-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Chereiose #7998 üzenetére
Alapból magyaron kell lennie.
Nekem a német Sidewinder X6-is alapból magyarnak használódik. Még akkor is ha felteszem hozzá a német/angol driver-t.Namost ha a Logitech tetszik és arra van keret akkor vedd bátran. Azért a konkurens gyártók is tudnak kellemes cuccokat összehozni. Még akkor is ha érzelmeket kapcsolsz össze egy-egy gyártóval. Nem mellesleg az X4-es antighosting képessége eléggé ütős, nem véletlenül merem ajánlani.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Chereiose
addikt
Hát razer-t azért nem fogok venni,mert egyetlen billentyű sem ér 30 ezret,a Microsoft cuccokat pedig lassan már kezdem utálni.
Viszont Logitech árban is jó,és még tetszenek is a gamer billentyűzeteik.
Szóval mindenképp logitech lesz.
1 FONTOS KÉRDÉS!-Ha angol bill-t veszek,és bedugom( nekem windows 7 -em van),akkor az rögtön át állítja magát magyarra, vagy nekem kell, vagy nem is lehet? Légyszi ERRE VALAKI ADJON VÁLASZT KÖSZI! -
WolfheartGR
őstag
-
nyunyu
félisten
válasz
Speedy86 #7986 üzenetére
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan billentyűzetet ami halk és inkább ilyen laptop billentyűzetre hasonlít?
Hogy en miert nem neztem rendszeresen a hardveraprot.
Instant get lett volna.(Meg ugy is, hogy a szekrenyemen porosodik az occse
Mielott megint jon a privi ozon, mint multkor: NEM elado.)
Nem is tudtam, hogy gyartottak magyar kiosztassal a Think Keyboard with UltraNav-ot, anno IBM weblapjan NEM volt feltuntetve, mig a kistesonal fel volt sorolva a hungarian is...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Chereiose #7981 üzenetére
A sidewinder x4 nem néz ki rossznak,de tuti nem ilyet veszek, mert ez ilyen "laptop" billentyű.
Ezen mi a laptop billzet?
Teljes magas, csak a vastag keret elrejti a gombok felet, mint az ujabb MS billzeteken altalaban, igy a leutott bill belesimul a keret sikjaba.
Ergo4000 is igy nez ki, pedig az is teljes magas.
Curve2000 mar joval vekonyabbnak nezett ki a 3/4 magas gombjaival, de annak a billentyuutja is jo ketszerese a laptop billzetekenek...[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Hát így elnézve a kínálatot,már mindenképpen valami logitech et fogok venni.
Tőlük 2 jót találtam, a G110 és a G105(ami tulajdonképpen a G110 lebutított változata).
Szerintem mind a kettő minőségi,kiváló több órás játékra,nagyok a billentyűi.
Razer,microsoft...ezektől azért ment el a kedvem,mert túl drágán kínálnak olyan gamer billentyűket, amik szerintem laptop billentyűk....Gigabyte meg nem egy minőségi bill,s nincs is bő kínálat náluk. Ezért döntöttem valamelyik logitech mellett.
A kérdés már csak az, hogy melyiket vegyem tőlük? A leg ésszerűbbnek a G110-es tűnik,de az kerül egy 20-asba, a G105 pedig nagyjából egy 10-esbe,és lényegében ugyanaz,mint a G110. Nos? -
Speedy86
aktív tag
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan billentyűzetet ami halk és inkább ilyen laptop billentyűzetre hasonlít? Értem ez alatt azt, hogy nem hosszú úton járó, magas gombjai vannak. Különösebb igényem nincs a gombok mennyisége iránt. Nem kell csiricsáré gamer bill.
-
Chereiose
addikt
Microsoft és gigabyte szerintem egyik sem gyárt valami jókat, legalábbis nekem nem tetszenek.Leginkább logitech-et vagy razer-t keresnék.
-
Chereiose
addikt
A sidewinder x4 nem néz ki rossznak,de tuti nem ilyet veszek, mert ez ilyen "laptop" billentyű.
-
Chereiose
addikt
Én gamer billentyűzetet keresek,nem baj ha angol. melyik a legjobb billentyű márka? Mit érdemes venni? Max 20 ezerért. Logitech gamer billentyűket nézegettem,esetleg valamelyik razer.Szerintetek melyik a legjobb befektetés 10-20 ezer Ft-ért?
-
akela91
addikt
4,953 Ft ingyenes házhozszállítással 1,5 hete rendeltem én is innen.
-
vlevi
nagyúr
"2-3 ezer forint értékben valami egyszerű,de halk és megbízható billentyűzetet.Játékra,netezésre lenne.Fontos lenne.,hogy ne akadjon ki,ha egyszerre nyomok 4-5 gombot."
Kicsit túlvan a 3 ezer forinton, de az MS Wired 600-al nem nyúlsz mellé.
Sajnos világítósban a 7-8000 az még az a kategória, ami már világít, de billentyűzetnek még nem használható. Talán a Gigabyte K8100 (ezt szokták itt ajánlani, mint magyar világítós és használható is), de az is drágább, és nem tudom, hogy mennyire kényelmes, mert a kezemben még nem volt, nem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Sziasztok!Szükségem lenne egy világító billentyűzetre k.b. 7-8000 ezer forintig.Tudtok nekem ajánlani valamit?Ha ebben az árfekvésben nincs, akkor mondjatok nekem légyszíves 2-3 ezer forint értékben valami egyszerű,de halk és megbízható billentyűzetet.Játékra,netezésre lenne.Fontos lenne.,hogy ne akadjon ki,ha egyszerre nyomok 4-5 gombot.Egy 1000 ft-os billentyűzetem van k.b. 5 éve és ez olyan buta,hogy nem akad ki csak már nagyon hangos.Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
Keress rá itt topicban. találsz pár hsz-t.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Chereiose
addikt
Ez nagyon jó kis billentyűnek tűnik,csak baromi drága.Akit esetleg mégis érdekel,s megtudja fizetni,annak ajánlom.http://www.mionix.net/page.php?al=zibal60
-
kiki22
senior tag
sziasztok!Errol a roccat iskurol mit hallani ?menyire jo kis cucc ez ?
-
petata
őstag
Sziasztok!
Milyen billentyűzetet ajánlotok a felső kategóriában? Mondjuk olyan 30k körül...
Leginkább a Logit és Razer-t preferálom, de más gyártótól is jöhet
Játékra, netezésre használnám főleg, néha Office.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Chereiose
addikt
+ Van magyar kiosztású logitech gamer billentyű?
-
Chereiose
addikt
De ha már itt tartunk, akkor melyik billentyűzet éri meg a legjobban ami gémer? Mert ha már vennék,én Logitech gamer-ekre hajlok, a többi razer meg ezek nem tetszenek.
Logitech ből meg még az árak is jók,mint pl a g105 v a többi is " csak" 20 körül van.
Szerintetek? -
akela91
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
syler123 #7959 üzenetére
"max 5 k, és csendes jó billentyűzet"
Lehetne az 3K is, ha nem adnák hozzá az egeret. De még egérrel is jobb vétel, még, ha nem használod akkor is, mint pl. a Logitech K120, K200. Azok valahogy nem tetszettek meg. Kollégámnak az van, és a Wireless 800-on jobb a gépelés.
Érdekes dolog, mert a Wireless 800 sem kerül sokkal többe.
És gondolom, jól bírja a két shiftes gépelést. Mert a Wireless 800 megoldja 100%-osan.[ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
Lehet igazad van hangban, ennek is van hangja, de konkrétan engem az nem zavar. Fontosabb a működés. Meg lennék elégedve ha így működne egy led-es. Na majd az említett típust (gb k8100) beszerzem vmikor.
FuRiONight: már találtam: gigabyte k8100 -10k (használtan) Csak még nem szántam rá magam.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Chereiose
addikt
Hát lehet h nem vesz be egyszerre 5 karaktert,de nem is kell annyit...Minek? annyit még játék közben sem nyomsz le....Amúgy tapasztalatból mondom,mert próbáltam 40 ezres logitech-en is és ugyanilyen volt rajta gépelni...Szóval én azt mondom,hogy hülyeség 30 ért venni , max 10 ért kb ami a g105-nek felel meg de az is kérdéses....
-
vlevi
nagyúr
válasz
Chereiose #7953 üzenetére
Na, azért nekem volt 3 ezer forintos Logitech billentyűzetem. Jó volt az, gépelésre. De az már nekem is feltűnt, hogy MOHAA-ban gugolva előremenés közben nem tudok oldalazni. (Ctrl+W+A együtt nem ment). Vagy valami hasonló, de emlékszem rá, hogy voltak vele ilyen problémák. Persze nem ér 7-8x annyit egy gamer billentyűzet, de általában a nyújtott szolgáltatások és az ár nem áll egyenes arányban egymással, inkább exponenciálisan növekszik. Nem csak a billentyűzetnél, így van ez szinte minden terméknél, legyen az autó, tévé, akármi...
-
Chereiose
addikt
válasz
WolfheartGR #7937 üzenetére
Hát ez beszarás ez a logitech g105....gondolkodtam h lehet veszek egyet.... aztán végül úgy döntöttem h fölösleges 10-15 ezer Ft-ot egy bill-ért. Végül vettem egy delux-ot ami a képeket el nézve ugyanaz mint a g105 csak annak a festése más, és " MW3" -as..... Szóval hülyeség olyat venni mert ez a deluxe ugyanaz, a billentyűje is ugyanolyan halk kényelmes,puha.Ja és ez 3 ezer Ft az meg 13....
-
draco31
veterán
válasz
FuRiONight #7949 üzenetére
És ezt az angol kiosztást lehet állítani magyarra? Gépeléskor nem zavaró? Nem feltétlenül szükséges hogy gamer billentyűzet legyen.
Olyan is jó, hogy a gombok között világít, és nem a betűk. Ha lenne olyan magyar kiosztásban, az jó lenne.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nyunyu
félisten
10 éve van meg ez a Logitech Y-Su45, nem egy mai darab, de hibátlan, és nagyon jó. Egy leütési hiba sincs, jó a nyomáspont
Tegyel melle egy gyarbol most kijott L billzetet melle, egybol fel fog tunni, mennyit vesztett a gepelesi komfortbol a sok ev alatt.
Nekem sem volt semmi bajom az elozo, 5 ev utan lecserelt Ergo4000-rel, teljesen jol lehetett rajta gepelni, viszont a sok szetszedestol+takaritastol mar nem jartak olyan finoman a gombjai, sokat hangosodott az idok soran.
Aztan vettem egy ujat, ossze sem lehet hasonlitani a regivel a gepelesi komfortot.
Anyam L Value Keyboardja (Te Deluxe-odat valto modell) 4 ev alatt tobbet oregedett, mint az Ergo4000-em, pedig az csak napi alig fel-egy orat volt hasznalva.
Szet sem volt szedve...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kuruc2
senior tag
4-5 év az kevés.
10 éve van meg ez a Logitech Y-Su45, nem egy mai darab, de hibátlan, és nagyon jó. Egy leütési hiba sincs, jó a nyomáspont, nagyon gyorsan lehet vele gépelni.
Kb ingyen kaptam a géphez anno.Csak a led hiányzik belőle nekem, hogy ne kelljen villanyt le-fel egyfolytába...
Próbáltam ezt azt, de meg se közelítik a minőségét ennek. És van egy érzésem hogy még sokáig bírni fogja. Minimum további 10 év. (pedig dobtam már falhoz meg szoba másik sarkába, és meg se kottyant neki.
Ilyen kiindulási pontok után keresek led-eset, de nehéz feladat.
-
nyunyu
félisten
-
draco31
veterán
válasz
FuRiONight #7941 üzenetére
Ez egy kicsikét több mint 10E, még 20E alatt sem találtam belőle.
Nekem maximum 10E-em van rá.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Kuruc2
senior tag
válasz
WolfheartGR #7943 üzenetére
:s
Látom marad akkor egyetlen versenyző számomra, a gigabyte k8100. De hülye meg nem vagyok hogy 10 fölött adjak egy klaviért. :s
-
Kuruc2
senior tag
válasz
FuRiONight #7941 üzenetére
Az hol van 10 alatt?
És ebből van magyar, meg nagy-enteres verzió?http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
draco31
veterán
Hello!
Keresek 10.000Ft-ig világítós bill-t. Más kritérium nincs is, egy kicsi játék lenne csak vele.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Elég speciális dologban kérném a segítségeteket: szükségem volna egy
- fehér
- numpad nélküli
- lehetőleg chicletes, vagy esetleg nagyon slim
- vezetékes billentyűzetre
- lehetőleg olcsón.Pontosan ilyesmire gondoltam:
Semmilyen extra igényem nincs, ha tudja azt, amit egyébként egy kétpálcás billentyűzet tud (gépelek ő meg leírja, valamint van rajta wasd).
[link] Itt elvileg volna, meg is rendeltem, de a fehér és a szürke verzió is elfogyott, nem is lesz, most kapom rá a refundot.
Ebayen kerestem, ott sem találtam, csak 20 USD körül, ennyit nem szánok rá.
Tudnátok abban segíteni, hogy hol találok még olyan billentyűzetet, ami a fenti feltételeknek megfelel?
[ Szerkesztve ]
-
HellAbove
tag
-
WolfheartGR
őstag
válasz
mindfreak #7936 üzenetére
Tudtommal nincs. Itt megnézheted a kiosztásokat.
Egyébként pedig vagy német, vagy UK angol ami kell neked. Ilyen pl (ne tévesszen meg a kollega jóindulatú tévedése, nem magyar az hanem UK angol).De kicsit visszaolvasol és meglátod.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
mindfreak
őstag
Üdv,
A Logitech gamer billentyüzetek közül van magyar kiosztású?
Láttam képeket ahol a "nagyobb" Enter gomb van rajtuk. [link] Ez mitől függ?[ Szerkesztve ]
-
bár végül nem ilyet vettem, de emlékeim szerint mikor élőben nézegettem nem tűnt fel, hogy lett volna rajta (és a képeket nézegetve sem látok ilyet).
cserébe az IntelliType-ot feltelepítve a multimédia és a számológép funkciókra szerintem igény szerint bármit be lehet állítani.
-
kexksz
addikt
Létezik Blackwidowból UK kiosztású? Már jópár boltot felhivogattam, de mindenhol csak US.
-
kiki22
senior tag
nekem lycosam van.1 ev utan megadta magat a wasd konfiguracio.neha erzekel neha nem ez ..szoval razert billt soha tobbe
-
Stunts666
őstag
válasz
WolfheartGR #7923 üzenetére
Nem ajánlgatom. Én a kevesek egyike vagyok akinek működik rendesen.
-
Stunts666
őstag
válasz
WolfheartGR #7921 üzenetére
Nekem bevált.
Egyébként az Iskura vártam volna, de jobb is, hogy nem tettem.
-
HellAbove
tag
beszállok énis
THE QUIK BROWN FOX JUMPS RIGHT OVER THE LAZY DOG(a szóközt nem vette be 2 shifttel, azt "kicsaltam" a könnyebb olvashatóság kedvéért)
Logitech G510
"The quieter you become, the more you can hear."
-
Beri
addikt
Az utolsó fél órában outbideltek 50 centtel, tehát még mindig keresek X4 alternatívát...
-
Chereiose
addikt
Hát én leginkább FPS-eket játszok szóval semmi MMO,ezért kérdeztem,hogy csak FPS játék miatt érdemes-e venni 15 ezerért egy billentyűt.Nekem ez a logitech deluxe van 3 ezer Ft-ot ér de tökéletesen működik,nem kopik,nem hangos,kényelmes
És megfelel végülis.
-
Pantok
aktív tag
válasz
Chereiose #7914 üzenetére
Mechanikusokról:
http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guideAztán ne tessék összetéveszteni, a "gémer" bill az nem mechanikus általában hanem csak televan szarva ledekkel meg gyökér formája van és ráraktak 20 macrogombot ami kb fölösleges hacsak nem csak mmo-kat döngölsz nap mint nap.
Persze magyarországon vásárolható mechanikus az sajnos általában a gamer kategóriába is benne lesz.A játékodon nem fog segíteni egyik se, jobb érzés egy mechanikust használni és nagyon sokáig kitartanak - ettől függetlenül ha nem gépelsz sokat / ülsz sokat a gépnél akkor nem éri meg az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Üdv! Nekem 2 kérdésem lenne: 1.Mi az a mechanikus billentyű? ezt sosem tudtam!
2. Érdemes-e 15-20 ezerért venni egy gamer billentyűt,annyival jobb azon játszani,hogy megéri "befektetni" egybe�?Csak mert nekem most egy 2-3 Ft-os Logitech deluxe-om van ami elég masszív,sosem romlik el.Nekem ez idáig tökéletesen megfelel(t). SZóval szerintem ez jó,csak az a kérdés,hogy megérné e egy 15 ezrees logitech? -
Pantok
aktív tag
Hali
Anyámnak vennék LCD tvt mostanában.
Kb 1.8 méterröl fogja nézni ágyból a hálójában, szinte csak tv műsort fog nézni rajta tehát szerintem nem kell fullhd, csatlakozók ilyesmi is mind1.
Egy alap divx lejátszó jó lenne bele, illetve bármi amit ajánlotok hogy szebb/elviselhetőbb képe legyen az adásnak.32-37 colos férne be
Ár nincs nagyon behatárolva 70-110 ami a leg megérősebb ezeket a szempontokat nézve.
Kösz bármilyen segítségért. -
nyunyu
félisten
Persze van, aki annyira megszokta az US kiosztást, hogy attól lenne rosszul, ha UK Englisht tolnának az orra alá...
Elso billzetem egy UK festesu UK/US hibrid billzet volt.
Rendes UK-tol annyiban tert el, hogy oldschool nagy amerikai entere volt, így a # gomb az Ű helyett a backspace bal oldala helyen volt.
Persze DOS alatt alapbol amerikai kiosztasukent viselkedett.Utana egysoros enteres amerikai kiosztasu billzeteim voltak, melohelyeken meg foleg magyar, de elofordult olasz, francia, nemet, orosz is.
Igy mar joideje az Enter jobb also sarkat utom, mert az minden billzet kiosztason ugyanott van
-
nyunyu
félisten
Ennyire bonyolult lenne az ebay.de?
Ugyanaz, mint az ebay.com, csak nemetul vannak a feliratok.BTW, 32€+7€ szallitasert lenne itt UK-bol egy nemet Sidewinder X4.
Rohej, de UK kiosztasut nem arul.UK kiosztasra a legolcsobb talalat.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Köszi a választ.
Néztem ezt a filco -t, de ennyit erre most nem tudok szánni.
Meg nekünk csak az UK ami megközelítőleg az mint a magyar, az meg azért gáz, hát tök mások a feliratok, matricázgatni meg nem akarom, jó, igaz, tudok vakon gépelni, de attól függetlenül zavarna. Mert ha azt mondod pl hogy nyomjam le az "Ü" -t. Akkor nem biztos hogy azt fogom lenyomni, de ha vakon legépelek egy szót, amiben van "Ü" akkor menni fog.
Várok vele, megpróbálom a következő billentyűzetemet ilyesmire cserélni, mert azok alapján amiket mondtatok, továbbra is érdekel a dolog, addigra talán lesznek magyar kiosztásúak is. -
Chereiose
addikt
Üdv! Nekem 2 kérdésem lenne: 1.Mi az a mechanikus billentyű? ezt sosem tudtam!
2. Érdemes-e 15-20 ezerért venni egy gamer billentyűt,annyival jobb azon játszani,hogy megéri "befektetni" egybe�?Csak mert nekem most egy 2-3 Ft-os Logitech deluxe-om van ami elég masszív,sosem romlik el.Nekem ez idáig tökéletesen megfelel(t). SZóval szerintem ez jó,csak az a kérdés,hogy megérné e egy 15 ezrees logitech? -
vlevi
nagyúr
Ezt én sem értem. A német teljesen logikus lenne, a formája miatt de tény és való, hogy amiből nincs magyar, abból kis hazánkba az US érkezik.
Persze van, aki annyira megszokta az US kiosztást, hogy attól lenne rosszul, ha UK Englisht tolnának az orra alá...
De legalább lehetne választani.
Vagy veszel az ebay.de-ről. -
Pantok
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Politikai mémek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest