- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz Tappancs2001 #9250 üzenetére
Nem biztos, hogy az fagyasztja a gépet, sőt...
Előbb nézz meg minden mást.
Az, hogy milyen színű a görgője semmit nem jelent, csak egy LED.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
A kábeles optikai/3G, ill. 3,5G infra.
Ennek ellenére egy Microsoft SideWinder X3 szerintem jó lesz neked.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
biztos hogy az egér miatt áll meg a gép? gondolom másik egérrel kipróbáltad és azzal tökéletes volt a géped
így elsőre nekem ez hardver instabilitási problémának tűnik.
legalább is gondolom Ez az egér csak egy irányú kommunikációt folytat, így nem kell rá várnia gépnek, ami miatt fagyást okozna...
Bocsánat az OFF-ért
[ Szerkesztve ]
-
-
jaffa 2843
Ármester
SteelSeries Xai -val van valakinek tapasztalata? megéri az árát?
formára is kényelmesebb lenne számomra mint egy DA
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
pete_21
addikt
válasz dudika10 #9251 üzenetére
Sajnos elképzelhető, hogy az egér fagyasztja. Nekem az Assassin's Creed 2-ben, és Brotherhood-ban, illetve a Crysis 2-ben, és Portal 2-ben is csúnyán lefagyott a gép random időközönként. (és sokszor játék közben meg 4-5 mp-re beakadt)
A4Tech XL-750BF egerem van, egy A4Tech 710-zel is fagyott, viszont egy Microsoft egérrel semmi baja nem volt... (megszűntek a fagyások, és a 4-5 mp-s akadások is) Gondolom valami driver gondja van... (ez van, ha a cég több, mint 3 éve nem ad ki drivert...)[ Szerkesztve ]
-
-
kerelo
aktív tag
sziasztok.játékhoz,melyik a legolcsóbb ma kapható egér,ami még elfogadható minőség,de fontos hogy minnél olcsóbb legyen.előre is köszi
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Beeerka
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlanék egy jó, pofás és olcsó egeret.
Sok egerem volt már, leginkább egy Microsoft Basic egeret szerettem, de elkezdett betegeskedni, duplakatt, akadás, rendszer elvesztette időnként.
Rádiós egerem van most is 2 db, mindkettő Logitech, olcsóbb kategória, de szerettem, amíg asztalt nem váltottam. Nálam egérpad ki van zárva, mindíg máshol használom az egeret, így miután az asztalon ugrált a rádiós, bevetettem A4-es, A3-as papírlapokat, amiken egy darabig mentek, de rövid időn belül ott is elkezdett ugrálni nekem, így kb. 2 hónapja vettem egy Logitech LS1 egeret, és csak jókat tudok róla mondani. 3300forintos árával szerintem elég jó árban van, lézeres, asztalon, papíron, rövidgatyán működik, nem ugrál, pontos, gyors, fogásra meg remek. Leginkább általános felhasználásra használom, játékokhoz, kis Gimphez, így aki egy olcsó, jó egeret keres, bátran ajánlom ezt is.
Kis infó -
cellpeti
nagyúr
MS 3.0 sajár vélemény:
- elösször nagyon nagy volt, de aztán megszokta a mancsom. Kegyetlen jó és pontos egér.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
nyunyu
félisten
-
Kassadin
addikt
Nem én írtam hogy 8 ezerért vegyen fülest. Nálam a "jó" füles nem 8 ezernél kezdődik.
Cellpeti: Nekem is nagy volt az elején, de aztán megszoktam, meg persze a súlya is furcsa volt az első 1-2 napban. Jah amúgy eladtam a 3.0-t, holnap adom fel a srácnak. Nem tudom milyen egeret fogok helyette venni, gondolkodóba estem hogy a lézeres egerek nem olyan jók mint az optikával felszerelt társaik. Szóval lehet hogy mégse G9x-t kellene vennem?
Nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
válasz Kassadin #9265 üzenetére
Nem, egy jó füles 20 rongy és SS Siberia v2-nek hívják. . Azért egy 8k-ssal is ellehet játszogatni, amíg nincs jobb, nem? Meg használtan is lehet venni, valami kicsit komolyabbat...
nyunyu: Audigy-t használok Win7 alatt és nincs vele gondom.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kassadin
addikt
válasz Synthwave #9268 üzenetére
Bármivel el lehet játszani, ez csak az ember igényeitől függ. Én inkább AKG-t vagy Sennheisert vennék, ha lenne 20 ezrem fölösbe fülesre. Siberia azért rendesen hypeolva van, tegyük hozzá. Meg kell hozzá egy normális hangkártya is, de ha van zseton ilyen fülesre, egy Asus Xonar DG ára igazán nem vágja a földhöz a delikvenst. Használt dolgokról meg már kifejtettem a véleményem egy párszor. Egeret/fülest semmiféleképpen se vennék használtan. Különbözünk.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Gomba! Gomba! Gomba!
-
válasz Kassadin #9269 üzenetére
Volt már a fejeden Siberia? Kb. olyan, mintha wh-znál. Zenére persze nem a legjobb. Meg vigyázni kell, hogy ne nagyon csapkodd az asztalhoz.
Használt egérrel még soha semmi gondom nem volt, pedig vettem már egy párat úgy. Reméljük, a mostani MX 510 is követi ezt a jó hagyományt.
-
nyunyu
félisten
Egyebkent meg probald ki a 4.40-et, szerintem ez volt eddig a legkevesbe bugos.
Bar miota feltettem ra az uberOptionsot, hogy at tudjam definialni a b*zi kereso gombot kozepsonek, azota ezzel is megkergul az eger minden bootolaskor.
Ezek szerint az eger rosszul inicializalasa nem a regebben altalam sokat szidott 4.80 sara volt.Jelentem, levakartam az uberOptions-ot, most mar nem ugral a kurzor minden egyes SP restartkor.
Persze utana bemasoltam az uO lementett default.xml-jet meg a strings.xml-jet a c:\Program Files\Logitech\SetPoint\ konyvtarba az eredetik helyett, igy most tetszolegesen ki lehet valasztani az uO-ban definialt "plusz" funkciokat az egyes gombokra.
(Pl. MX Revonal a Mouse3 - Middle Button semelyik gombra sem definialhato ra az alap SP-ben. )Arra mondjuk nem jottem ra, hogyan lehet az oldalso tekerot 3 gombnak lattatni+kulon konfiguralni, mint az uO-ban, de sebaj, azt ugysem hasznalom.
Meg a bal+jobb gomb funkcioja sem definialhato at, de az sem izgat.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
válasz Kassadin #9276 üzenetére
Tekintve, hogy mind patentul működött és hibátlanul tovább is lett adva, nem is érdekel.
-
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
szata.68
senior tag
Helló
Van nekem egy ilyen egerem.
A probléma annyi vele,hogy kb 2 hónapos (maximum),és a jobb oldalán a fényes csík már elég zavaróan lekopott.
A garanciába beletartozik ez is (1 év van rá) ?
/persze teljesen normális használat mellett,nem sósavas kézzel egereztem.../Üdv.
-
-
-
-
válasz Kassadin #9285 üzenetére
Ja, tudom. Egy egéren kb. minden szubjektív, kivéve a szenzort.
Amúgy én jobban komálom a könnyebb rágcsálókat (90-100 g). A baj csak az, hogy nem igazán vannak ilyenekből nagyobb darabok (ilyen MX 518-méretű), főleg nem minőségi szenzorral.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
pete_21
addikt
válasz Tothgera30 #9288 üzenetére
Most is tenyeresben használom.
-
superecneB
őstag
válasz Tothgera30 #9288 üzenetére
Én karmosban használtam.
-
válasz pete_21 #9287 üzenetére
Hát, részemről lehetne egy kicsit könnyebb.
tothgera30: Lehet azt karmosan is használni. Minden csak megszokás kérdése.
Kassadin: 3.0 a méretéhez képest végülis könnyű. (Fast-paced FPS-ben szerintem baromi zavaró, ha egy féltéglát kell terelgetni.)
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kassadin #9294 üzenetére
Súlyra azért akad egy-kettő. Főleg a súlyozhatóak, amik már a kazetta nélkül is dögnehezek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest