- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
Helló. Kinéztem okostv-hez ezt az egér+billentyűzet kombót. Ennek az egere szerintetek bírni fogja a max 6-7 méteres távolságot? mostani kínai 1000 ft os nem igazán tudja. Köszönöm.
-
CHIPman
nagyúr
Samsung okostévém van és ugyanilyen egerem, 6-7 méterről egyértelműen nem működik, 4-5m körül még kihagy, 3-4m-ről lehet normálisan használni.
A billentyűzetet elkevertem valahova most, de nem is szoktam használni, mert nekem nem kényelmes vele gépelni.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
rgeorge
addikt
A Logitech Unifying tudja a 10m-t is nyilván függ a használati körülményektől is. Az M705-öt mindenképpen próbáld ki, nagy, talán nehéz is, elég érdekes a görgő is, leginkább a váltás a két üzemmód között. Nekem nem vált be.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz fogtunder #43360 üzenetére
Nekem többször is meglódul a görgő racsnis állásban egy nagyobb mozdulattól, mármint az egeret mozdítom, nem a görgőt és mégis görget párat a lendülettől.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
fogtunder
nagyúr
válasz rgeorge #43361 üzenetére
akkor az hibás, gariztasd. egy kollegám is használ ilyet, egyikünknél se viselkedik így a görgő. bár azt is hozzá kell tenni, hogy melóban ritkán végzek heves mozdulatokat az egérrel, de sose mozgott még el racsnis állásban.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
dobragab
addikt
Elkészült a béta összefoglaló, legalábbis tőlem ennyi telik.
Korrektor kollégát megkértem, átnézte, kijavítgatta. Tietek a pálya, találtok-e benne tévedést, hibát, elírást, különös tekintettel a 4. fejezet végére, 5. fejezetre.
Az accelfix-ről szóló rész szerintem sántít, mivel még nem volt vele komoly tapasztalatom. Akár teljesen újra is fogalmazhatjátok.
Jaffától mindenképp kérnék egy bólintást, hogy mehet-e élesbe.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Fricrich
tag
Üdv!
Aki fogott már Zowie FK vagy ZA egeret:
Mennyire könnyű véletlenül megnyomni a gombot a másik oldalán?
Erősen agyalok ezen a formán, csak attól félek, hogy intenzív csatározás közben, akaratom ellenére ráfogok a gombra a jobb oldalon (jobbkezes vagyok).[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Szerintem könnyű megnyomni, főleg eleinte. A dobozra is ráírták hogyan váltsd át jobb vagy bal kézre, ez után dől el melyik oldal az aktív.
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Van itt valakinek Logitech G502 Proteus Core?
-
dobragab
addikt
válasz cyber86 #43376 üzenetére
Jaffának volt. Baromi nehéz, féltégla. Ja és nehéz
Egyébként szinte minden rendben van vele, csak túl nehéz, rendes FPS játékra alkalmatlan.
Szinte: a görgője lötyögős. Több rossz most nem jut róla eszembe.A memóriám már nem a régi. Ja és már a memóriám se a régi...
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
És erről tudni lehet valami? [link]
-
cyber86
őstag
Razer DeathAdder Chroma ez mennyire jó fps, moba és mmora?
-
kubokra
tag
Látok mostanában aprón ilyen Mad Catz, meg Saitek egereket, nem olcsón. Mit tudnak ezek (azon kívül, hogy szépséggel nem igen áldották meg), hogy ilyen retekdrágák?
Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
dobragab
addikt
burkolat állíthatósága nem lenne hülyeség normálisabb egerekben sem...
Sajnos a burkolat állításával járó infrastruktúra (csavarok, menetek, váz, stb.) nagyban növelné a tömegét, így önmagában attól féltégla lenne. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Most komolyan, minek? 10-ből 9 gamer imádja a Kinzu burkolatát. Csak reménykednünk kell, hogy a Kinzu v4-ben PMW3310, de minimum A3090 lesz...
Vagy alapítok egy Kinzuadder-gyárat
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Valahol, talán ESR-en láttam egy threadet, ahol egy SS-bennfentes (állítólagos) mondta, hogy jövőre több nagy dobás jön ki. Reméljük, lesz ilyen...
Szerintem a következő tökéletes-közeli egér a G102 lehet... Csak adjanak neki egy PMW3366-ot, meg egy normális kábelt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest