Legfrissebb anyagok
IT café témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Linux kezdőknek
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Windows 10
- VoIP telefonálás
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
De ez nem gorilla?
Na, evribodri, nem akartam én itt oktatni-mindenki arra költi a pénzét amire szeretné- a Dacia csak egy hasonlat volt, nincsenek preferenciáim, múltkor egy 2008-as Peugeot volt a befutó, aztán néztem régi sorhatos benzines x3-at, nem vagyok megrögzött márkafan. Amit írtam nem azért írtam, hogy fikázzak (lehet hogy úgy jött el ezért elnézést), hanem van egy véleményem az idő mulásáról és az azzal összefüggésbe hozható bájak fizikai romlásáról. Ha lehet választani a 20 éves középkategóriás menyecske megy egy 50 éves Pamela Undorson között én a fiatalabbat választanám még ha nincs is olyan jól kiképezve, na
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Delta Force béta teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten