- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252 #184568 üzenetére
Teljesen jó ez így. Nekem is 9700x van egy 4070 ti Super mellett, és pl. Cyberpunk alatt (1440p minden ultra + RT) GPU megy 90-100 között, a proci meg 50-en unatkozik. Mondjuk egy CS alatt gondolom számít valamennyit, mert ott inkább a CPU van terhelve, de szerintem nem számottevő a különbség. Bár soha nem játszottam vele, szóval ez nem mérvadó. Ami viszont igen, hogy biztosan nincs majd' 100k különbségnek megfelelő difi a két proci között, sőt...
RAM 15k-val olcsóbban minőségromlás nélkül: [Flare X]
És, ha már spóroltál ennyit, akkor én azt a ~8k-t ráraknám már a [B650E-F] hez. De ez csak személyes vélemény, de 8k-t szerintem megér egy E-s lap.
Cserébe kapsz:
- PCI-E 5.0 (ha már 5070-et akarsz. Igaz, hogy alig mérhető a különbség, de akkor is)
- bluetooth, a TUF-on nincs.
- Wi-fi 6e, a TUF-on nincs Wi-fi
- 4 USB3 Gen1 (type A) a TUF-on nincs egy sem, így 4 USB porttal többet kapsz.Ha ezekből bármelyik érdekes lehet, akkor megéri a 8k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 480GB SSD , 1TB HDD
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Gamer PC - i7-9700F / 16GB DDR4 / 1060 6GB / 256 nVME SSD
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER PC CORE I7 6700 16Gb DDR4 512Gb SSD GEFORCE RTX 1660 Super 6GB DDR6 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest