Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz dqdb #91700 üzenetére

Festés
    Köszönöm, akkor ennek utánanézek!
    A switch film azon segíthet, hogy ha lepillantok, akkor ne lássam, na de a tudat...fura állat ez a "mecha bogár", bemászik az agyadba és nem hagy nyugodni. :B

HI-VIZ
    Vakon gépelést tanulóknak is tökéletes. Ha elég sokszor pillantasz le a puskázni, előbb-utóbb nem is lesz más választása az embernek. :D

Serika
    Igen, ennél nem indokolt a sárga Space, ezért is került be a merítésbe. A Honey ki is ment a fejemből, ali-n egy időben rengeteg klónja volt. A Maestro is szép.

Gestalt
    Akartam is kérdezni, hogy minden egyes színnél újrasütik a kupakot?
    Ezzel együtt az a tipográfia valami elképesztő, nálam nagyon betalált.

DSA
    A Granite próbával lehet, hogy élnék, privátban megkereslek ezzel kapcsolatban.
    Az SP-vel már futottam egy kört, 67eFt felett jött ki az, ami kellene. Érdekes, hogy pl. 1.75U-s Shiftet csak színesben láttam, szóval azt külön kupakként számoltam a split-space-ekkel együtt. Ennél olcsóbb volt ez a mid profile built.

Káosz
    Az asszonynak tetszik a Handarbeit. Ha egyszer beadja a derekát és lesz egy külön billencse a noti mellé, komoly esélyes lenne. :)
    Én viszont ezt a buildet viszem majd az irodába és már így is csodabogárnak számítok a mechák (nem is értem, eddig csak kettőt vittem be, ebből az egyik egy prebuilt volt...) és a fülesezés miatt. :D

M.

Új hozzászólás Aktív témák