-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
válasz SubiDubiNo1 #12017 üzenetére
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy a jel zavarás még lehetséges, de biztos hogy a különböző gyártók tesznek valamit ellene, így nem lehet olyan könnyű. Ezeket a technikákat meg tényleg kombinálni kell, legalábbis a legtöbb helyen már ezt javasolták. Úgyhogy ez a nyomkövetős rendszer + váltózár lesz a befutó! Árban a GSM/GPS rendszer nem sok, a többi már húzósabb lehet de ennyit megér!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Forchalad
tag
válasz SubiDubiNo1 #11861 üzenetére
Ilyen témában érdeklődtem én is tegnap, sajnos nem kaptam választ, de közben egy másik topikban kiokosítottak, bár ott is a házőrzőt javasolták a csomagtartóba. Komolyra fordítva a szót, egy familyguard nevű rendszert ajánlottak és elég szimpatikus. Valaki hallott már róla?
u.i: Gratulálok a kocsihoz!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Forchalad
tag
Üdv, kellene egy kis segítség a hozzáértőktől
Apám szeretne a kocsijába valami jobb fajta lopásvédelmet vagy nyomkövetőt. Ilyen téren egyikőnk sincs otthon a témában, ebben kéne segítség. Láttam hogy elég sok fajta van a neten és abszolút nem tudom hogy melyiket válasszuk? Ötlet? Tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...