-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igali György
csendes tag
Sziasztok!
Értelmes ötletekre,segítő szándékra lenne szükségem.....
Gondolkodom egy új gép összeszögelésén ,de sajnos kb.5éve már kimaradtam a hardverek világából,így nem tudom merre induljak el.......
Amit tudok biztosan,és ez irányba szeretném a tanácsokat:alaplap : ASUS mindenképp (nekem ez bevált az elmúlt 15évben mindig ilyen márkát vettem,sosem volt gondom)
proci : (dobozos,hogy hűtőt ne kelljen külön venni,hacsak az nem lényeges)nem vagyok egyik nagy gyártó elkötelezettje sem, volt már inteles,jelenleg amd-s gépem van(ebben észérvekkel meggyőzhető vagyok) bár jelenleg az intel piszkálja az agyamat.....
memória: sosem volt "kit"-es,meg hűtős memóriám,és gondom sem volt sosem ezen elemmel...
videókártya: na,ez a "legfájóbb"és legnehezebb kérdés,mert 1000gyártó 1000terméke stb.stb. tanácstalanság nagy,itt sem vagyok sem nvidia,sem radeon "fan",volt mindegyik,szintén gond nélkül...Tuningolni nem fogok ez biztos,vízhűtést sem akarok,ez is biztos
Szeretnék viszont egy játékra is ütős,erős gépet összetenni viszonylag olcsón....(persze,mindenki ezt akarja)
és akkor jönnek az ellenérvek,hogy nem lehet "emiatt,meg amiatt"... én viszont tudom hogy lehet, csak megfelelően nagy hardverismerettel rendelkező emberek kellenek hozzá,ezek lennétek TI akik elolvastátok,és válaszoltok nekem.A következő "fájó"pont az anyagiak... nos az alaplap+proci duóra kb. 50-70 ezer földi kreditet szánnék,a videókártyát 50 k-ban maximalizálnám(persze+1-2ezer lehet ésszerű indokkal)memóriából jó sokat szeretnék)) 20-30k-n belül
Szóval nagyjából 150k-lenne az egészre.Alaplapból olyan kellene,amibe 2-3év múlva(előreláthatólag) tudok még erősebb procit tenni (ez a módszer is többször bejött már nálam).Segítségeteke előre is köszönöm!!!!
U.I. : Elolvastam jópár előző hsz.-t,nekem legyetek szívesek konkrét típusokat megadni,amiket csekkolni tudok neten,mert én úgy látom csak át a dolgokat rendesen! Ha privátban is megirjátok,az külön köszönet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Path of Exile (ARPG)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest