-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
A topic egyik régi kedvencével kapcsolatban szeretnék kérdezni.
A Lenovo Preffered Pro billentyűzetek közül, amelyek SK-8825 (L)-es modelszámúak, azok mind Silitek gyártmányúak vajon? Visszakerestem a topicban, de nem találtam egyértelmű utalást erre.
Szembe jött velem egy, ilyen billentyűzet és mindig is szerettem volna egyet. Régebben lemaradtam a HA!-s készletről.
Azért is kérdezem, mert én azt hittem, hogy a Silitek gyártmány a hátoldalon lévő MFG és PRINT kódokból olvasható ki. Ugye ezeken 'SIL'-el kezdődik a kód, de amit én találtam, azon ezek nem szerepelnek.
Tehát csak ennyi látható:
MFG: W-45-14
PRINT: H-W14-15
P/N: 03X8609Köszönöm, ha valaki esetleg még emlékszik erre, és tud tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Trust GXT 838
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest