- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Linux kezdőknek
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Windows 10
- VoIP telefonálás
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz Integrale #121669 üzenetére
Nem kell kiforgatni a szavaimat , pláne úgy nem,hogy most nem a swiftről van szó..
Erre a mindjárt kiderülre írnék valamit de nincs kedvem már vitázni kb a semmin.. Egymást győzködjük itt kb mint a degeneráltak, közbe semmi értelme.. Úgy sem mi döntünk hanem a vevő.. Mi csak mondjuk neki ennyiért mi a legésszerűbb..
De ha már hashtagedbe benne van a megane akk ja.. Előbb vennék meganet mert én ilyen vagyok.. Más meg előbb venne puntot, harmadik előbb venne fastrat és a többi és a többi.. Van ezzel problem? Nincs..
Ha egyformák lennénk unalmas lenne az egész világ.. Meg ez a topic is..
Gergoke: Te jó dolgokat írsz az a lényeg... Amúgy meg mindenki hülyülhet egyszer-kétszer szerintem.. Valaki itt kb minden nap.. Akkor ne vegyél komolyan, engem nem befolyásol elhiheted. Amíg nem csinálok olyat mint Érden kb a lerohadt b corsások fiatal rétege,a hátrahajtott baseballsapkás f@szkalap h 60al belemegy körforgalomba(forgalomba) tekeri a szervo nélküli kormányt, közbe majd felborul mindenkit veszélyeztet addig szerintem nem én vagyok a komolytalan.. Én elzárt területen voltam..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...