- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
Mindegyik VW Passat hölgytulajdonosé volt
Release the Beast....
-
-
latyak17
tag
válasz !Overdose! #55456 üzenetére
nálunk még a sumpizni is használatos
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
runner 125
nagyúr
válasz blt.62 #55491 üzenetére
..nem lenne egyszerűbb egy hirdetést feladni? Most komolyan, szerinted mennyi esélye van, h itt találsz pont egy Xara Piacsso tulajt, akinek pont gyári Picasso felnijei vannak, és pont elcserélné, pont olyan felnikre, amik neked vannak most.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
-
blt.62
őstag
Van valamelyik fórumtársnak itt citroen picassója?
MegtorloXp
-
qdak
addikt
válasz runner 125 #55480 üzenetére
Ezek a Gyoriek ilyenek
Meg a "màma" meg "aszt"ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
A szervizkönyvet minek nézegeti? Már sokszor ki lett itt tárgyalva hogy a megléte önmagában semmit nem jelent. Ha le lehet kérni a szervizkönyvet pecsételő cégtől a számla másolatokat, akkor van értelem, de különben sok nincs. szvsz
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
runner 125
nagyúr
Szombathely, Sopron, Győr.
Győrben mondjuk a halálom, amikor azt mondják, h "ennek az autónak már remek a motra."
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DZs
senior tag
válasz fenergie84 #55474 üzenetére
Ha az az érzésed, hogy aki használta vigyázott rá, akkor én nem látok benne nagy kockázatot.
-
Melack
veterán
Kell - nyálcsorgatás on
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ReSeTer
senior tag
-
válasz fenergie84 #55474 üzenetére
A galxy-ahambra-sharan triumvirátus sok modelljében volt gyári parkolás segítő. Nagyon sokat számít azoknak akik nem érzik annyira a kocsit.
.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
fenergie84
addikt
Elvileg vezetett szervizkönyves, cégautó volt, valami vezetőé, néven volt, nem kulcsos, amit többen használnak.
Beültem a kocsiba, a kormányon nincs kopás, a váltógombon sincs, a kezelőgombokon sem, az ülések nincsenek kiülve, legalább is szerintem...Khelben: néztem Galaxy-t is, de az már nagyon nagy, a feleségem is használná az autót és az S-max mérete is ledöbbentette
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Tankblock
aktív tag
Release the Beast....
-
qdak
addikt
válasz runner 125 #55463 üzenetére
Hol eltek ti a vadnyugaton ?
Lehet kombinalni a szavakat am is.
Nekem mondjuk szerencses, me jonnek mindehonnan kamionosok neha behalok rajtukஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
neduddki
nagyúr
válasz runner 125 #55463 üzenetére
HI!
kozipen se: - )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
addikt
Hello!
Kiváncsíságképpen milyen kocsit ajánlanátok fél-egy milló között.
-Kombi vagy szedán
-családi méret
-megbízható
-Hosszú 5. vagy 6 sebességes váltó
-140 pacis motor kb -
aero.
veterán
-
Khelben
nagyúr
válasz fenergie84 #55426 üzenetére
Ha 7 szeméyeset akarsz, inkább nézz Galaxy-kat. Nagyobb a választék és az igazi hétszemélyes kisbusz, az Smax inkább személyautós, hátul kevesebb a hely és a fejtér is.
-
DZs
senior tag
válasz fenergie84 #55426 üzenetére
Az S-Maxok jók, nagyon jó a futóművük is. Én megkérdezném, hogy merre jártak vele, mert a futásteljesítményéből én hosszú autópálya meneteket sejtek, ami egy TDCi-nél előny. Ha nem garázsban tartották, akkor az alját érdemes körbenézni, hogy nem rozsdásodik-e.
-
qdak
addikt
Nem kell a tulajnak ott lennie meghatalmazas eleg, amit meg alairnak hejette....
Multkor kaptunk ajanlott levelet xy ra aki elvileg nalunk lakik, a gyoribe is olyan hivatalos, meg volt vmi birosagi level jott akit soha eletembe nem is lattam, aztan landolt a kukaba, postasnak hiaba szolok h itt olyannincs, csakhozza ujra...ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
latyak17
tag
válasz !Overdose! #55450 üzenetére
sunyni=alcsizni
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
DeFranco
nagyúr
-
qdak
addikt
válasz !Overdose! #55450 üzenetére
EZ MOST KOMOLY?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Mawyx
őstag
Ez durva. Nekünk (Bp 11. ker.) a tulajdonossal együtt személyesen kellett bemenni az okádmányirodába és kellett hozzá a lakás tulajdoni lapja. Pont azért hogy ne lehessen akárkihez bejelentkezni, ilyennek nem szabadna történnie, hogy valaki bejelentkezik az otthonunkba az engedélyünk, sőt tudomásunk nélkül. Persze a tulajdoni lapot elvileg akárki kikérheti, de keményen fizetős és akkor is kell a tulaj aláírása, ha ezt aláhamisítja az meg már okirathamisítás.
Pár hónap múlva hosszabbítanom kell, lehet most nyáron elintézzük amig jó az idő, majd lesz pontos infó.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
zolikaDB
veterán
Látod, 205/40 van rajta. Azt már robbantani kell?
Következő szett az vagy 17-es MAM Nuvo lesz, vagy 16-os kis mérges RH Cup. Mondjuk, ha van keskenyebb, akkor olyan. A mostani Irmscher ne mgyakori, de ez full gyári méret, 16*6, 4*100, meg egy kis lájtos vadulás, 195/55 R16. 205/50-ig amúgy jó lennék gyárilag természetesen. -
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #55438 üzenetére
HI!
4erzekelos rendesn felszerelve en mar csak annal maradok
udv
neduddki
mod: bitpork: mdeg ken msoni az a fte-t evente 2x oszt az is tiszt alenne:- )))
a parkoloradarra ertettem en is
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
zolikaDB
veterán
16*9-es RH CUP. Még hagyján. Csak ehhez kell egy lájtos csüccs, mert másképp nem szép. Kíváncsi lennék G sedan alatt milyen.
-
Kornel
veterán
ez ér valamit, vagy kamu?
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Megint itt vagyok. Nézegettem Ford Mondeókat, de most mást szemeltem ki, egy S-max-ot, 2.0 l TDCI.
Esetleg valakinek tapasztalata, véleménye?
Családi autó kell, ez pedig 7 személyes. Ma megnéztük kívülről, belülről, engem így első ránézésre megnyert, de műszakilag nem tudom milyen állapotban van, szóval egy bevizsgálásra el szeretném vinni. -
zolikaDB
veterán
TaaT és felnimágusok. Létezik nagyperemes alufelni, nagy ET számmal? Gondolok itt arra, hogy pl Brock B1, 17"-osban, 4*100 jólesne. RH Cup 17-esben van 4*100-as lyukosztással?
Vagy milyen lehetőségek vannak? -
TaaT
nagyúr
válasz máyköl #55422 üzenetére
"kell aláírás a vidéki ház tulajdonosától?"
régen biztos nem kellett, van egy házunk, nem lakik benne évek óta senki, aztán egyszer ott sündörgéltek a rendőrök, kérdezem mi a helyzet, ők meg mondják hogy vki bejelentkezett erre a címre
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
hdman
őstag
Átjelentkezni (csak lakcimkártya) nem elég, a forgalmiban is az uj cimednek kell szerepelnie.
+ igazolnod kell, hogy nincs adótartozásod a város, parkolási tartozásod a parkolócég felé, aztán kilököd a 4200 ft-os éves díjat és hajrá
(legalábbis sopronban igy van...)
Sopron city :)
-
-
Kornel
veterán
ez fogja a tdi-k végét jelenteni.
megy is, nyomatéka is van(nem honda ), nem büdös, és nem is kerreg, mint egy traktor -
Mawyx
őstag
Az nem faín, mert nem kap parkolási engedélyt. Én ezzel szívok, vidéki állandó lakos vagyok, de a fővárosban lakok albérletben, erre meg nem adnak pakolókártyát, csak ha állandóra idejelentkeznék, ezt meg nem lehet.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bandus
veterán
-
-
-
-
e=mc²
őstag
Koszonom szepen, mindenkinek!
Majd meg jelentkezem.
Ambulimax Provider
-
válasz máyköl #55398 üzenetére
Megveszed, a szerződésbe a Te neved kerül. Ekkor van 15 napod. Ez alatt írsz egy üzembemntartóit édesanyád nevére. A kettő vel egyszerre behúzod a bélést az okádmány irodába, és ott 1 ügyintézés összegéért bejegyzik a kettőt, amíg te a kapott csekkel elvágtatsz átíratni és biztosítást kötni. Amíg nincs okádmány irodás átírás ne használd a kocsit! Vagy keress egy biztosítós ügyintézőt, és akkor Ő már édesanyád nevére megírja az előszerződést, amit be tudsz fizetni 30 napon bélül.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...