-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kis Tigris #206384 üzenetére
https://magyarorszag.hu/jszp_szuf
ingyenes, de csak pár adatot ad ki. ügyfélkapus regisztráció ajánlott hozzá, rendszám alapján dolgozik.
érdemes végignézni a műszaki vizsgákat és az eredetiség vizsgákat is, általában vannak (rossz minőségű) képek, de ezt-azt le lehet szűrni belőlük, pl az eredetiségvizsgák számából lehet következtetni a valós tulajok számára, mert a számláló által írt adatok sokszor hülyeséget adnak ki.#206385 Kickass
nem óhajtottam azt mondani, hogy el kell vetni, csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem árt nyitott szemmel járni és kérdezni. a találattal megerősíteni vélem azt, amit a képeken láttam: az autó volt törve és nem sikerült mindenhol vagy 1) színazonosra fújni vagy 2) úgy beállítani a hézagokat és a szögeket, hogy egyformán törje a fényt a mellette lévő elemmel
az egyébként, hogy az autó törve volt még nem jelenti azt, hogy nem lehet jó, de az alkunál figyelembe kell venni. -
alázógyík
addikt
válasz
Csontitól épeszű ember autót nem vesz.
Ha nem dizli a 308SW, akkor azonnal felejtős.
Szerintem inkább kérj meg valakit, aki ért autókhoz, hogy mit és honnan vegyél. Jobban jársz. -
Kickass
őstag
válasz
Szánd rá azt a 4ezret és kérd le pl TotálKárból a részletes adatokat vagy menjetek el nézzétek meg mérjétek körbe.
Bár Csontiék nem a legjobb hírű eladók, de attól, hogy van egy bejegyzés JSZP-ben még nem feltétlenül kell rögtön elvetni, ez így ebben a formában hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest