Hirdetés

Aktív témák

• balpis

őstag

válasz horush #29910 üzenetére

Ezt elhiszem. De ha bizonytalan az ember, hogy mi fér bele fizikailag a házba, akkor összeszerelés után megmérheti és olyat vesz, ami elfér. Addig meg gond nélkül - legfeljebb kicsit hangosan - elmegy a gyári hűtővel.

Másik lehetőség: olyan hűtőt tenni rá, ami függőlegesen vékony és felfelé nyomja a meleget. Ha a hyper 212+-t lehetne abba az irányba felszerelni, akkor az pont jó lenne. De nem tudom, a 1155-ös lapra hogy is megy a felfogatás - remélem, pár nap múlva kipróbálhatom majd. S megnézem a gyári hűtőt is majd, mit is tud a 2500K-n.
    ...
    Na, most felbontottam a CPU dobozát. Valóban úgy van, ahogy gondoltam, tök szimmetrikus a felfogatás (persze ezt valamikor olvastam már, de nem voltam benne biztos), azaz bármelyik aszimmetrikus hűtő úgy szerelhető fel, ahogy tetszik. Ha a Hyper 212+-t (vagy Gaiat) felfelé fújósra teszi fel az ember, akkor jóval több hely van felette, mint a gyári esetében (csak ekkor a VGA felől nyomja a langyos levegőt át a hűtőbordákon).
    Ha hátra felé fújva teszem fel, akkor kb. 1,5 centivel lesz kevesebb hely a hűtő felett, mint a gyári esetében.
    A Xigmateket Gaia pont akora, mint a Hyper 212+. A Loki meg épp akkora, mint a gyári hűtő.

[ Szerkesztve ]

notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Aktív témák