Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok. Tudnátok segíteni összepakolni egy gépet haveromnak? 5-6 évre tervezne és legfőképp játékra. Én már összeraktam egyet, de kíváncsi lennék ti milyen tudtok összehozni. nVidia párti és kb 300-350-ből ki kéne jönni. Köszi
-
Murloc
tag
válasz Murloc #45395 üzenetére
Azért adok egy AMD-s megoldást is, mivel úgy látom, a RAID miatt a lapon elég sokat lehet vele spórolni:
[LAP] 760GM-P23 (FX) 12 000 Ft
[CPU] AMD Athlon II X2 245 13 000 Ft
[RAM] Kingmax 4096MB DDR3 1333MHz 5 500 Ft
[TÁP] Chieftec CTG-400-80P 10 500 Ft
[HÁZ] Cooler Master Elite 342 8 000 Ft
Össz.: 49 000 FtHa az MSI nem szimpatikus, akkor ASUS M5A78L-M LX is lehet, 13 000-ért.
-
Murloc
tag
Mint mondtam, ha egy bitnyivel sem akarsz több teljesítményt, akkor elvileg egy Sempron is megteszi. Én azonban a következőt ajánlom:
[LAP] ASRock H67M B3 21 500 Ft
[CPU] Intel Pentium G620 16 000 Ft
[RAM] Kingmax 4096MB DDR3 1333MHz 5 500 Ft
[TÁP] Chieftec CTG-400-80P 10 500 Ft
[HÁZ] Cooler Master Elite 342 8 000 Ft
Össz.: 61 500 FtLényegesen kevesebbet fogyaszt, mint egy kétmagos AMD-s megoldás. A fejleszthetősége kérdéses, ha hiszel az AMD-ben (Athlon II X2 jelen esetben), akkor AM3+ lapon az is játszhat esetleg, főleg hosszabb távon, hiszen az 1155 valószínűleg hamarabb leváltásra kerül. Természetesen ez marginális kérdés, mivel ez a kis gép elég időtálló lenne arra a célra, amire szánod. Erre az alaplapra a RAID miatt esett a választás, sajnos a H61-es olcsóbb deszkák ezt nem tudják. Ennyi RAM szerintem untig elég, lehet több is, kevesebb is, ahogy gondolod. A tápegység 80+, tehát jobb hatásfokú, de ha erre nem tartasz igényt, akkor egy Chicony Hipro 350W is megteszi 5 500-ért. A ház még inkább szubjektív, ha egy alsó tápos jobban tetszene, akkor lehetne egy Elite 370 is, igaz, ez már 12 000, ami szerintem sok erre a célra.
Remélem tudtam segíteni. -
törölt tag
válasz betyarr #45392 üzenetére
Amennyiben Full HD monitorra váltasz majd, akkor VGA is kellene másik. 8 és 16 GB RAM felesleges játékhoz, nem lesz gyorsabb, 4 is elég. Ha játékra gyúrsz akkor elsősorban VGA kell, másodsorban CPU. Az alábbi konfiggal már a Battlefield 3 is jól megy Full HD-ben:
ASRock H61M u3s3 usb3, ~17k
Kingmax DDR3 4GB 1333Mhz, ~6k
Intel Core i5-2300 2800/6MB LGA1155 BOX, ~43k
Gainward GTX560 1GB, ~44k
~110k -
betyarr
veterán
üdv!
a jelenlegi konfigomból szeretnék lecserélni pár dolgot (ha szerintetek érdemes),úgymint lap,proci,ram.milyet lenne érdemes venni hogy bírja a játékokat is többek között?a jelenlegi konfig az adatlapomban.
szeretnék egy biztos,később is jól fejleszthető,lehetőleg usb3-as lapot,egy jó kis erős procit és 8 vagy 16 gb ramot.keret kb 80-90k.monitort és ssd-t később tervezek venni.köszi!
-
balpis
őstag
Szia!
Nem mondanám, hogy intel párti lennék, egész ez év tavaszig AMD-m volt több, mint 10 éven át...
Alsó szegmensben valóban labdába rúghat az AMD is még, de az intel jobban fejleszthetőnek tűnik most. Talán a legalsót tekintve - sempron vs. 1 magos celeron - picit jobb lehet az AMD. Főleg, hogy húzható, s esetleg 2 magosítható.A konfig szerintem nagyjából árában van. De nekem nem tűnik extra jó vételnek. De nem is ráfizetés. De van beárazós topic is...
Az átalakított gépről: a biztosan kétmagosítható sempron az gyakorlatilag egy Athlon II X2, mex. kevésbé lehet húzni. Így az jó vásár lehet.
Az alaplapi VGA filmekhez elég lehet, meg netes játékokhoz valószínűleg. Máshoz nem igazán. Ennél jóval erősebbek az AMD chipsetes alaplapi VGA-k.
A "phenom" II X4 840 az kb. így viszonyul a 955-höz. 3%-kal erősebb az itt kijelölt 645-től, az órajele 100MHz-el magasabb.
A 640-as athlon új ára most kb. 22k, így ez reálisan max. 24 lehetne. A PCX-nél rosszul áraznak. ..
Duplán nagy átverés az AMD-től ez a proci (meg a 850), mert a 810, 820 phenom még valóban tartalmazott L3 cachet, csak 3MB helyett 2-t. (ami kicsit hibás volt, azt adták így.) Ezek viszont semmit. Most nem linkelek teszteket, de google-el találhatsz eleget...Hogy milyen "valós" phenomnak felelhet meg, nem egyszerű, mert vannak alkalmazások, ahol az L+ caachenek semmi szerepe, ott egyformán teljesít az athlon és a phenom. Ahol sok memória használat van, ott lehet szerepe, de nem egyértelmű, hogy mennyi.
Az anantech oldalán hasonlítgathatsz különféle szempontok alapján.A 955BE sokkal jobban elvisz mindent, mint ez. (A 965 felesleges, mert a BE esetében a szorzó állításával pont ugyanúgy beállítható a két CPU. Hűtő meg úgyis kell rá, ha nem húzod, akkor is, mert a gyári hangos lesz.) Ráadásul a BE jobban is tuningolható, mert szorzót is állíthatsz, a sima AMD-nél meg csak az alapfrekit.
Ha AMD-t veszel, érdemes AM3+-t választani. (Fekete folalat). Ezek elég jól sikerültek. 20 alatt is akad pár, de jobb tuningképességgel azért valamivel felette vannak.
Ha nem akarsz erősebb tuningot, akkor pl.
ASUS M5A78L-M/USB3 ~18k,
ASUS M5A78L/USB3 ~20kAz asrock igazán jó lett már, nem nevezném TESCO gazdaságosnak. Minimum TESCO Value
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
horush
addikt
válasz maddoc_01 #45384 üzenetére
LAP: FOXCONN H67M-S ~23eFt
CPU: INTEL Core i5-2310 BOX ~45eFt
RAM: 8GB Kingmax DDR3 1333MHz KIT ~11eFt
HDD: van
SSD: KINGSTON 64GB SSDNow V100 SV100S2/64G ~23,5eFt
ODD: van
VGA: Integrált HD2000
TÁP: CHICONY Hipro 430W HP-D4802RWB2 OEM ~7,5eFt
HÁZ: Cooler Master Elite 342 ~8eFt
Összesen: ~118eFt.A tuningos megoldás nem fért bele a keretbe, az kb. +20k lenne, s akkor még nincs is hűtő.
Így van jól felszerelt alaplap, erős I5 proci, 8gb ram, gyors ssd, minőségi táp, mely későbbi vga bővítéshez is megfelel, CM ház, beépített 12 centis ventivel.
-
horush
addikt
Parancsolj:
LAP: Asrock H61M/U3S3 ~18eFt
CPU: Intel I3-2100 BOX ~28,5eFt
RAM: 4GB Kingmax DDR3 1333MHz ~5,5eFt
HDD: SAMSUNG 250GB 7200rpm 16MB SATA2 HD253GJ ~18,5eFt
ODD: NEC AD-5280S ~4,5eFt
VGA: MSI N460GTX-M2D1GD5/OC N460GTX ~43eFt
TÁP: CHICONY Hipro 430W HP-D4802RWB2 OEM ~7,5eFt
HÁZ: marad
CLR: 2xAC F12 ~3eFt
Összesen: ~128,5eFtAlaplapon usb3, sata3, I3 proci, 4gb ram, 250gb hdd, satas odd, erős, cuda magos gtx460 vga, minőségi hipro táp 3 év garanciával, 2 12cm-es jó minőségű venti.
Ha sokat vágsz videót, inkább nvidia vga az ajánlott a cuda magok miatt, de ha nem, akkor a 6850-el spórolhatsz, s az kevesebbet is fogyaszt valamivel.
Mityu_76:
LAP: Asrock H61M-S ~14,5eFt
CPU: Intel G530 BOX ~12eFt
RAM: 4GB Kingmax DDR3 1333MHz ~5,5eFt
HDD: SAMSUNG 160GB Spinpoint M7 5400rpm 8MB SATA Notebook HM161GI ~15,5eFt
SSD: A-DATA 40GB SATA2 2,5" S599 AS599S-40GM-C ~18eFt
VGA: Integrált HD Graphics
TÁP: Chicony Hipro 350W ~5,5eFt
HÁZ: ASUS TA-N11 ~5,5eFt
OEM HDD beépítő keret 2,5" -> 3,5" ~1eFt
Összesen: ~82eFtÍgy belefért egy gyors ssd is a windowsnak.
[ Szerkesztve ]
-
Malo
csendes tag
Sziasztok gépvásárlás előtt álok, megerősítést kérnék, hogy jól döntöttem-e sok tanulmányozás után.
Kis előzmény a részletek előtt:-másfél hónapja tervezek új gépet venni illetve bepótolni 3-4 éves hardveres fejlődést a világban stb. Mint retro amdsnek indult ott, hogy de jó lesz nekem egy asus m5a97 pro/x3-x4-es proci/35k körüli gpu.A sok amds fórumokon olvasott magfelszabadítás/tuning szavak ismételt kombinációja majdnem elkábított. Majd elkezdtem tanulmányozni a "fuj" itel oldalt, azon belül is a phenomx4 955 vs i3 2100 procikat. Sok teszt,grafikon átbogarászása után érdekes volt látni az i3 10%-os előnyét játékoknál, de ami a döntő tényező lett az a fogyasztás, amire sokan, én is legyintettem, de attól, hogy nem veszek tudomást róla én ill. a család rövidül anyagilag/hó . Tehát adott, leendő célokra(játék,munka,stb.) az amd totálisan vesztett nálam.Nos a részletek:max 120-130k a keret
Terület: mmorpg, rts, pár fps játék, videoszerkesztés.
Ami van:
monitorom-Samsung 931bf 19" max 1280x1024 (ajándékba kaptam )
2xpata cucc dvd író/120as hdd
Amit kinéztem itt a fórumokat böngészve:
LAP: Asus P8H67-V REV 3.0 -27738 (ide csatlakozó miatt)
PROCI: Intel core i3-2100 3.10ghz 1155 box -28737
GPU: VTX3D VX6850 1GBD5-2DHX PCIE -39501
RAM: Kingmax 8192MB DDR3 1333mhz kit-10838
Táp: 430as CHICONY -iponon van 3is, melyik a jó? 6.6-7.7k
2xarctic cooling f12- 3k (régi házat megoldom jobban szellőzni )
Ez így kb 116k.
HDD -
Döntenem kéne, hogy most kevesebb ram és akkor új satás vinyó, vagy várjam meg az árcsökkenést? -
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Abban a gondban szenvedem, hogy időm most hétvégén nincs átnyálazni a topic-ot és össze kellene állítanom egy komplett ALAP gépet kb 80e forintból. Tehát csak maga a gép monitor nem.
Szóval aki itt van a témában nap mint nap feldobna egy variációt? Nagyon megköszönném.Alaplap
Proci
RAM-4Gb
Videókártya
HDD
DVD
ház
= Kb 80000 FtKöszi. Sziasztok.
"HONDACRX4EVER"
-
maddoc_01
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni gépvásárláshoz. Mielőtt nagyon megszaladnának az árak szeretnék új alapgépet venni. Alapvetően audioszerkesztés, netezés, webfejlesztés, időnként 3D tervezés lenne a cél. A keret 120.000 + epszilon. Videókártyát még nem feltétlenül akarok most venni, mert a 3D tervezés még várat magára, addig elegendő lenne integrált megoldás is.
Amik vannak:
Monitor: Dell U2412M, ASUS VW195D dual módban
HDD: külső WD 1TB
billentyűzet, egér, hangkártya (PCI foglalatos)Amire nincs szükség:
További HDD, CD/DVD-ROMAmi kellene:
LAP:
CPU: (alapvetően intelre szavazok, a Bulldozernek még kell idő, amíg beérik)
RAM: min. 8 GB, de mivel olcsó, lehetne 16 GB is
VGA: opcionális (NVIDIA)
SSD: 64GB körül, lehet nagyobb is, rendszernek, felhasználói programoknak, adattárolás külső HDD-n történik
HÁZ:
TÁP:
OTH: hűtő, ha tuningolható lesz a konfigVGA nélkül Z68 chipset jó lenne, hogy tudjam kicsit húzni, USB3 mindenképpen kell. Többek között linuxot is fogok használni, ezért a jól támogatott eszközöket részesíteném előnyben.
Köszönöm a segítséget.
-
senior tag
válasz balpis #45274 üzenetére
balpisKöszi a válaszod.. sajnos mástól nem is kaptam.
Nem tudom, te intel párti vagy-e, vagy jelen helyzetben az alsó szegmensben, vagy a többiben is, ár-teljesítményben az intel a nyerő?
Nos: hogy a 2-es pont érthetőbb legyen.
Úgy néz ki, holnap este elhozom ezt a konfigot:
Asrock N68- S3 UCC
AMD Phenom 2 X4 840 /3.2ghz
Msi 9600GT Zilent 1gb
Kingmax 2x2gb ddr3 1330mhz
WD Caviar 1 terra
EZCOOL Magnum
Colorsit 420watt
A gép minden alkatrészére 1 vagy több év gari van.(kivéve VGA)
Mindezt 55-ért.Egyrészt: ez megér ennyit? a mostani winyó árakat nézve, ha jól sejtem igen.
Tervem:
1:Barátnő anyuka gép
Asrock N68- S3 UCC alaplap menne barátos-nőm anyukájának, bele apróból egy "kétmagosítható" sempron(9-10), vagy egy AMD Athlon II X2 250 (15)
Melyikkel járnék jobban?
Körítésnek meg vagy a fenti konfigból menne a ram, vagy vennék bele 2 gigát. (attól függ, mennyire jó a fenti RAM)
Meg valami olcsó táp (FSP, Delta..)
Illetve van egy 250-es Satás winyom, megkapná még azt bele. (IDE-s winyo van a mostani gépébe)
DVD satás, ház neki tök mindegy, a régi is megfelel, ez a konfig nem hinném, hogy nagyon melegedős típus legyen.) És kész is neki a gépe.
Kérdés: ez a gép a fenti két proci valamelyikével, és az alaplapi vga-val megbirkózik alap filmek, kicsi játékokkal? (bár másnem kap bele valami olcsó vga-t, de nem hinném,hogy kelljen...2: Saját Gépem
Az én mostani konfigom cserélném le.
-Alaplapom, proci, memó, VGA menne eladásra.
Vennék valami jó, komolyabb, később is helytálló AM3-as alaplapot (AM3+ osat, nem tudom mi a különbség )
természetesen itt is számítana, hogy nem a legdrágább lapot akarnám, de azért mégis elég jót! (mint a mostani lapom se egy gagyi, anno 4 éve nem volt rossz lap..) sacc 20k
- Procinak menne a vásárolt gépből az AMD Phenom 2 X4 840 /3.2ghz
- memó vagy a fenti, vagy vennék valami brutálisabbat, ha érdemes?...
- VGA egyelőre szintén maradna a "donor" gép 9600-asa. (csak jobb mint az én 8600GE-m, később majd ez lenne elsősorban cserélve.A többi cucc a mostani gépemből ficcenne be, illetve az én házamba (CM-690) lenne pakolva. (csak komolyabb mint az a EZCOOL Magnum valami..
A tápom meg gondolom elbírná még ezt a felállást! (CX400)Kérdésem:
-Írtad, hogy nincs L3 ebben a prociban. Ettől sokkal "gyengébb"? csak mert pl. pcx listán a 840-es 31,200 Ft, a AMD Phenom II X4 965 Black Edition meg 30,325 Ft
Olcsóbb és mégis gyorsabb, komolyabb? (másnem eladom a 840-est, és vadászok apróban ilyet) kb. milyen valós Phenom-nak felelhet meg a 840?A másik, hogy ez a 840-es proci a mostani játékokat, egy komolyabb videókártyával full hd ben, nem fullos felbontásban, nem 16x AA vagy min, elvinné? (vagy egy 965BE)
Milyen alaplap lenne, ami kafa, jövőre nézve is jó, úgy 20k körül...(ha olcsóbb se baj )
Asus, MSI párti voltam eddgi, de ha jól látom, most nagyon felkapottak az asrock lapok...tesco gazdaságos asus, ha jól sejtem...Szóval igy agyalok..a megmaradt dolgokat eladva, nem is lenne sokba szerintem az egész mizéria..
Eladás: WD 1terrás Winya
(Régi alaplapom, proci, memo, vga, EZCOOL Magnum ház, meg az a csoda táp, ami inkább csak súlynak lenne..(jól gondolom ugye, hogy kuka kategória?!)Nah most futok aludni, 5 kor ébresztő, és tegnap se aludtam csak 4 órát max...
Köszi mindenkinek az esetleges hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
válasz Hannibal88 #45379 üzenetére
-
userxy
őstag
válasz Hannibal88 #45379 üzenetére
Minek az ? Fejbe van a grafikonom
márciusba ua terrás samu 14-15k
aztán szeptember környékre leküzdötte magát 13-14k köré.
3 hete meg taiföldi hatás megérkezvén elkezdett emelkedni aami jelenleg is tart.[ Szerkesztve ]
-
Hannibal88
csendes tag
Tudtok még hasonló oldalt ahol van ár változással kapcsolatos grafikon?
[link]
Hosszabb, nem csak 1-2 hónapos... -
bnorci71
addikt
válasz #98593280 #45376 üzenetére
biztos van mint ahogy az anyagi keret is van
4530
ezzel meg a gari a gond 12 hó ha dupla ennyi lenne a Ram is kevesebb a HDD is kisebb
de lehet Ram+Gari bővítéssel nem is rossz[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
northmahri
tag
Okés meggyőztetek.
##OPENING: konfig_2.0##
Alaplap: ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 ~35
Processzor: Intel 2600k i7 ~75
VGA: GTX 570 ~90
RAM: Kingston 8gb 1333Mhz ~13
Tápegység: Corsair CMPSU-650TXV2EU 650W TX Series
Ház: Thermaltake VN600A1W2N Spacecraft VF-I
Olvasó: Samsung 22x SH-222AB/BEBE Fekete
SSD: Kingston 64GB SSD V-Series V100 SV100S2/64G
~280kMoney for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
userxy
őstag
És még engem akartál moderáltatni az állítólagos trollkodós offokért
Amugy jöhet a SÖR ( vagy a pendrive) szeretem Heineken párti vagyok De Carlsbergel is beéremSk:
ez nagyon igaz: Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő ezt élvezi. :
Így állj le vitatkozni velem[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
válasz northmahri #45370 üzenetére
SLI ellen okok
1. sokat fogyaszt
2. drága hozzá a lap ( annyira nem de mégis)
3. 1 2 év mulva amit veszel hozzá vgat 60 70 k ért akkor jobban jársz ha eladod garisan a mostanit meg pótolod és kapsz egy jobbat.
4. Nem sok játék támogatja. (tudtommal) -
törölt tag
válasz userxy #45369 üzenetére
Egy olcsóbbra gondoltam, meglepett hogy sikerült drágábbat találnod
(#45370) northmahri : Az SLI/CFX hátrányai:
- Már most drágább tápot kell venned emiatt
- Nagyobb fogyasztás
- Jobban melegszik
- Fenti miatt igen jól szellőztethető drágább ház kell
- Driver problémák
- Hangosabb
- Alapjáraton nagyobb fogyasztás
- Drágább alaplap kell az SLI miatt
- amikor megveszed a 2. karit, akkor már sok újabb, akár fejlettebb, kevesebbet fogyasztó, kevésbé melegedő VGA is forgalomban leszhirtelen ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
northmahri
tag
válasz #98593280 #45342 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
Hmm. Meggyőztetek. Kell nekem SSD. Úgyis van hordozható merevlemezem. Erre nem is gondoltam. Többen mondtátok, hogy nem ajánlott a SLI. Mi az ok? Mert én arra gondolok, hogy most 90k-ért megveszem a videokártyát, 1 ill. másfél év múlva már 60-70körül megkaphatom a párját. A teljesítmény növekedés sokkal nagyobb lesz, újjat vennék annyiért. Bár ha most PCI 3.0-t támogató lapot vennék, akkor az addigra megjelenő új generációs kártyákra már lehet hogy megérné cserélni.Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
userxy
őstag
válasz #98593280 #45368 üzenetére
A fiatalság jó. De nem minden fiatal gondolkodik úgy ahogy te leírtad.
A fiatalnak is lehet igaza.
Ezért jó a fórum nem számít hány éves vagy nem korod kinézeted alapján itélnek meg hanem , hogy érvelsz vmi mellett vagy ellen.Továbbra is érdekel !!
Te melyikre gondoltál?[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz #98593280 #45366 üzenetére
Tuti, hogy te is utánanéztél azért tetted fel a kérdést
Te melyikre gondoltál?Másként a lian li számára elég elszmoroító hogy egy 150k-s gépházba hátra dughatós USB3 front panel van
Ebben is
Én nyerő típus vagyok Sport csokival is nyertem tegnap
Az a baj hogy lottól nem sikerült még nyerni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bnorci71 #45365 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy gondot okozna neki vmi, hanem hogy már egy i3 mobile CPU is gyorsabb jóval nála és kb. ugyanannyiba kerül. A LIano gyenge az asztali fronton is és a mobile világban is, én nem vennék, egy i3 sokkal többer ér.
(#45363) userxy : Enyhe fájdalmaim vannak és a torkom is kapar, miközben ezt kell mondanom, de nyertél
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz #98593280 #45357 üzenetére
de igen
mire lesz kevés?
a mostani noti 1,86 cerkával 2gb Rammal elboldogul a HD tartalommal, na jó a tekergetés már lefekteti
a tavaly vett 4525 be ilyen van nem okozott neki gondot semmi Dirt, HD film, NFS, és a 199 helyen vanviszont a matt kijelző és a masszív váz nálam többet jelent,
cseszhetem én az erős procit ha 2 év múlva eltörik az alaplap"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
userxy
őstag
válasz tajati #45361 üzenetére
Mond már meg hol van ez a kuka mennék én is
Kérdésedre válaszolva elég lesz vszínüleg de egy proci hűtőt is vegyél
Amugy egy tökéletes konfig.SK:
És mint megtanultad előbb tőlem milyen hasznosak a manualok azt a 6 megat töltsd le(#45362) Bati0501
Néztem én 250k-ért is de abba még USB sem volt ellenben volt egy 12-es TFT kijelző[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
Már kaptam gépre tippet
De ezt "kukáztam" össze, de az lenne a kérdésem hogy érdemes ezen a konfigon valamit változtatnom. Főleg nem vagyok biztos abba hogy elég a gépnek ez a táp.
Ház: Aerocool Strike-X GT
Lap: Asrock z68 extreme gen3
Cpu: intel i7 2600k
Ram: Corsair XMS3 ddr3 2000mhz
Vga: GAINWARD gtx 590
Hdd: wd caviar black 1tb 64mb, 7200rmp
Ssd: ocz vertex 3 120gb
Psu: Fsp aurum gold 700wKöszi a segitséget üdv t.
-
userxy
őstag
válasz #98593280 #45358 üzenetére
Ciki a gyártó számára de Én megtaláltam szerintem
Ki mit fizet hogy megmondjamNa jó belinkelem Remélem ez a legdrágább
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
kellene nekem egy gép, egyelőre teljességgel elméleti szinten, de ha jót mondtok, akkor még gyakorlat is lehet belőle. talán.
szóval: kis, lokál szervernek kellene egy gép.
lenne benne két vinyó, RAID-1-ben (ezek már megvannak), és lógna rajta szimultán 15-20 júzer, napi 8-10 órán át kis méretű fájlok tízezreit mozgatva, mindezt valami Linux vezérelné.ennyit kell tudnia, ennél egy bitnyivel sem többet. mi a minimum konfig, ami ezt üzembiztosan megadja nekem?
a válaszokat előre is köszi
(nem, nem akarunk egy NAS-t, azon már túl vagyunk)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
bnorci71
addikt
válasz #98593280 #45313 üzenetére
hát így konkrétan kijelenteni, hogy csak könyvelésre az túlzás.
most vesz a megbízó 1 notit 1 asztalit a régi helyett.
2 lánya van, így gondolom 1 lóg majd a notin a másik az asztalin -a lányok 2 notit akartak -
Szóval azért lesz rajta gondolom Hd videó is így nem lenne baj ha az se
döcögne rajta.
Megmondom őszintén se Intel se AMD párti nem vagyok.
A BestBuy dolgokat szeretema keret előzetesen 250 volt a noti egy HP ProBook 4535s lesz 162-ért ebből nem engedek így az asztalin kell farigcsálni
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
userxy
őstag
válasz #98593280 #45351 üzenetére
Mint Balpis kolléga linkelte a D3-as gx-ek jók.
SK. örülök hogy segíthettem. Bármi másban tudok én továbbra is szívesen segítek
Isual kollégának üzenem, hogyha akar róla témázni akkor privátba ha kérhetem.
Nincs kedvem teleoffolni újra. Mert úgysem adok neki se igazat. Aki olvasta végig az tudja, hogy azért nem csak egy oldalú volt.De ez már a múlté. Maradjunk a topic témájánál ebben mindenki egyetért és mind emberek vagyunk tévedhetünk még ahogy írtad ISUAL még a nagyúr is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ki tudja melyik a legdrágább külső USB3 csatis ház?
-
törölt tag
válasz userxy #45348 üzenetére
A segítséget köszönöm. Tényleg nem volt eddig infóm az Asgard Pro említett paraméteréről. A tipp is jó, ezentúl megnézem a pdf specifikációt is, ha review-ban nem lesz ilyen infó, képek alapján. Ami az ajánlatomat illeti, véletlenül szerencsém van, mert az általam ajánlott MSI P67A-G45 (B3) alaplapon belső USB3-as csati is van
Internal I/O Connectors
- 1 x USB 3.0 connectorEz az alaplap, ahogy mondod etalonak is tekinthető, mert ennél olcsóbb belső USB3 csatisat, eddig nem igazán találtam (MSI és ASUS között).
[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
-
Isual
veterán
válasz userxy #45348 üzenetére
...pffff, lehet én láttam valamit rosszul, de jobbára eddig sem SK provokálta ki a vitákat, és "bszogatta" a másikat... inkább meg kéne komolyodni és nem személyeskedésnek venni az itteni kritikát/javításokat, hiszen mindenki tévedhet, még a nagyúr is
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
userxy
őstag
válasz #98593280 #45345 üzenetére
már megint a segítségem kell
Ekkor ezzel a linkel kössünk békét és ne baszogassuk egymást és a többi....a kilences számú ablakba a legutolsó dugo jelzésha jól értelmezem akkor elég nagy valószínűséggel ez az.
-
törölt tag
válasz northmahri #45332 üzenetére
Amennyiben karácsony, akkor addigra már lesz pl. Xigmatek Asgard Pro ház. A HDD árak megnőttek, én külső HDD-t ajánlanék, jelenleg még olcsóbbak és később nem buksz rajtuk annyit. SSD szerintem mindenképpen illene egy 280k-s konfigba. Az alaplapon 8x8-as PCIe üzemmód van, fezlerGabor kolléga által ajánlott lapon (Asus P8P67 LE) a második slot csak 4x sebességgel megy. Talán mondjuk ezért is LE... Ezenkívül a tápokat tekintve, GX450 feletti GX-ek szintén nem ajánlottak: link A 3DSMAX-nak pedig nem tudom mi jó, CAD-es programok az nVidia-t szeretik
LAP: MSI s1155 P67A-G45-B3 2xPCIe, usb3, ATX ~ 30k
CPU: Intel s1155 Core i5-2500K 3,30GHz/6MB BOX ~ 55k
RAM: Kingston DDR3 1333MHz / 8GB - CL9 KIT ~ 11k
HDD: EXT TOSHIBA 2.5" StorE Art3 - 750GB Blue külső ~ 16k
SSD: Samsung 2.5" SATA2 64GB ~ 26k
VGA: Gigabyte PCIe GV-N570OC-13I - GTX570 - NVIDIA CUDA ~ 89k
ODD: SONY SATA AD-7280S-0B OEM Fekete ~ 5k
TÁP: CORSAIR 750W - CMPSU-750TXV2EU 4xPCIe 62A ~ 28k
HÁZ: XIGMATEK ASGARD Pro usb3 ~ 18k
OTH: Arctic Cooling F12 házventik (1k/db) ~ 2k
Gar: 2-3év, Készítette ShellK. / össz: ~ 280kA tápegység 62 ampert tud leadni, azaz 745 wattot. A GTX570 SLI akár 600 wattig is el tud mászni, de átlag játék alatt 400 wattal lehet számolni. Mindenesetre ez a táp moduláris és 4 db PCIe csatija van.
További kiegészítő lehet még egy minőségi hangkari:
ASUS Xonar DG 5.1 hangkártya ~ 8k[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz northmahri #45335 üzenetére
OK.Értettem.
A többiek segítésére használd a link gombot,nem fog elkopni. -
userxy
őstag
válasz northmahri #45338 üzenetére
LAP: ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 ~34k
CPU: Intel Core i7-2600K 3.4GHz Box ~77k
RAM: Kingmax 1333Mhz 2x 4GB ~11k
VGA: Palit gtx 570 ~ 80k
HDD: általad rendelt Seagate 25k
ODD: NEC AD-7260S Fekete ~5k
HÁZ: THERMALTAKE VN600A1W2N Spacecraft VF-I ~17,5k
TÁP: Cooler Master GX750W 750W 80+ RS750-ACAAD3-EU ~30k
OTH: AC f12 3db 3k
Összesen: ~283k
amint kedved lesz tuningolni ami egyenlőre szinte bizti fölös sztem ezen is alapbol minden menni fog
akkor majd + CPUC:Alpenföhn Brocken ~ 10kNa így minden kívánság teljesül. De amugy ha lemondassz a későbbi SLIről akkor vígan beférne egy SSD is. Amit hidd el nem bánnál meg szerintem SLIvel nem éri meg foglakozni.
Mindenesetre itt egy ilyen változat is.
LAP: FOXCONN P67A-S ~27k
CPU: Intel Core i7-2600K 3.4GHz Box ~77k
VGA: Palit gtx 570 ~ 80k
HDD: általad rendelt Seagate 25k
TÁP: CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM ~13k
SSD: KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V100 SV100S2/64G ~ 24K
Összesen: ~280kamint kedved lesz tuningolni ami egyenlőre szinte bizti fölös sztem ezen is alapbol minden menni fog
akkor majd + CPUC:Alpenföhn Brocken ~ 10kKérdésedre válaszolva amit linkeltem lap igen támogatja rendesen az SLI-t
1333 és 1600 között semmi érdemleges különbség nincs.[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
válasz northmahri #45338 üzenetére
Ennyi pénzért ssd-t vegyél, elég olcsó már.. vagyis a hdd drága. S látod, belefért a 280-ba is Ha akarsz majd slit később, akkor az asrock z68 extreme3 a jó alaplap neked, de szerintem nem akarsz te slit.. Sokat lehet azzal sz*pni.
-
northmahri
tag
válasz userxy #45336 üzenetére
Az alaplapnak örültem, hogy nem egy 60k-s csúcslapot mondtál *respect* . Egy bolt nekem olyat linkelt. De ez tud kettő darab VGA-t x16 és x8-as sebességen futtatni?
Elvileg tesztek alapján, a 2600k megéri a plusz 20k-t.Különösen nekem a 3ds max és társaihoz. Ramnál is örültem, tökéletes választás számomra(1333 vagy 1600 mennyire számít?)
VGA: itt is elvileg a gtx 570 leveri, úgy hogy abban "csak" egy mag van. Kevesebb fogyasztás és hőben is. Plusz Physx hell yeah! (ez úgy mondom, hogy nagyon amd rajongó vagyok).
Merevlemez: Remélem hogy a megrendelt merevlemezt régi áron kapom meg. Ezt rendeltem meg: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1234_seagate_500gb_barracuda_7200_12_st500dm002/Jah . Az OC csak majd 1 év múlva.
Én is gondolkodtam ezen. Mennyire vagy biztos ebben?
Nem vagyok egy nagy SSD rajongó...majd ha lejjebb viszik végre az árakat. Mondjuk a mostani old school HDD árak megdobják az eladásokat nekik.
Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
horush
addikt
LAP: Asus P8P67 LE ~28eFt
CPU: Intel I7-2600K BOX ~80eFt
RAM: 8GB Kingmax DDR3 1333MHz KIT ~11eFt
HDD: SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA Notebook ST9500420AS ~19eFt
SSD: Kingston 64GB SV100S2/64G ~23,5eFt
VGA: Nvidia PCI-e GTX570 1.28Gb PALIT (OEM) ~78,5eFt
TÁP: Chieftec CTG-600-80P ~16eFt
HÁZ: NZXT Source 210 ~13eFt
CLR: 2x Arctic F12 ~3eFt
Összesen: ~277eFt.Erős, húzható I7 proci, tuningot támogató alaplap, 8gb ram, 500gb hdd, gyors ssd a windowsnak, erős, CUDA magos gtx570 vga a fejlesztői programok miatt, minőségi táp, minőségi ház, bele +2db jó minőségű ventilátor. Ha majd tuningra kerül a sor, valami cpu hűtőt vegyél, pl. Arctic Cooling Freezer 13 PRO, 8k körül.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
LAP: ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 ~34k
CPU: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX ~54k
VGA: Giga VX6970 2GBD5-2DH PCIE ~95k
HDD: SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ ~ 29k
TÁP: Cooler Master GX750W 750W 80+ RS750-ACAAD3-EU ~30k
Összesen: ~278kamint kedved lesz tuningolni ami egyenlőre szinte bizti fölös sztem ezen is alapbol minden menni fog
akkor majd + CPUC:Alpenföhn Brocken ~ 10kui ha teheted akkor a karácsonyi ajándékodat hozd előre legkésőbb november közepéig mert a karánykor akarod ezt megvenni akkor már nem ennyi lesz. hanem több. vszínüleg lényegesen több.
Továbba ha elég lenne vgabol a 6950 2 Gb akkor beleférne egy ssd is.
[ Szerkesztve ]
-
northmahri
tag
válasz Bati0501 #45334 üzenetére
A ram az 8gb Kingston 1600Mhz.
HDD: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1234_seagate_500gb_barracuda_7200_12_st500dm002/ (a rohadt életbe hogy nem vettem meg előbb....)
Olvasó: http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/2856_lg_gh24ns70_24x_dvd-rw_fekete/
off: fölösleges lenne számomra, ennél drágábbaknak csak szebb a dizájnja, és többe kerül...[ Szerkesztve ]
Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
Bati0501
őstag
Ram,HDD,DVD író-olvasó nem kell?
Ezt csak off-ba:ha ennyit költenék egy gépre,tuti,h nem egy ilyen házba tenném. -
northmahri
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék egy gamer, de ugyanakkor komoly számítási teljesítménnyel bíró gépet összerakni. Játékok: inkább az újabbak és a jövőbeli címek. De régebbiek is mennek majd rá. Legalább 4-5 évnyi játékot kell bepótolni a géppel.1980x1080 a felbontás amiben utazok, 2xAA, 8xAF nekem tökéletesen megfelelő. Egyszóval a gép 60%ban játékra kéne. A maradék 40% :3DS Max, After Effects... A keret maximálisan 280k, de számítsátok bele a mai, 1 majd 2 hónappal későbbi benzin árakat, amennyit elkel utazni az átvételig, és keressetek egy kínai beszállítót is, természetesen megbízható és olcsó legyen.... (csak vicc)
Amit én összeraktam:
alaplapnak: Asus P8Z68-V PRO http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/8414_asus_p8z68-v_pro/
proci: Intel 2600k
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/7639_intel_core_i7-2600k_3_4ghz_box/
videókártya: GTX 570 vagy HD 6970
1:http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/7001_gainward_gtx570_1280mb_gddr5_mini-hdmi_1671/
2:http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/8016_gigabyte_gv-r697oc-2gd-hd6970_2gb/
mindkettő esetben majdnem biztosan 2 év elteltével SLI illetve Crossfire lesz.
tápegység: Cooler Master GX750W
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/8982_cooler_master_gx750w_750w_80_rs750-acaad3-eu/
ház: Sharkoon T9
http://www.sharkoon.com/?q=en/content/t9-valueElőre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Klemens #45330 üzenetére
hmm ha ennyire filléreskedsz akkor vagy házat vagy ODD-t vagy billt és egeret keress olcsóbban nézz aprórol . Nekem ha ennyire szükös lenne a keret biztos hogy ezeken spórolnék nem a lényeges alkatrészeken.
Aprórol vmi használt ház ~ 1-2 k és akkor már egyből kevesebb mint 50k[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Klemens #45327 üzenetére
Alaplap ASROCK H61M-S 1 db 14.500 Ft
Processzor INTEL Celeron G530 2.40GHz 1155 BOX 1 db 11.820 Ft
Memória: általad írt 2,5k
Optikai egység LG GH22NS70 Fekete OEM 1 db 4.650 Ft
Billentyűzet KOLINK KB2402BH PS/2 Magyar Fekete 1 db 1.508 Ft
Egér GENIUS NetScroll 110 PS/2 Fekete 1 db 1.374 Ft
Ház ASUS TA-712 1 db vagy az álatalad írt árban ua 5.550 Ft
Táp CHICONY Hipro 350W Bulk 1 db 5.488 Ft
HDD: általad talált: 250 Gb 5k
összesen : ~ 52KNe haragudj a 80 Gb 4k HDD miatt de te se várhatod hogy átnyálazzam a legjobb vételért az aprot
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz userxy #45326 üzenetére
Teljesen új és garanciás termék, de aprón találtam. Lec árulja, bár most nézem, jegelte a hirdetést.
Lapból csak olyan jó amin van DVI vagy HDMI.
Írtam, hogy van 4 termék amihez "ragaszkodom", de Te mindet átírtad. Az Asus ház amit én írtam, miért nem jó?
A ram 2,5K, akkor miért vegyek drágábban?
A Samu vinyó az 5K, újonnan Lec-től, akkor miért vegyek egy 80-ast 4K-ért használtan ami lehet 2 hét múlva megnyekken?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
userxy
őstag
válasz Klemens #45320 üzenetére
Alaplap ASROCK H61M-VS 1 db 13.350 Ft
Processzor INTEL Celeron G530 2.40GHz 1155 BOX 1 db 11.820 Ft
Memória A-DATA 2048MB Premier DDR3 1333MHz CL9 AD3U1333B2G9-R 1 db 4.675 Ft
Optikai egység LG GH22NS70 Fekete OEM 1 db 4.650 Ft
Billentyűzet KOLINK KB2402BH PS/2 Magyar Fekete 1 db 1.508 Ft
Egér GENIUS NetScroll 110 PS/2 Fekete 1 db 1.374 Ft
Ház ASUS TA-712 1 db 5.550 Ft
Táp CHICONY Hipro 350W Bulk 1 db 5.488 Ft
Összesen: 48.416 Ft (38.733 Ft + áfa)
Árak iponrol origi az összes alkatrész.
aprórol: 80 Gb Sata 2 es HDD ~ 4000összesen : ~52 K
A HDD-k ára ujonnan ugy elszaladt hogy egyszerüen nem éri meg kikell huzni még rendeződik az ára én azt javaslom ilyen kis költségvetésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Jövő héten gépvásárlás.
Nézelődtem, kérdezősködtem.
Eddig ugye 30K volt a keret, használtan. Most már 50 a keret, ha minden vadi új. Kompletten ugye mindennel, egérrel, billentyűzettel, ventivel... az utolsó csavarig.
Eddig 4 alkatrészem van amihez "ragaszkodom".
Tehát netezni lehessen vele, vigye akár az 1080p-t és DL lemezt írni tudjak vele. A dvd is csak SATA-s lehet.MSI 760GM P23 (FX)
-új 12,5K (Ipon)
1x2GB DDR3 Hynix 1333
-új 2,5K (apró)
SAMSUNG F3 250GB 16MB -új 5K (apró)
Asus TA-N11 -új 5,X azt hiszem (Ipon)Szerk.: Processzorból 1 magosat nem akarok, akkor inkább használtan X2-as Athlon II vagy kétmagosítható Sempron.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
törölt tag
válasz tranceplanet #45310 üzenetére
Könyvelő szoftverre veszi. Annak szerintem kb. édes mind1. A 2 magosítás egyébként LUTRI, azért azt ne állítsuk be készpénznek. Nem minden Sempron két magosítható.
A platformokat tekintve, fejleszthetőség szempontjából, én az 1155-öt tartom jobbnak jelenleg, mert abba jó-néhány igen jó teljesítményű CPU tehető, úgy mint 4 szálas i3-2100, 4 magos i5-2300, 8 szálas i7-2600. A Phenom 955 is jó, de annak meg befejezik a gyártását. A jövőbeni AMD procik meg ki tudja milyenek lesznek. A Thuban és a Bulldozer alapján én sok jóra nem számítok...
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz bnorci71 #45291 üzenetére
Nehogy cerkát! Sempron olcsóbb is, alapból 2,8 GHz-en fut és ki lehet hozni belőle 3,4 GHz-et. Arról nem is beszélve, hogy egy UCC-s lapban kétmagosítható! Jó a sandy, de azért ne legyünk már ennyire intel elvakultak ShellKretor!
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
johnnie1
csendes tag
Sziasztok!
Miután mostani konfigom kezdi feladni, kigondoltam egy átmenetit mivel most kicsi a keret. Szerintem nagyjából rendben van max 1 évig használnám, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
lap: ASROCK H61M-VS
proci: INTEL Celeron G530 2.40Ghz 1155BOX
ram: KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz CL9 KVR1333D3N9/4G
táp: CHICONY Hipro 350W Bulk
ez így nagyjából 36-37k-ba lenne, több most nincs rá,
és van még az előzőből egy 80gigás samsung hdd, meg egy hd2600XT
Szerintetek megteszi? -
userxy
őstag
Vagy november közepéig ejtsd meg vagy várj legalább februárig.
A forint árfolyamat megjósolni nem lehet.
De azt lehet tudni hogy azért a HDD piac előbb utóbb rendeződik csak nem tart örökké a Taiföldi áradás.
A karácsonyi drágulás ahogy tapasztaltam kb februártol kezd helyre állni.
Nem ajánlok semmit.
Érzésedre döntsd el, hogy jobb neked.
Mostanság annyira kiszámítahatlan az árfolyam is hogy nagyon nem lehet megjósolni.
Lehet jól jársz ha vársz de az is lehet, hogy a forint mégjobban gyengül és akkor meg visszanyal a fagyi. -
Sari
tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy érdemes-e most venni egy új konfigot vagy várjak kicsit és jövőre tervezzem az újítást? Egy 6 éves gépet szeretnék lecserléni. Láttam, hogy most a HDD árak megemelkedtek rendesen. Tudom nem lehet nagyon megbecsülni az árakat a jövőt illetően, de szerintetek mire számítsak? Érdemes-e újítani most vagy nem ?
Köszi
-
törölt tag
Valaki kérdezte múltkor, hogy a notikban milyen IGP-Diszkrét VGA váltó rendszer működik. Megtaláltam: OPTIMUS NVIDIA.
Aktív témák
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest