-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
Srácok, kár ezen tényleg veszekedni, mind a két félnek van igaza.
Első benyomásra én se tartottam nagy durranásnak az ssd-t. Jó-jó gyorsabb volt a boot, meg a rendszer, de nem tartottam nagy kunsztnak. Viszont amint más ssd nélküli géphez ülök, akár barátnőmé, akár melóhelyen, egyből türelmetlen leszek. Szóval igen csak jó az!
Visszatérve a vita tárgyára, szerintem a megoldás az volna, ha szépen mindkettő opció le lenne írva. Akinek a rendszer gyorsasága fontosabb az tudja az ssd-s konfigot választani, akinek viszont a játék a fontosabb az meg a másikat. Az, hogy melyik a könnyebb upgrade megint csak szubjektív. Igaz a vga kipattint másik meg be, míg ssd-nél esetleges win újrahúzás, DE, lehet klónozni is a rendszert, még ha nem is a legjobb megoldás. Másik fontos dolog a pénz! Ebbe is gondoljatok bele! Egy ssd upgrade 16K, egy használt vga eladása és egy újabbra cserélésénél szinte elbukod ezt az árat! Szóval lehet egyszerűbb, de költségesebb is.
Szóval szerintem le kell írni mind két lehetőséget, és a kérdező majd eldönti a pénztárcájától függően és a saját preferenciája alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iMac (27-inch, Late 2013) 2.5K, 16GB, 256GB, Intel Core i7 3.50GHz
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Acer XC-605 mini PC (i5, 8 GB RAM, GeForce GT 1030)
- iMac (27-inch, Late 2013) 2.5K, 8GB, 500GB, Intel Core i5 3.40GHz
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest