-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Na erről olvastam rosszakat...Kilőve.
Maradt a
G19S
Roccat Isku FX
RAZER Blackwidow Ultimate 2013Egyébként azért nézem megint, mert leadtam a G510-et gariba. Pénz vissza lesz 1,5 hét múlva. A szervizben se ment 7-ből 3 gépen a boot utáni BIOS-ba illetve a BOOT menübe belépés. Az olcsóbb alaplapokkal ment, a drágábbakkal nem. Nrm tudom, ezek után merjek e G19S-t venni.
Már azon vagyok, megéri e a rizikót a kijelző...Mert ha ez is kaki lesz, nem fogom tudni visszavinni, mert külföldi beszerzés lesz. Isku FX jól hangzik, ahogy olvastam nincs vele negatívum, bár közel 30k, nincs LCD, és nem mechanikus. A Razer mechanikus, viszont angol.
Hihetetlen, hogy nincs egy olyan bill a felső kategóriában ami minden szempontból megfelelő lenne.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest