-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz Neoteric #48351 üzenetére
Erre. Minden ami a fejlettebb országokból a szigorodó környezetvédelmi normák miatt kiszorul az ott landol Kínában vagy Indiában Nézd a darabszámokat. 2010-ben a Volkswagen 224.500 darab mk2 !!! Jettát és 210.000 Santanát adott el. Két környezetszennyező őskövület. Egyiket 1984-ben másikat 1981-ben mutatták be európában. Hiába volt párhuzamosan kapható az európai VW Jetta faceliftes FAW Jetta néven a régi Jettát csak 2011-ben száműzték végleg, a Santanát pedig tavaly váltották le egy új modellre. Ezek a piacok gyakorlatilag bármit felszippantanak aminek négy kereke van és gurul mindegy, hogy mennyire elavult vagy, hogy mennyire környezetszennyező.
...
-
hdman
őstag
válasz Neoteric #88722 üzenetére
Mindig kint tankolok, az elmúlt 1,5 évben talán 2x tankoltam itthon.
Az a gáz, hogy a munkahelyem közelében és hazafelé uton sincs prémium nyállal rendelkező kút Pedig van vagy 8 összesen... Azért olyan elvetemült nem leszek, hogy a pályán tankoljak 2 euroért
Sopron city :)
-
-v-
addikt
válasz Neoteric #89457 üzenetére
Úgy tűnik ma mindenki mindenáron hülyeséget akar beszélni Az első mondat se igaz, mert van légellenállás etc. tehát nem csak a kerék és út közti súrlódás legyőzéséhez kell erő. Ezt az erő ellenerő dolgot még nézd át. De még ha igaz is lenne se következne belőle a második mondat
A Jancsi és Juliska az egy mese. Tehát holnap szerda van.
Természetesen a súrlódás meg a gördülési ellenállás függ a tömegtől.
Na mindegy fizikusok, elmentem aludni[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Neoteric #114224 üzenetére
Itt látsz egy Volvo szerviz által leszervizelt S60 számlát.
Ha van kontakt alkatrészre, ennél persze sokkal barátibb áron meg lehet csinálni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Integrale
veterán
válasz Neoteric #124651 üzenetére
Neked lehet, nekem inkabb a korabbi alfak 159, 156, 155, 75, vegyitve Ferrarival es egy par koncepcio Alfaval az elmult 20 evbol. (Belter, kormany, beumlok, muszerfal)
Nekem meg keprol sem BMW, eloben pedig teljesen mas karakter. Az aranyok meg adottak a hatso hajtas miatt.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz Neoteric #143710 üzenetére
+1 (#143712) Qru válaszára. Kicsit hosszabban, még hosszabban.
-
veterán
válasz Neoteric #150212 üzenetére
Az aznapi legelső hidegindításkor kell megfigyelni a hangját, ha nem zörög akkor hibátlan, ha igen, akkor alkudni kell belőle egy százast a vezérléscserére.
Kialakuló rozsda gyanúját eddig csak az első sárvédő és a küszöb közötti vízszintes résben láttam, világíts be telefonnal. Nem jellemző.
Nagyon masszív autó, nem fárad a belseje.
-
gooool
őstag
válasz Neoteric #159191 üzenetére
Mindaddig, amíg el nem bacódik...Vangelis:
Lehet...
Kollégám is magyarázza, hogy a C-Maxában fokozatmentes váltó van...hiába magyarázom neki, hogy egy sima 6-os automata, mivel a PSA 2 lityis dízelhez csak az van, ő nem tágít. De azért simán kiérzem nagyobb gázadásra, hogy mikor vált el, oda se kell nézni a fordulatszámmérőre.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
-
-
-
válasz Neoteric #216548 üzenetére
Derogáció ide vagy oda, ha hozza szolgáltatásban amit kell felőlem Dacia is lehet az orrán! Pont ez a bajom a Kia meg Hyundai modellekel h hatótávilag és motorikusan jók de cseszhetem ha pl nincs benne az amihez már hozzászoktam. A Skoda sem azért nem jöhet mert nem márka pl audihoz mérten - csak asszony nem akarja. A VW lehet még opció de ott meg az extra lista nem olyan. Szóval most a heréimet kocogtatja hogy mifszleszmár. A vicc hogy Skodát nem akar de pl egy Vitarába belemenne - még úgy is hogy messze nem hozza azt amit megszoktunk.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest