- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg pl. CAD-hez. Mert az sem mindegy, hogy másodpercenként hány felvételt készít a szenzor az alatta lévő felületről.
Amúgy játékhoz sem kell nagy dpi (gyorsulás-tűrés igen). Pont az előbb írtam, hogy 400 mindenre elég.
Ha ennyire fontos volt az a ~3k, akkor vehettél volna MS Intellimouse 1.1a-t. Az ~5k, abban is az MS 3.0 optikája van (pontosabban fordítva) és 1 000 000 x jobb, mint az összes ilyen arkármilyen Logi M, meg mittomén' egér együttvéve.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
biggamer
veterán
Sziasztok ... tudja valaki h a Logitech GX 518 -nak a középső görgője szabadonfutó vagy racsnis ???
Tehát ha megtekerem szabadon fut egy darabig vagy egyből +áll ???
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
-
-
csana
senior tag
Vajon ennél a filléres optikai Microsoft Optical Mouse 200 egérnél miért írják a technikai adatainál, hogy 2 elem van hozzá? Elvileg nem wireless, de a súlyánál kiemelik, hogy van benne 2 elem..
Egyébként valamivel érhet többet a fent említett budget egér, mint a noname 800 dpi-s társai?
-
t256
őstag
Üdv!
Le kéne már cserélnem Logitech RX250-es egeremet (kb. 1000 Forintos kategória).
A lényeg, hogy bal kezes vagyok. Ilyen egerekből nőtt már a választék, vagy még mindig csak MX610 van.
Tudtok ajánlani valamit? Esetleg kétkezes? Játékra kéne 10000, maximum 15000 Forintért.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Ha balkezes vagy, akkor esetleg még a szimmetrikus darabok is szóba jöhetnek.
Ezek közül
Microsoft WheelMouse Optical 1.1
Microsoft Intellimouse 1.1a
Razer Abysuss
SteelSeries KinzuKifejezetten balkezes egereket nem sokat gyártanak, főleg nem játékra is alkalmasakat. Talán régebben hallottam Logitech MX 518 balkezes verzióról, bár még nem láttam soha.
Ezesetben az egyetlen jó választás (már, ha tényleg játszani szeretnél), az a Razer DeathAdder v2 balkezes verziója. Pixel-ben 15.120 Ft.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
cellpeti
nagyúr
alig van eladó MX518 egér, pedig azt akarnék venni. Vagy G500at
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
t256
őstag
válasz Synthwave #8265 üzenetére
Hehe, van benne valami! Az egereket nézegetve és két bolt kínálatát átnézve most már megelégszem azzal is ha kapok egy szimmetrikus kialakítású vezetékes egeret.
Eddig a Razer Abysuss a nyerő! Habár jobb lenne egy háromnál több gombos egér. azok viszont már mind jobbkezesek.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Ugye. ^___^
Vagy a fennen említett balkezes DeathAdder v2.
cellpeti: PH!-n nem néztem. Nemrégiben még hemzsegtek. Látod, nem kellett volna annyit agyalni rajta. Amúgy ~5k vagy 8k...az utóbbi legalább vatta új.
-
iamthesonar
aktív tag
a razer abyssus az jo eger! kicsit olcsobban nezd meg meg talan a steelseries kinzut! az is szimetrikus! de ha olcsobbat microsoft wmo 1.1 vagy microsoft im 1.1a. ezek is szimetrikusak.
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
Corpuscle
őstag
Egérvásárlás előtt állok. A Logitech G9x egérkével szemezek. Tapasztalatot tud valaki mondani, milyen a gyakorlatban. A tesztek szinte mindegyike jót mond róla.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne: tudom nem ez a legmegfelelőbb hely, de nem találtam jobbat.
A kérdés a következő lenne: van valami mód arra hogy Win7 x64 alatt megnöveljük az egér frissítési sebességét? Az alap 125Hz-ről szeretném olyan 500Hz-re, játék miatt.Köszönöm előre is!
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Corpuscle #8270 üzenetére
en szerintem a teszteket hagyjad mert mind csak hypolja az adott cuccot. olyan egeret valasszal ami kenyelmes sok ido utan is.
gondolom jatekra kellene. ha igen akkor ennyi penzert vannak sokkal jobb alternativak is...
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
Ármester
Sziasztok!
Egér vásárlás elött állok de egyszerűen nem tudok dönteni. Az egyik egér amit kinéztem egy Razer Mamba a másik egy Logitech G700.
Mindíg is logitech párti voltam, de ez a maba nagyon megteszett viszont tesztekbe logitechnél áll a mérce. -
Corpuscle
őstag
válasz iamthesonar #8272 üzenetére
Igen. Elsősorban játékra kellene, ezért nem is zavar, ha vezetékes. Talán jobb is, kevesebb a probléma vele. Érdekelne a véleményed, melyiket javasolnád, ami olcsóbb. Ahogy néztem a Logitech és a Razer árban tényleg felette van a többinek.
-
válasz McNamara #8274 üzenetére
Ha játékra kell, akkor egyik se.
Tesztekre, mint azt már oly sokszor leírtuk, nagy ívből ******, mert túlnyomó többségük hülyeség, amit skill-telen Vérpistikék vetnek digitális papírra.Corpuscle: Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 (vagy az 1.1-ek), Logitech MX 518, Razer Abyssus, Razer DeathAdder v2, SteelSeries Kinzu. Ha találsz még valahol újba eladót, a Razer Krait is jó alternatíva. Innentől fogva döntsön a kényelem.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Corpuscle #8275 üzenetére
hat figyelj a G9 atlag ara olyan 18k. 18k-bol en mar veszek egeret padot es fulest is ami tuti jobb mintha csak azt a csodalatos G9et venned.
a logitech es a razer azert dragabbak annyival mint a tobbi mert egyszeruen jobbak is... de nem mindig a dragabb a jobb!
amiket en ajanlanek (es kaphatoak ujonnan) ezek:
logitech mx518 kb 8k
microsoft wheelmouse 1.1 kb 5k
microsoft intellimouse 1.1a kb 5k
microsoft intellimouse explorer 3.0 kb 8k
razer deathadder v2 kb 13k
razer abyssus kb 9k
steelseries kinzu kb 8k
steelseries ikari optical kb 12kmindegyik boven jobb eger szerintem mint a G9 es annak az arabol meg tudsz is venni egy steelseries qck egerpadot (kb 3k) ami barmelyik egerhez passzol az emlitettek kozul.
innentol kezdve ne a hypolo teszteket nezegesd roluk hanem menj be egy uzletbe es fogdosd meg hogy szamodra melyik a kenyelmesebb eger.
(mivel jatekra veszel egeret amiket meg se nezzel: a4tech, trust, speedlink, gigabyte, stb. ezekre is ra van irva hogy gamer meg minden de 6-12k-bol fel sem ernek az emlitett markakhoz es tipusokhoz. kb csak lehugyozni erdemes oket nem jatszani veluk...)Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
válasz iamthesonar #8279 üzenetére
Így van. 18-19k-ból megvan az egerem, padom, fülesem.
MS Intellimouse Explorer 3.0/Logitech MX 518 + Corepad C1 + SteelSeries 3H VR
Ennyi.
-
Corpuscle
őstag
válasz iamthesonar #8279 üzenetére
Köszönöm Neked is. Hát igen, egérpad is jó lenne az 500 forintos helyett . Ezt majd megbeszéljük az egérpad topikban.
-
LLKobe
veterán
válasz iamthesonar #8273 üzenetére
Hát éppen egy MX 510-et készülök venni.
Jelenleg egy ilyen van, amúgy nincs is vele bajom, de mostanság elég sok FPS-t tolok, és nem túl pontos.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
LLKobe
veterán
válasz Synthwave #8283 üzenetére
Azt. Kéket. A hardveraprón elég szép számban van eladó. Amúgy gondolom túl nagyot nem csalódhatok vele nem? Igaz nem egy mai darab, de azért minőségi.
-
Hulot
tag
Egy új változtatható felbontású lézer egeret vettem.
Hiba-e az, hogy csak 400 és 1200 dpi-nél lehet vele kattintani? A többi esetben a mutató mozog, de semelyik gombja nem érzékel, görgő sem. -
Az egy EREKLYE.
Jobb, mint az MX 518.
Hulot: tipikus ipari hulladék-szagú történetnek hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
-
iamthesonar
aktív tag
hat szerintem sracok az mx518 egyaltalan NEM jobb az mx510nel!!!! nekem volt mindketto es szerintem az mx 510 sokkal jobb eger. az mx518 talan annyibolo jobb hogy a drivere mar hasznalhato volt mig az mx510 behulyitette az egeret... fontos hogy ne legyen leharcolva mert kivetel nelkul mindegyik mx510 tulajdonos a bal vagy a jobb klikk miatt dobta ki mert elszarodott rajta... de ha ketto kozul kene valasztani habozas nelkul 510!!! CSAK A DRIVERET NE HASZNALJAD!!!
ha ennel akarod allitani a refreshratet akkor mouseratehacker nevu program az ajanlott.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz iamthesonar #8291 üzenetére
A4Tecnél lehet kattintani (nekem az van ), szóval marad a többi...
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Egér kellene, bal kezes vagyok, de elég a szimmetrikus is, játékra lenne főleg, de nem kell gémer egér, mert drága nekem.
Állítható dpi, meg legyen kényelmes, az se baj, ha vezeték nélküli.
Ha már itt vagyok, valami alátétet is tudnátok javasolni?
Előre is köszönöm!
Asszem mindenféleképpen!
-
csaabz
őstag
Tud valaki ajánlani kb 10k alatt vezetékes lézer egeret, ami "notebook egér", azaz az átlagnál kisebb?
Többnyire játékra lenne...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Ármester
Sziasztok!
Ma vettem egy Logitech G700-at! Elötte egy hasonló kialakítású MX1100 volt. Ezért is döntöttem gamer kategórián belűl a G700. Nagyon profi kis egér. VISZONT VAN EGY NAGY GONDOM. Mikor kipróbáltam játék közben mit is tud a kicsike közbejött egy kis gebasz. COD kezdtem el tesztelgetni és arra lettem figyelmes, hogy ha nyomom az előre menetet (w) + sprintet (shift) a fegyverrel nem tudok célozni. Ha viszont csak a w nyomom akkor megy minden. Sajnos nem jöttem még rá milyen beállítás kell neki. Aki tudja kérem segítsen. Köszönöm! Amúgy nagyon ajánlom mert iszonyat kényelmes és pontos. -
válasz McNamara #8297 üzenetére
Meg jó kis refresh rate-laggja van. Köszönjük, Logitech.
EczkE: És az minek? Mert, hogy valós haszna nincs, az biztos.
Játékra vezeték nélkülit nem veszünk. Dpi-ből meg a 400, esetleg 800 is bőven elég mindenre. Az 1800 már költői túlzás. Afelett meg kb. már aztán tényleg tottttálisan értelmetlen. Ha meg FPS-t játszol és különböző szenziket akarsz, felbindolod őket a billentyűzeted valamelyik gombjára, oszt' annyi.csaabz: lájzeres™ notiegér játékra? Ezt szerintem gondoljuk át mégegyszer. Amúgy Razer Abyssus. Kicsi, és legalább (hála Istennek) nem lájzeres™, hanem 3.5G infra. Ár: ~9k.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest