Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz l.skywalker #85327 üzenetére

"meg vagyok vele elégedve, de érzésem szerint nem a legjobb."

Akkor nem vagy vele megelégedve. :DDD Ami nem csoda, én se lennék.

"a jelenlegi egér alja fémből van, ez kifejezetten tetszik, ha van ilyen az előny nálam"

Felejtsd el. Amúgy sem ajtótámasztékot keresel, hanem egeret. Hacsak nem akarsz ilyen 600 dollárokért M-es FinalMouse Starlight-12-t gubázni valami hiénától. Az 46 gramm és full magnézium, bár palmhoz nem biztos, hogy az a csúcs.

"4-5 ezer (DPI) elég lehet, de ha többet tud sem baj (1440P / 4K felbontás mellett jó ha tud többet is)"

Egyáltalán nem. A játékban húzd fel a sensit, ne a cpi-t told az egekbe! Ilyen magas felbontásokon még a legtöbb high-end szenzorral szerelt patkány is durva smoothingot produkál, amelyikeknél meg ki van kapcsolva a smoothing regiszter, az jitterel. A jóféle implementációkkal is ~3200 cpi a max, ami ajánlott és anomáliáktól mentes.

Na most az általad listázottak közül az MM710 és MM711 abszolút penge cucc (az előbbi van is itthon, Top 3-nak tartom a G-Wolves Hati HT-S és az Xtrfy MZ1 RGB után, és az olcsó ketyerék között egyenesen best buy, ha passzol a kezed alá), de az utolsók között jutnak az eszembe, ha palmos eszközt keresek, másrészt ezeknél 1900 cpi felett 32 frame-nyi smoothing kerül a levesbe, ami a felbontás növelésével csak tovább erősödik. Pedig PMW 3389, ami az egyik top szenzor manapság.

A DA Essential egy régi konstrukció, nem vagy kint vele a vízből és még nehéz is. Én nem adnék érte pénzt.

A Rival 3 még egész tűrhető a 77 grammjával, nagyjából talán a fogásodhoz is passzol, össze is van rakva, a kábele nem a legjobb, de PMW 3331 van benne, szóval itt se számíts hibátlan sokezer cpi-re, 3500 felett ez is smoothingol.

A szűkös keret és kizárólagos eMAG sem éppen könnyíti meg a dolgot.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák