-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Kis Tigris #206384 üzenetére
https://magyarorszag.hu/jszp_szuf
ingyenes, de csak pár adatot ad ki. ügyfélkapus regisztráció ajánlott hozzá, rendszám alapján dolgozik.
érdemes végignézni a műszaki vizsgákat és az eredetiség vizsgákat is, általában vannak (rossz minőségű) képek, de ezt-azt le lehet szűrni belőlük, pl az eredetiségvizsgák számából lehet következtetni a valós tulajok számára, mert a számláló által írt adatok sokszor hülyeséget adnak ki.#206385 Kickass
nem óhajtottam azt mondani, hogy el kell vetni, csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem árt nyitott szemmel járni és kérdezni. a találattal megerősíteni vélem azt, amit a képeken láttam: az autó volt törve és nem sikerült mindenhol vagy 1) színazonosra fújni vagy 2) úgy beállítani a hézagokat és a szögeket, hogy egyformán törje a fényt a mellette lévő elemmel
az egyébként, hogy az autó törve volt még nem jelenti azt, hogy nem lehet jó, de az alkunál figyelembe kell venni.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
alázógyík
addikt
Csontitól épeszű ember autót nem vesz.
Ha nem dizli a 308SW, akkor azonnal felejtős.
Szerintem inkább kérj meg valakit, aki ért autókhoz, hogy mit és honnan vegyél. Jobban jársz. -
Kickass
őstag
Szánd rá azt a 4ezret és kérd le pl TotálKárból a részletes adatokat vagy menjetek el nézzétek meg mérjétek körbe.
Bár Csontiék nem a legjobb hírű eladók, de attól, hogy van egy bejegyzés JSZP-ben még nem feltétlenül kell rögtön elvetni, ez így ebben a formában hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ///Parkside körfűrészlapok és flex korong több méretben /ÚJ/ bolti ár feléért! -50%
- Eladó (bolti új árának közel feléért) újszerű Faktum Makaó nagyszekrény!
- Aeotec SmartThings Hub - okosotthon vezérlő központ (Zigbee,Z-Wave,Thread, Wifi)
- Kaabo Mantis 8 Dual elektromos roller E-roller 2 x 800 Watt
- Dyson 215343-02/07 porszívófej
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest