- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio!
Na megkaptam a végzést a Yard-tól a múltkori balesetem miatt amikor a zebrán nekem jött a gyalogos miközben én már fordultam balra ő is elindult zuhogó esőben,ernyővel és neki ment a bal első keréknél a kisablaknál. Természetesen neki adtak igazat (8 napon belül gyógyuló könnyű testi sértése lett)és kaptam 60 ezer ft büntetést és 3 hónapra beakarják vonni a jogsim. Meg se hallgatták a 2 utast aki a kocsimban ült. Ezt annál inkább nem értem, mert soha nem volt semmi balesetem, és az ismerősöm aki biciklist ütött el az 8 napon túl gyógyult, és nem vették el a jogsiját.Azt Írták, hogy 8 napon belül adhatok be "Meghallgatási" kérelmet. Szerintetek érdemes a büntetés miatt kavarnom? Már úgy vagyok vele, hogy részletekben kifizetem csak a jogsim ne vennék el.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit mondjak, hogy ne vegyék el a jogsim? Mondjuk 165kg vagyok,fájnak a lábaim, és anyumat is én hordom rendszeresen orvoshoz és vásárolni, mert egyedül él. Mi az ami meghatja őket?
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Eureka Mignon Specialita 17NX