Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz Tripower #43530 üzenetére

    Aprón most van Logi MX510 meg G400, nagyon szép állapotokban! 6000-9000-ig terjedő árban, szerintem vess rájuk egy pillantást, elég megérősek. Szerintem bejönne neked. Vagy ebayről Deathadder 10k-ért. Hirtelen ezek jutottak eszembe, amik nagyobb méretű egérkék.

    (#43531) TheChos3nOne : CM Storm Alcor! Lesd meg, hátha bejön. Nagyon hajaz az IME3.0-ra (kicsit talán kisebb), és egy tizesből pont megvan. dogragab nagyon jókat írt róla.

    Aprópó. Ha sikerül végre összeraknom a KinzuAdder-t, és még meg is veszi valaki, akkor a DA helyett fogok venni valami más palmos egeret. A következők közül ki mit venne, és miért? Mindben találok jót és rosszat egyaránt.
    DA3.5G, IME3.0, CM Storm Alcor, Zowie EC1-A. Talán ez az utóbbi a legesélyesebb, csak a nagy talpak aggasztanak (bár az annyira nem gáz), meg a rettegett Zowie-buttonlatency. DA3.5G fasza, csak kicsit zavar, hogy a vissza-gomb "duci", és hozzá tud érni könnyen a hüvelykujjam. 2013/Chroma-nál már megcsinálták, és az is olyan vékony, mint az előre-gomb, csak hát +15 ezer.. meg a lemálló gumi oldalt.. ehh. IME3.0 nagyon klassz, nagyon szép, nagyon elegáns, nagyon legendás - fétisem a régi, vintage dolgok, csak kicsit már kevésnek tűnik a 125Hz meg a 400DPI. Nem akarok hackkel szarakodni meg ilyesmiket. Lustaság :(
    Alcor.. Talán ő lenne legnyerőbb, hihetetlen jó ár-érték arányú egérnek tűnik. Mindenképp meg fogom tapizni valahol, lehet cseppet már kicsi, viszont ha jó a méret akkor ő a nyerő.
    Ha tényleg elkel a KinzuAdder annyiért amennyiért szeretném, akkor szerintem egy Zowie - CM párosra fogok beruházni, aztán majd az apró kínálatát figyelve megtudhatjátok, melyik volt a nyerő:P
    Na de kíváncsi vagyok ki melyiket venné, és miért. Miért szeretitek, miért utáljátok, stb.
    Köszi :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák