- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Apósomnak van, szidja mint a bokrot. Kellett már cserélni rajta komplett első futóművet (gyak. ipari eljutott vele Pestig, aztán a márkaszervíz udvarában bólintott be a kocsi orra), most ment el benne a részecskeszűrő, meghibásodott a riasztó, a központi zár, nyúlik a lánc, ez csak az amiről én tudok véletlenül, mert amúgy nincs reklámozva minden egyes hiba. Egy kisebb vidéki garzon árát simán rá lehet költeni. Rendszeresen jár szervízbe vele valami miatt.
Ezen kívül szerintem belül szűk, és kifejezetten sprőd.
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
BMW..manapság státusszimbólum, és ezt az autószerelők is kihasználják, az alkatrész aranyárban. Ritkán romlik el/kell rajta valamit csináltatni de akkor nagyon mélyen zsebbe kell nyúlni.
tboy93: ritkábban kel szervizelni, és ha 800k környékén veszel, akkor azok azért nincsenek annyira leharcolva, pesze át kell nézni, meg én kereskedőtől nem vennék. Ittvan pl ez nemtudom mennyire vagy száguldós típus de ezzel még azt is lehet
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
runner 125
nagyúr
Prémium SUV, készülj fel rá. Alkatrészárak biztosan a leghúzósabbak, a márkaszerviz szintúgy.
Mi a rászánt keret? Szvsz lenne racionálisabb döntést jelentő alternatíva is, pl. egy RAV4-nek biztosan kevesebb fenntartása.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!