-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz Kassadin #8828 üzenetére
Nyilván, csak 4ezerért mivel nem kapni újonnan 1.1-et M.O-n, így ez sem egy rossz alternatíva, és sok embert rábeszélnek itt fórumon szerintem, hogy adja el-cserélje le az X7esét, mikor nem lesz előrelépés valószínűleg. Illetve mint te is írtad, sok ember nem vesz használtan egeret, így az 1.1 kilőve, a 3.0 meg nem egy árkategória az X7-el.
[oWn]f4te: én high senzis vagyok, még 1.1-el is, QcK minim van ebből indulj ki . winben 7/11, CS-ben 1.0-ás senzi, egér ugye 400DPI-s+még mouseacceleration sincs kilőve, mégse érzem azt, hogy az egér visszafogna. Nyilván nem lövök 30db M4 golyóból 30at oda ahova akarok a high senzi miatt, viszont nem ezen múlik hogy mennyire sikeres vagy szerencsétlen vagyok CS-ben (az én játékstílusommal főleg). Megszokás kérdése az egész, csak mivel az elit játékosok külföldön low sensivel játszanak, így sokan azt hiszik, ha alacsony senzivel rángatnak nagyobb területen akkor ők is "nagyok" lehetnek.
Erre példa CoD4-es haverom, aki csapatával CB-n elég sokáig tolta, ő pl Roccat Kone egérrel játszott óriási senzin, és mégse fogta vissza a játékban, sőt húzóember volt. Mikor leültem a gépéhez szórakozásból codozni, egyszerűen mozogni nem tudtam a nagy senzi miatt (ő 1centin kb kettőt fordult), de ő tökéletesen kezelte.
De nem akarok itt fórumkaratézni, mindenki máshoz van hozzászokva, csak azzal nem értek egyet amikor szarozzátok az X7-et, amikor nem az .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest