- Skype topic
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz
bluemirage #162332 üzenetére
Van egy ilyen i5 ösöm már otthon, lehet tesztelek vele egyet vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
-
g.killer
aktív tag
válasz
bluemirage #162327 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Mindenképpen beépített gpu-s procit veszek pont az általad említett problémáért.
Ezt a programot fogom hasznáni.
Ebből indultam ki. -
g.killer
aktív tag
Sziasztok!
Nem szorít az idő, egy nagyobb projekt keretében szükségem lesz egy NVR(Ip Videó Rögzítő) gépre.
1. Mire fogod használni a gépet? 24/7 videó rögzítés.
4. Mennyi a kereted rá?
Nem releváns, a hasonló tudású kész rendszerek 250k körül mennek.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
A program ami futni fog a gépen Intelre van optimalizálva, és szükségem lenne egy alap nvidia kártyára is a folyamatos képi megjelenítéshez, és hardveres gyorsításhoz.
Plusz infó, hogy a rendszer 16db 4k kamerát fog kezelni, a program meg elég erőforrás igényes így nem vagyok benne biztos, hogy elég a bestbuy 10400f ehhez a konfighoz.Igazából a proci-lap-kártya háromszögben kérnék egy kis iránymutatást.
A segítséget előre is köszönöm!
-
g.killer
aktív tag
válasz
bluyoo #33842 üzenetére
Sztem nekem úgy lesz h egy elöl fúj befelé hátul meg egy szív ez így jó? Kül néztem a lapot hát nem tom az ára már kicsit húzós a számomra. Kül van egy jó Medion gépem intel pentium d 830 2×3Ghz Cpu. Ddr2 800Mhz ram 4 gb Ati radeon x1600 sok extrával kártya olv. lcd kijelző eddig szuper volt most kicsit kinőttem kül a gép nem csak medion építve van. Szted mennyit kérjek érte? Tom h nem ide tartozik csak gyorsan egy be szerettem volna írni. Ja és egy igényes szép gyári medion házben full aluminium. Előlap zárt cd író falak gombnyomásra nyilnak stb.
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok segítségetket szeretném kérni abban h az általam kiválasztott konfig összeállítás jó-e?!
Úgy nézzetek rá h nekem egy időtálló jó gépre van szügségem főleg játékra,filmnézésre.
A konfig:
CPU: Intel i7 3770k
Alaplap: Asus P8H77-V
Táp: FSP Raider 550W (elég lesz ez a jövőben egy komojabb vga hoz?)
Ram: Ebből mit ajánlotok 1600Mhz-est? Elsőnek 2×4Gb ban gondolkodtam.
Ház: cooler master elite knight 350
CPU Hűtés: Ebben is segítséget szeretnék kérni a profik tól h nem tudom mit válsszak mert eggyik azt mondta jó a gyári, másik meg azt h kel a nagyobb hűtés. Tuningolásban nem gondolkodom.Ja és a házba belemenyen!
Ház hűtése: 2db 12cm es ventivel lenne megoldva.
VGA: Arra még gyüjtenem kell mert egy erőset szeretnék belerakni de azt olvastm h az integrált vga is elég agy darabig. ( Intel Hd Graphics 4000)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
- DELL Precision WorkStation T3500 Intel Xeon W3505 2.53GHz HDD és RAM nélkül!!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest