-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Synthwave #91238 üzenetére
Mostanában amúgy mintha jönne valami ilyesmi. Mi is a neve?
Igen, a linkelt Neo Ergo (még több infó itt), azonban a legolcsóbb hotswap kiszerelés is 150 dollár, arra még rájönnek az olcsón jót kupakok és kapcsolók további ~70 dollárért, így nettó 220 dollár a vége, vagyis éppen 100e felett lesz bruttóban szállítás nélkül. Ha tud forrasztani, akkor valamennyivel 90e felett lesz a plateless változat, így hiába messze a legolcsóbb és legjobb ár-érték arányú hagyományos tented ergo a piacon, akkor is a keret többszörösébe kerül.Az ideális egyébként inkább valami osztott sculpted lenne, nem?
De. Csak nem láttam értelmét 300+ dolláros kategóriában a Kinesis 360-at vagy a Dygma Defy-t ajánlani, mert ez sem a kicsit gyűjts még hozzá kategória. Az olcsó megoldás Domonkos ajánlata lenne, de ahhoz teljesen más megközelítést kell megtanulni, szerintem ehhez kell legalább egy köztes lépés (bár Jorusnak nem kellett, de szerintem ő a kivétel).Mondjuk ilyesmiből tán még mindig egy TGR Alice a legjobban pöcörögtető.
Az ősnek van az egyik legrosszabb kiosztása szerintem az Alice-Arisu vonalon és az említett Meridiannak a legjobb. Ha már Alice-szerű és tudományos háttér is legyen a design mögött, akkor Sagittarius.Neo Ergo: de ahogy nézem, a porvédő, ami must have, itt is luxus...
Ez csak neked van ennyire beakadva. Ha lenne rá kereslet, akkor létezne, de nem látom azt a keresletet. MKEU Discordján rákerestem a dust cover kifejezésre, 32 találat, ebből 20 egyvalaki hirdetése, további 5 másvalaki hirdetése, 1 releváns és a maradék nem releváns, és ez a legnagyobb billentyűzetes szerver az EU-ban. MKUK Discordon is rákerestem (legnagyobb UK közösségi szerver), 7 év alatt 27 üzenetben szerepelt, ennek egy része hirdetés, az elmúlt 3 évben volt pár releváns kérdés.Én azt a kérdést teszem fel, hogy 150+ dolláros árkategóriában miért luxus a mainstream gyártóknak hordtáskával adni a billentyűzetét? Például a Wooting is a 60HE-nél megmarketingeli a pántot, hogy milyen jól hordozhatóvá teszi a billentyűzetet, aztán hordtáska nuku. Keychron vonalon ugyanígy, és amit külön forgalmaznak, az nem túl jó típus és drágán adják.
egy TKL-es Glorious GWR-87 is működhet vele akár
Működik. Ha nincsen tenting, akkor Alice-Arisu-Ergo vonalon jó az egyenes csuklótámasz, mert éppen olyan távolságra lesz, ahová amúgy is tennéd a kezed.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest