eszik CPU48 fok !!!! GPU 56 fok.

    A ház bazi nagy, és jo széles hogy a radiátorok elférjenek rendesen a nagyobb ramok mellett is. Jól szerelhető, full moduláris, ergo vázig lebonthato, a takaro/HDD,SSD tartók teljesen át helyezhetők hátlapra vagy eltakarva az üvegtől egy diszlappal akár a front oldalon fektetve. vagy diszlemezt elvéve nyitottan. alul-felül,elől porszűrő és zajszürő párnák is vannak, azaz csendes, de nagyon!
    Az üveg marha erős cucc, könnyen nyitható mindkét oldal ha szerelni kéne, a kábel menedzselés fenomenális, a 750 wattos tápom nem pici, mégis szépen befér és minden kábelt el lehet dugni, nincs az az érzés hogy baszki nem tudom rátenni a fedlapot mert nincs hely. A HDD SSD nekem rejtve van hátul a kábelezésnél, igy elől tiszta, rendezett házat kapsz.
    Az előlapi ajtő nyitható, igy a 3om előreszerelt venti teszi a dolgát és nagyobb levegőt tud beszívni ha terhelném. Az ára magáért beszél, de nem egy évre vettem, ha akarnék akár 190mm toronyhütőt is tehetnék be, 9 ventivel. Elől felül, alul radiátorok helyezhetőek el, akár 360-as, nekem egy 240 arctic van felül, a ramok mellett szépen elfér, akár Dupla ventis radiátor is bepakolható.
    Azt hiszem elégedett vagyok, szép, csendes és mindent amit akartam benne van. Ajánlom ezt a házat.

    a ház tetején is ilyen bordázat van alatta porszürő.




    Itt még nincs kábelmenedzselve, épp a szerelés végén járok.



    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák