-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz rasotamas #165175 üzenetére
Igen, köszönöm, megfelelő hűtő lesz rajta.
AMD irányába nem szeretnék elmenni. Nekem már berögzült, hogy az Intel processzorok stabilabban működnek. Tudom, hogy ma már az AMD-vel sincs gond. Maradok mégis Intel vonalon.
A processzorba integrált GPU-val az a gondom, hogy az alaplapokon nincsen három kimenet. Kizárólag ezért kell jelenleg külön VGA. Mindenesetre rákeresek az általad ajánlottra. Még ha nem is játszom, szeretnék belőle minél jobb, passzív hűtéses kártyát választani.
Szerk: Tudom már, mi a probléma a 1030-as kártyákkal. Nincs rajtuk három kimenet. Így nekem sajnos nem alternatíva.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest