Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
En csak arra akartam utalni, hogy az egerek arat tobb tenyezo alapjan szabjak meg. De egyebkent meg minden annyit er amennyiert el lehet adni.
Hulye lenne a logi olcsobbert adni ha ennyiert is viszik mint a cukrot, raadasul alig kell valamit modositani es az emberek ugranak ra, pont mint a cod szeria az activisionnel.
Kolinket azert ne keverjuk ide, tenyleg nem egy szinvonal a logival. Vagy szerinted hasonlo anyagminosegben, osszeszerelesi minosegben, szenzorban stb? Arrol nem is beszelve, hogy a logitech sok szenzorat maga fejleszti ki, en errol sokaig nem is tudtam. A fejlesztes se ingyen megy.
Nekem oszinten nem tetszik ez a forma, nem vagyok palmos, a tobbi fogassal meg keptelenseg megfogni kis kezzel. Viszont vettem egy G400-at, de nem magamnak hanem ocsemnek, es nagyon tartosnak bizonyult. Foldhozvagtak, kapott az mindent, es a kabele is megtort, de meg el.
Az extrakhoz: a legtobb amit irtal marketing hulyeseg. Lehet, hogy te attol leszel mondjuk jobb gamer, hogy egy dpi valto gombot szerelnek az egered tetejere, de szamomra ez teljesen felesleges. Csak ugy kivancsisagbol: minek akarok jatek kozben a Hz-et allitgatni? Nekem 4 gombos eger(1 oldalso gomb) boven kielegiti az igenyeimet, beallitom a senset a cpi-t a hz-t fixre es kesz, tobbet nem nyulok hozza. Nem kell, hogy vilagitson, meg sulyokat lehessen bele pakolni(mi a fenenek?) forma meg nagyon szubjektiv.
Talan csak a koszos resszel ertek veled egyet, szerencsere ezt a Kana-nal jol megoldottak.Gombokat meg en se csereltem, mert nincs hozza felszerelesem itt. De ha otthon lennek lenne es lehet neki allnek mar csak ugy hobbibol is. Egyebkent minek szenvedni vele ha irodaban 3 oras bambulassal kitermelem az uj eger arat? Gondolom sokan gondolkoznak igy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest