Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
sziasztok!
htpc-m asrock q1900-itx alaplapja valószínüleg elhalálozott. ehelyett keresnék másik lap+proci kombót, ami ugyanúgy elmegy picopsuval (meg ne adj isten még a ramot is átrakhatom bele, bár 4gb ram nem sokba fáj)
tudtok esetleg itt ajánlani (használt is érdekel)? (sok igény nincs, hdmi kimenet kell, meg legalább 2sata)
vagy jobban járok ha a htpc topicba próbálkozok?[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Hai!
A múltkor írtam,h nincs kedvem turkászni...hát mégis megtettem,és eldöntöttem,h p35ös lap lesz.Amit viszont még nem tudok,h ga-p35-ds3 v asus p5k legyen.Árban teljesen ugyanaz,viszont itt a gigát ajánlgatjátok,pedig nincs rajta cf,illetve ami még nekem teccik,h asuson van heatpipeSo sztetek melyik?Tuning lesz,több mint amit p31-ek tudnak.e7300 lesz benne,és 4gb(2x2) 800as geil black dragon,meg sapphd4830.hmmm?
mod:és ha jól emléxem akkor csak pci2 miatt nem érdemes többet kiadni p45re...jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz Core2duo6600 #11236 üzenetére
Kitben veszem,viszont a lapnak a leírásában nincs benne,sőt valami olyasmi vagyon ottan írva,hogy csak a single side ramok fognak dualban menni a chipset miatt(igaz erre nem mernék megesküdni igazán "erős" angolom miatt)
Így igaz a cpu szorzóról beszéltem,hiszem a procin 1033 az alap fsb,és ha jól csalnak emlékeim akkor úgy a nyerő,ha az fsb ill. a ram frekije is ugyanaz.Azért írtam,h fsb vissza,és a szorzó fel. -
tomazin
veterán
válasz South Velen #11208 üzenetére
És hogyha ebbe én veszek 4GB 800MHz DDR2 RAM Geil Black DRAGON SPD:5 (2X2GB) ilyent,akkor az menni fog rendben dualban?Mert nem igazán fogtam fel miket írtak róla,de sok volt a piros...
Meg értelmes dolog venni egy e7200-t és mellé egy ilyen ramot?Vagy visszaveszem az fsb-t 800-ra,és fel a szorzót,és akkor mindenki boldog lesz?(ha orbitális hülyeséget mondtam akkor sry,nem most volt már,h ilyesmivel foglalkoztam..) -
tomazin
veterán
Sziasztok!
Bevallom a f@xom kivan már.Gta alá kell vennem gépet.Eddig saph4830 ill c2d e7300 sikerült kibogarászni egy zsák teszt/hszből,plusz a pénztárcámhoz méretre igazításból.Procin minimál lesz húzva(amit még a gyári hűtés visz).A lapot viszont már nincs kedvem végignyalni,mert azzal nekem annyi elvárásom van,h 1.occsó 2.legyen rajta 4usb
a gépet nem fogom fejleszteni gta5ig.eddig minden lapom asus volt(de ha ez nem az lesz akkor sem esek hanyatt)
azért írok be(ilyen ajánljatok már valamit stílusban),mert nem igazán tudom,h miért írjátok egy csomó embernek,h vegyen 25k+ ért lapot,mikor nem látok olyat a specjében,ami megérné azt a pénzt(ami valszeg az én szegénységem).
előre is köszönöm a tippet,meg az okítást (vagy fikázást a gugli linkkel )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest