-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
realme
tag
válasz
micafighter #101148 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
-
realme
tag
válasz
micafighter #101144 üzenetére
Igen köszi hogy mondod mert éreztem hogy nehezen megy bele a kupakba, viszont jó a hangja (nekem) és a világítás is nagyon jó.
-
realme
tag
Vettem pár CHERRY MX CLEAR kapcsolót próbának, nagyon jó a hangja de a gyári zsírozás semmit sem ér.
-
realme
tag
válasz
Williamgrant #100989 üzenetére
Ilyesmivel próbálnám ragasztani, bár így is lesz vele szórakozás:
-
realme
tag
Végül készen lettem a billentyűzettel, köszönök minden segítséget.
-
realme
tag
Srácok a WD 40 jó lehet rugó kenésre, tudom egyesek áramot is fejlesztenek vele és hasonló baromságok de én teszteltem az ajtózáron ahol kiválóan működik, ott is rugók vannak, sőt érzékenyebbek mint a billentyűzetben.
-
realme
tag
Áldott boldog karácsonyt mindenkinek!
Milyen kenőanyaggal érdemes próbálkozni?
-
realme
tag
Biztosan nincs kábítószer ebben a billentyűzet építésben mert nagyon olyan hatása van.
-
realme
tag
Megjöttek a kapcsolóim, nagyon tetszenek, kicsit kattogósat szerettem volna de nem durván, pont azt kaptam.
-
realme
tag
[link] Ezzel a keycappal van valakinek tapasztalata?
-
realme
tag
Ilyen kapcsolókat rendeltem remélem nem csalódom. [link]
-
realme
tag
A lézergravírozás megoldás lehet a billentyűzet magyarosítására vagy az nem opció?
-
realme
tag
válasz
micafighter #98158 üzenetére
Hűha, köszönöm!
-
realme
tag
válasz
micafighter #98146 üzenetére
Igen a kenésre gondoltam hiszen a nyák hotswap.
-
realme
tag
A Cherry MX2A -t ugye nem kell cinezgetni?
-
realme
tag
Szerintetek ez jó kapcsoló?
-
realme
tag
Fura ez a billentyűzet dolog, máris nézegetem milyen kapcsolót kellene vásárolni.
-
realme
tag
Akadt egy kis gond avagy (Houston, we have a problem), az Epomarker szoftvere a win 11 -en működik de a win 10 en nem indul el, erre valaki tudna valamilyen megoldást.
-
realme
tag
Megjött az AK820PRO, csodálatos pedig még csak ismerkedem vele!
-
realme
tag
Sziasztok! Ma érkezik a billentyűzet már nagyon ég a markom.
-
realme
tag
válasz
krono. #97893 üzenetére
Mivel egy csoportba nem működik több gomb sem szerintem nem érintkezőkkel lesz ott a gond hanem valamelyik alkatrésszel a PCB -ről, de ezt csak úgy mondom mint elektronista mert a billentyűzetet nem ismerem, ha rövidre zárod így szétbontva az egyik foglalat lábait akkor az kellene működjön mintha megnyomtad volna a gombot.
-
realme
tag
Sziasztok. Közeledik a billentyűzetem már nagyon várom, az EPOMAKER Ajazz AK820 Pro -t át lehet programozni, biztosan hülyeségeket kérdezek de eddig a billentyűzetek lelki világa nem nagyon érdekelt, most viszont hogy készen van a PC az következett.
-
realme
tag
Végül ezt vettem remélem nem nyúltam mellé:
EPOMAKER Ajazz AK820 Pro 75% Mechanical Keyboard, Gasket-Mounted Gaming Keyboard with TFT Smart Display&Knob, Bluetooth 5.1/2.4G Wireless/Type-C Wired Custom Keyboard (Grey, Flying Fish Switch)
-
realme
tag
Sziasztok! Végre találtam normális billentyűzetet csak a szállítás többe kerül mint maga a termék, valaki tudna esetleg ötletet hogyan lehetne olcsóbban megúszni? Majdnem 40.000 a szállítás.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Turtle Beach Vulcan II TKL Pro // Számla + Garancia //
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Purple Switch) - US 2026.11 ig alza gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest