Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz horush #29910 üzenetére
Ezt elhiszem. De ha bizonytalan az ember, hogy mi fér bele fizikailag a házba, akkor összeszerelés után megmérheti és olyat vesz, ami elfér. Addig meg gond nélkül - legfeljebb kicsit hangosan - elmegy a gyári hűtővel.
Másik lehetőség: olyan hűtőt tenni rá, ami függőlegesen vékony és felfelé nyomja a meleget. Ha a hyper 212+-t lehetne abba az irányba felszerelni, akkor az pont jó lenne. De nem tudom, a 1155-ös lapra hogy is megy a felfogatás - remélem, pár nap múlva kipróbálhatom majd. S megnézem a gyári hűtőt is majd, mit is tud a 2500K-n.
...
Na, most felbontottam a CPU dobozát. Valóban úgy van, ahogy gondoltam, tök szimmetrikus a felfogatás (persze ezt valamikor olvastam már, de nem voltam benne biztos), azaz bármelyik aszimmetrikus hűtő úgy szerelhető fel, ahogy tetszik. Ha a Hyper 212+-t (vagy Gaiat) felfelé fújósra teszi fel az ember, akkor jóval több hely van felette, mint a gyári esetében (csak ekkor a VGA felől nyomja a langyos levegőt át a hűtőbordákon).
Ha hátra felé fújva teszem fel, akkor kb. 1,5 centivel lesz kevesebb hely a hűtő felett, mint a gyári esetében.
A Xigmateket Gaia pont akora, mint a Hyper 212+. A Loki meg épp akkora, mint a gyári hűtő.[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest