- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Asustor NAS
- Gmail
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Rendszergazda topic
- Proxmox VE
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
5-ös golf összes:szar a hátsó futómű, gyenge egyszerűen a sok lengőkaros konstrukció, legalább is ide, biztosan, ez tény. pipa!
1,4 tsi szar, tény, a soproni képviseletre is van némi rálátásom, a fehérvárira is a pobu-ra is, meg saját paraxisba is megfordul pár...
ezen felül a pd-ket nem kell bemutatni szerintem, persze van néhány példány ami ajánlható, nem az egész széria szar, ezt soha nem is mondtam, ha megtanulsz együtt élni a futóművel akkor ennyi.jah meg a klíma panel szokott össze folyni elég sűrűn, most hirtelen más típus baj nem jut eszembe az 5-ösről.
Nem ismerem écs apád, nem is alkotok róla véleményt, de a magyar közlekedési felügyelet egy vicc, semmire se jó /nem feltétlenül a vizsga állomásokat ellenőrző részére gondolok../
én nem hallok én benne vagyok, ennyi.
mod:egyes golf egyes golf, de asszem a kettesbe is rendelhető volt, utána kéne néznem...
a kérdés nem az volt hogy melyik egyesbe, hanem hogy egyesbe.[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Anime filmek és sorozatok
- Revolut
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- 40 és 50 m-es nagy optikás lézeres távolságmérő Budapesten a legjobb áron! elemmel
- Fémházas, vezetéknélküli IR kamera
- 3,6 és 11 KW-os Type 2 elektromos autó töltők, 11KW utcai töltőkábel budapesten
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba