- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- DIGI kábel TV
- YouTube
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Várom, köszi!
Én csak lézeres A4Tech egérhez tudom viszonyítani, de az meg nem túl mérvadó. De legalább hatalmas fejlődés lesz, ha lecserélem.
Az LX8-adra nincs már gari?(#9897) bigsee: Az én X7-emben is a jobb klikk adta meg magát... Netezésnél elég sokat használom, de a balnál azért nem többet.
-
válasz bognar110 #9902 üzenetére
Lachesis: ha játszani kell, felejtő.
Inkább keress jobbkezes DA v2-t. Lényegesen könnyebb találni, mint balkezest.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
bigsee
addikt
válasz Synthwave #9900 üzenetére
Próbáltam pedzegetni neki, de azt válaszolta, hogy 13-ért megy a neten, még így is jó ára van ... tetszik is, jó lenne 10-ért, csak a bal oldali két hüvelykujj-gomb ne hiányozna annyira... hajh... no nembaj, majd átrakom az A4Tech-ból azt is...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
tommjee
senior tag
válasz superecneB #9907 üzenetére
Nekem is legkell cserélni a G5-öt valami másik egérkére Kinzun gondolkozom szerintetek ?
-
energy_
senior tag
hali, a PRO-AIM szenzor az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
tibi140
csendes tag
Sziasztok !
Sokat játszok és most szeretnék venni egy egér padot.
- Razer Vespula 1700-
- GIGABYTE egérpad GM-MP8000 Gamer 8000-Melyiket éri meg jobban ?
A Gigabyte padnak van több méreti változata vagy csak egy ? -
válasz bognar110 #9912 üzenetére
Inkább veszel egy vackot egy rakat pénzért, minthogy küzdj egy kicsit?
Nem értem amúgy a gondot; DA v2 egy csomó helyen van.
tibi140: Inkább szövetet. Ezt nem ebbe a topikba kellett volna.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Van, ahol meg 9,8k. 13k a lehúzós helyeken, ahová épeszű ember nem megy vásárolni. Szerintem mondjad neki, hogy próbáljon mást hülyének nézni. Gondolom, úgysem nagyon tolonganak érte, ha csak úgy hátramaradt.
Ha kézre esik, jó az a Salmosa; @800 dpi, 500 Hz, accel off.
Ezek az oldalsó gombok...én mindig letiltom driver-ben.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibi140
csendes tag
-
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
A lecserélt kapcsoló volt Omron és China felirat rajta, persze attól még lehet Japán...
Maskepp nez ki a japan es a kinai Omron.
Utobbinak feher a pocke es a tetejebe csak Omron felirat van utve, oldalara a tipus melle van szitazva, hogy China.
Japan tetejebe Omron Japan van utve es szurke a gombja, meg egy fel mm-mel szelesebb a haza, mint a kinainak.Donor A4Tech egeredben melyik kinai Omron volt? D2F-FC vagy D2F-J01F?
Elobbi szeriat hasznalja a Logitech ~10 eve, asszem Razer is.
Utobbi szokott lenni a Gigabyte/SteelSeries/Roccat/ stb egerekben.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Tudtok olyan lézeres egeret ajánlani, aminek érzékenységét játék közben lehet szabályozni úgy, hogy mindenféle szoftvert fel kéne telepítenem? Tehát lenne rajta egy gomb a váltja a dpi -t.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Andor22
aktív tag
ss xai
-
egykori
őstag
Hali,
Kérem, ajánljatok nekem olyan vezetékes egérkét, ami nem hosszabb 100-110 mm-nél, 4 vagy 5 gombos és programozható, valamint sima - nem "racsnis" - működésű görgető kereke van.
Sajnos már a második Microsoft egerem megy tönkre - szerencsére gari idő alatt -, ami a fenti igényeknek megfelelt, de több esélyt nem adok ennek a típusnak, váltani szeretnék.
Hozzáteszem, hogy nem játékra kell, de fontos a preciz működés.Köszi a segítséget előre is.
-
-
X-BOX 360 mellé kéne? MS WMO 1.1/ MS IM 1.1a / MS IME 3.0.
Se nem lájzeres™ , se nem váltogatod a dpi-t, de legalább működik (és hibátlan optika).SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
bigsee
addikt
Nahszóval, egyik bolházó fórumtársunk jóvoltából jóáron hozzájutottam egy Razer DeathAdder v2-höz, most egymást idomítjuk, de inkább ő engem - kicsit szokni kell, de nem rossz...nem rossz... Sőt!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
kornyiktamas
aktív tag
Szia
Roccat Kova vagy Roccat Kova+-t tudom ajánlani a +os driver is van készítve.
Nekem is ilyen egerem van fps játékokhoz kiváló.
3200DPI+ ROCCAT SOTA Black egérpaddal játszom.
Esetleg még roccat taito,qck padot ajánlanék hozzá.
üdv. -
Findzs
addikt
válasz egykori #9941 üzenetére
az ugyanilyen kinézetű mx400 -am volt 5 évig [link]
az a különbség a kettő között hogy az m500 görgője lendkerekes az mx 400 -é hagyományos kattogós, meg az optikája az m500 -nak nagyobb felbontású
én nagyon szerettem, mert kényelmes volt és lehetett dönteni a görgőjét is
a mindennapi használathoz szinte tökéletes volt, játékok alá hagyott kívánni valót maga utánviszont volt benne súly amit kivetem és sokkal könnyebb kényelmesebb lett utána
ha van rá lehetőséged fogdoss meg egyet valahol vagy még jobb ha ki is tudod próbálnisajnos lemérni már nem tudom mert már eladtam
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #9916 üzenetére
[Felig off]
Inkább szövetet.
Miert/miben jobbak a szovet alatetek, mint mondjuk a muanyagok?
Meg mindig extra csuszos, lajzer kompatibilis, konnyen takarithato padot keresek.
Egyelore a Roccat Sota tunik befutonak.Ha jobb, mint a mostani muanyag Revoltec FightMat Advancedem, akkor az elsodleges, otthoni MX Revom ala lesz, ha nem, akkor a melos MX Revo ala.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Alapvetően kényelmesebbek, halkabbak és ha vigyáz rájuk az ember, nagy átlagban tartósabbak, ill. a hyperglide-ot/skatezt sem eszik annyira.
A legtöbb még árban is a jó műanyagpadok ára alatt van.
Ill. ha az ember szereti a nagy padokat (high sens esetén is jó dolog az), csak ezekből vannak nagyobb méretűek.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #9945 üzenetére
Postani padom 32x26.5 centi, ezt sem hasznalom ki teljesen.
Mondjuk az pozitivum, hogy nem kell mindig ugyanabban a szogben/pozicioban fetrengenem a fotelben, hogy rendesen mukodjon az eger, hanem 20 centivel odebb teve is mukodik, mert eler odaig a pad
HG fogyasatol en is feltem, de miota 2 eve hasznalom a mostani muanyagot, alig kopott valamit, meg hangja sincsen.
Roccat Sota 35x27, Razer Goliathus Standard Speed 35.5x25.4, arban gyakorlatilag mindketto ~4k lenne, alig par szaz Ft kulonbseg van koztuk csak.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Inkább rendelnék valahonnan egy Everglide Titan-t.
Vagy egy Allsop Raindrop GigaPad XL-t - felületre elég hasonló. Az enyém idén lesz 6 éves és meg nem mondanád róla.
Mindkettő éri a pénzt.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest