Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz bombibmw #71648 üzenetére
Hali Bömbölő!
Én annyit tudnék hozzáfüzni ehhez a lapcsaládhoz...kinézet, minőség, használhatóság mondjuk 10ből mind legyen erős 7es..viszont az h sokaknak ahogy nekem is elöjött egy frissítés során hogy a killer lan vezérlő miatt random fagyás vagy újraindulás...netán kékhalált dobott..az azért kiverte a biztit
A szóban forgó lap egy Fatal1ty Z97X KillerAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Alaplap cserére szorul egy ismerős gépe...fx8350 et hajtana...de 970 pro 3-al...
Mondtam h az édeskevéske lesz....egy Gigabyte 990 FXA -D3 jó választás lehet helyette?
Vagy mi az elfogadott legalapabb lap ami esetleg még apróról is beszerezhető és max 20ért megvan.Köszönöm a válaszokat előre is!
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz ftamas0201 #71352 üzenetére
Jaa..hogy úgy gondoltad..nem! Az lehetettlen...am lap csak am lappal kompatibilis visszafelé
Tehát ami am3+ abba mehet am3 és am3+ proci is...
Fm részen...ugyanez...fm2+ ba mehet fm2 és fm2+Egy x4 750K jó társ lehet...az nagyjából olyan mint a mostanid.
Csak jólapot kell alá választani.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz ftamas0201 #71350 üzenetére
Am3+ os lapot kell keress.....
közben nézem h hisz ez is az... 970-990 szériát nézd át..[ Szerkesztve ]
-
-
Apollo_21
addikt
válasz Kristof9094 #70535 üzenetére
(#70514) lsc válasza Ezekiel Ston (#70513) üzenetére 2015-05-31 07:19:56
lsc
(PH! nagyúr)
Az összes felsorolt lapon gyenge a tápellátás. Giga 970 ud3p, Msi 970 gaming, Asus M5A97 EVO R2.0 ha 970-nél maradsz. 990-es csipszettel is vannak gyenge tápellátású lapok, azok is kerülendők.
Az élet kegyetlen .Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz balazska92 #69523 üzenetére
Mivel a konf-ban a leírásod szerint az Asus van a kérdést sem értem
A három közül a lehető legjobb ami FX alá mehetNem? akkor miért írtad kb félpercel elöttem h a három közül az Asus? ugyanis énis ugyanezt írtam...
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Nyám-nyám #68402 üzenetére
Az ATX szinte csak méreteiben jobb, kényelmesebben elférsz, 1-2+ csati is lehet rajta vagy még pár extra amit esetleg lehagynak matx-ről, több karis rendszerhez jó...más előnyét így elsőre nemmondanám.
Simán vehető 1dVGA-s géphez az mATX, nem származik hátrányod belőle.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz SDani12 #68183 üzenetére
Hamár "K"-s akkor mindenképp túrnék neki egy Z lapot hogy ha kell tudjam cibálni.
Nemolyan rossz az a proci még hogy elküld tuning nélküli lapba nyugdíjra..avagy cserére
Megkell cibálni amit még normálisan bír és 1-2évig simán elvagy egy jó vga-val vele.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Tibroo #67791 üzenetére
Lehet félre értem..vagy pusztán irónia...de a z77 ext 4re egy Oc Formula-t?
Ugyh még fizetsz érte..mert h ezt írtad
Már csak a felszereltségből indulok ki sem éri meg..az árról neis beszéljünk...az ext..jóesetben mikor még nekem volt került vagy 25be most olyan 30-40között..az oc formula meg van ahol 60...szóval NEM
Már ahol még lehet kapni....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz Blue Thunder #67257 üzenetére
Igen..de ez biztos csak bios frissítéssel vinné..míg az Asrock z97 valszeg 99,999999999999% hogy azonnal
Mint ahogy írtam is..az 1,5össel adták ki az enyémet..3napos a cucc..de már van hozzá 1.9...
És csak 1kérdés megkérdezni hogy csókolom már csak belerakom és jó? De persze az ő döntése..
Én egy eredetileg 1155re kitalált lapot biztos nem nyaggatnék...zavarna a tudat..+ hogy halt meg ilyen lapom, bár ez még semmit nemjelent, de azért na....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz sixpak #67226 üzenetére
Hali, nekem 2.napja ennek az X változata van ahogy a fenti képen is láthatod
A ventiprofil részleg..avagy F-stream tuning progi sajna elég bután kezeli a ventiket...tegnap kínlódtam..szerinte a ventim ami 1100et pörög max, az 60%on 2000 körül pörgött 100%-on pedig 1000felett vmivel Még nem ástam bele magam a bios-ba se másba, de tetszik Annyi már biztos hogy nekem 1.5ös Bios van fent..de az 1.9 a legújabb ha jóltudom..ugyanez igaz a Killer Lan részre..abból is a régebbi van a cd-n.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #67088 üzenetére
Telóról persze, a gép már alkatrészekben hever...a fele már nemis saját tulajdon
Azért kérdezek hogy úgy érezzem utánna tudással gyarapodom Ámítom magam..szokásos...
A másik..sajnálom hogy nemokozott örömet a szerintem legjobb ROG lapom. Ettől vártam a megváltást.
Vágytam az X-fi tudására hangzásügyileg, mert anno volt egy pci-os hangkártyám ilyen fajta és imádtam.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #67076 üzenetére
Biztos nem..vagyis majdnem 99% Az V Gene után..itt a Formula-n papírom ugyanúgy van, úgyanaz a hangkeltő részleg..namost a telefonom jobbat csinál..sehol semmiféle leírt meg ajnározott Creative X-Fi..stb...ami a Gene-n volt..itt ro**** nincs Több fesszel éled csak a proci 4,2fölött..bár ez nemfeltétlen a lap miatt van...
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Volt valakinek dolga már AsRock Z97X Killer-el? Egy i5 4690K mellé tervezem társnak.
Vga egyelőre egy 280X Toxic OC, de aprón van mert nemvagyok vele túlzottan elégedett...ahogy a Maximus V Formula-val semAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Dexar007 #66187 üzenetére
Nemértem miért nem hallgatsz a többiekre...kb rákéne szánni vagy 14-17között valamennyit hogy legalább valamennyire "jó" Z-s lapot lehessen venni használtan..talán még garival is..akár egy régebbi z68at is elöbb vennék ilyesmi árba mint egy teljesen csupasz lapot...gondolom nem tegnapra kell a lap.
Nemszalad el, tessék nézegetni az aprót.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Dexar007 #66172 üzenetére
Ha az oldal nincs fent..vagy bárhol máshol nyitott a ház..megszűnik a légáramlat kialakulásából adodó áldott jó hatás..miszerint lesz 1-2légcsatornád ami a hűvőset eltudja hatékonyan szállítani a ház elejéből a hátulja felé és ott pedig kitolja... a csupasz lap..pedig azért necces "K" alá..mert fogja az amúgy is gagyi táprész..és egyéb hűtés segítő bordák híjján..és lefogja folytani hogy olyan magyarosan fejezzem ki..tuningolod és azt veszed észre h rosszabb mint nélküle mert leszabályozza..ezért nemakarják h ilyenbe beleugorj..
Egyébként pedig annyi jó "Z"-t látni az aprón..nem pont 8-12közt De na...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz MiklosSaS #65788 üzenetére
Rád kellett volna halgatni...a csere lap nem eszi meg a cf-et..ez nemis látja...
A ROG legalább elbírt vele..nemfagyott ki tőle...nemvolt semmi gond..csak nem volt hely..
Most találtam egy másik ROG-ot..mert a csere ügyfelet ma nemértem el emiatt...ugyh lapot kell vegyekAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Hali.
Cserélnék egy Asus maximus v gene lapot, csere lap egy Msi Z68a-gd80 B3 lenne, mennyire jó lap ez?
3570K megy bele, ami eddig az Asus-ban 4,5et ment.
Remélem itt is bír majd legalább ennyit.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Üdv!
Alaplap várásláshoz szeretnék tanácsot, mindenképp ATX kellene!
1155-ben gondolkodom csak, ez nemrég lett összetéve véglegesre.
Tuning kell ahogy most is tehát "Z"-s szükséges.
HDMI a monitor csatlakozás, de dVga van ugyh ez nemérdekes.
4-6db Sata 2/3 port; legalább 6-8db USB 2/3 megléte fontos.Amik mennének bele..
i5 3570K
16Gb Hyper X Genesis
3db Sata 2 merevlemez
bár a táp nemlényeg annyira de az egy Corsair GS 600
2db Vga (Sapphire 7970 Vapor-X; Sapphire R9 280X Toxic OC
A cf kell, hamár tegnap meglett a 280X..sajna féligmeddig user és driver bug eredményezte az utóbbi vételét..
De már megvan és mint kiderült a 7970 sem halt meg múlt hónapban
Tehát kellene egy tuti ATX lap a mostani Maximus V Gene helyett, mert itt a 2db duplaslotos vga nemfér el..
Marad köztük 2mm hely...
A keret eléggé képlékeny, még nem körvonalazódott...használt is játszik, vagy főként csak az.
A mostanit pénzé tenném vagy cserélném az újra. Olyan 25-30am van rá.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Apollo_21 #65393 üzenetére
40-45ig mennék el max...de tényleg! Az most mind1 h hogy és hol szerzem be..de ha van alternatíva ami jobb lehet...csatik itt már úgyis majdnem hogy azonosak usb3 és sata 2-3 majd mindenen van, M sata nemlényeg...
1dvd-t, jelenleg 3db sata 2-t kéne elvigyen..+ ha meglesz a 280x de ez a tápon múlik.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Mint szakik....az új szériából 4670K vagy 4690K-hoz, kisebb mértékű tuning mellett...Egy Saber Z97 Mark 2, jó választás lehet? A mostani rendszerből a ROG cuccok hiányozni fognak, bár nemhiszem hogy nagyon megérezném a Gamerfirst és a lanos rész hiányát..inkább a supreme fx amit kezdtem megszokni, egyedül talán ez.
Lehetséges beruházás még egy R9 280X Toxic kártya..
Szimpátia is döntő tényező Ha van az árában sztetek jobb meghallgatom szívesen. Szivem szerint egy VII Gene-t vennék....de ígyis nagyon kivan számolva.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz ALONSO11 #65388 üzenetére
Én tuningosban gondolkodtam..bár én intelbe amikor belevágtam..tudtam h csak procit akarok újat..mást nem feltétlen Így lett egy Asus Maximus V Gene 25ért Ami amellett h szeretni ha megkergetik benne a többi komponenst is, frankón felvan szerelve, minőségi amennyire nekem kellett
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz Pardise #64823 üzenetére
Akkor kérdés...ha az alap driverével jól működik..miért akarod újabbra cserélni? hoz vmit az újabb ACHI driver az SSd-d számára? vagy csak zavar h nem napra kész a driver hozzá?
Ha semmivel nemlesz jobb, akkor én csak ezért egy jól menő lapot nemigen cserélnék.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz takessz #64336 üzenetére
Ha ennyire ragaszkodsz a 10-14körüli árhoz..és azért vmit kapni is szeretnél akkor érdekes lehet apróról pár lap. Mondjuk szétnézhetnél Crosshair III ügyben az aprón
Vagy hasonló amin a hütőbordák legalább valamiféle képviselője tiszteletét tette.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Viperator #63251 üzenetére
Nemhiszem h érvényes így rá, vannak helyek..a legtöbbje full dobozos kieg. cuccokkal együtt kéri.
Olyanokra gondolj h pl nekem csíkozott nemrég egy kártyám..még a cf kábelért is verték a balhét.. (VRAM meghalt a kártyán) ..de ez nem a legnagyobb baj..jobban aggasztotta öket h miért nincs a cf kábel is ott
2hónapig tartott amíg sikerült kicsikarni a javítást.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Teaway #63203 üzenetére
Ha nem olyan nagy a ráfordított + összeg én biztos "Z"-t vennék.
Főleg ha az ára miatt nem megy más hardver rovására....
Később kedvet kaphat tuningra, akkor meg ott a lehetőség; én biztos meghagynám a lehetőséget arra h később bekockuljak és csak proci cserélvel járjon[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz #94257664 #63163 üzenetére
A kis 750K-hoz a nyugodt szívvel valami ilyen...ASRock FM2A75 Pro4-M (mATX) vagy az újabb chipsettel szerelt tesó ASRock FM2A85X Extreme4-M (mATX)
2 ATX lap lessz. ;Asus és MSI fanként..én a kövi kettő közül választanék
Msi FM2 A85XA-G65; Asus F2A85-V PRONemhiszem h a cf mint lehetőség firtatnod kéne."fm" vonalon biztos nem..és mATX-ben sem szerencsés...
Esetleg ha Fx ed volna akkor lehetne érdekes.
Esetleg ha 2gyenge karit hajtanál de ennek értelme nincs!
Lehet próbálkozni de inkább jobb lap és 1jó kártya1kártyához kis tuningal elég lesz, a legelső lap is; a pro4-M hez volt szerencsém abban oc-ztam a 750K-t 4,5re anno..bár megkérte az 1.46ot is ha jól emlékszem, de szépen muzsikált mellette a 7870
Végszó hogy a cf minden nyűgjét ami vele jár kihagynám főleg FM2-ben gondolkodván!
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #63155 üzenetére
Nekem nem ez jön le Második mondatot olvasd el turbócsiga
-
Apollo_21
addikt
válasz King Charles #63128 üzenetére
Felhasználási terület függvénye is...szóbakerül a külön vga kérdése és más egyébé is...ugyh összetett lesz a kövi hozzászólásod amit a milyen gépet vegyek topicba kellene folytass
-
Apollo_21
addikt
válasz CsIrKeRaToR #63105 üzenetére
3.0át semmi nemhasználja ki, nyugodtan veheted a 2essel szerelt lapot...ott tartunk jelenleg h az bőven elég mindenre, teljesítményben sem zuhan semmi meg tőle amit te vagy én megéreznél.
-
Apollo_21
addikt
válasz toth_janika #63095 üzenetére
Én azt mondom hogy egy kis fm2+ összedobható...egész jó cuccokkal ha csak a memó+lap+proci kell
70be még bele is férhet. Amire a 7770 gyenge lesz..vagy annak érzed addigra más is...
Intelbe ha a legújabb akkor sztem nemérdemes..max i3 dobható össze belőle az én meglátásom szerint.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz toth_janika #63093 üzenetére
Miben gondolkodsz? új/használt? AMD/Intel? stb stb stb
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #63043 üzenetére
Gondolom ők azon csoport tagjai akik vígan veszik az R9 280 után új alapokra épített éppen h erősebb R9 285ös kártyát és nv-s társaikat...bár pontossan nemértem évente miért cserélni, de hirtelen ez jutott eszembe.."a nekem mindíg a legújabb kártya van a gépembe címú". Nemhiszem h munkaterén sokat jelenthet évente való csere..annyit nem újjul semmi.
-
-
Apollo_21
addikt
válasz Dexter-2000 #62765 üzenetére
Elvileg ez a killer gamer netwörk és társai..nagyjából arról szólnak h a legmagasabb priorítást élvezi az online játék..tehát azt veszi elsőnek..minden más netes kommunikálást alárendel..és ezáltal kisebb lesz a várakozási idő..."elvileg" nemlesz akkora a pinged..ilyesmi. De még nemhasználtam, tehát csak amiket írtak/olvastam róla tudom nagyjából összekaparni.
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #62762 üzenetére
Mindenbe a rosszat kell látni?
-
Apollo_21
addikt
válasz Devsey #62729 üzenetére
Mikor vettem a lapot nemterveztem 2 vagy több slotos hűtésű felsőkat vga-t késöbb lett..jutányos ár miatt...
Emiatt nemlehet általánosan kizárni az matx lapokat...tudod mit fogsz tenni 3hónap múlva? nem...lehet olyat amit most nemtervezel és nemfér bele az életedbe de majd megteszed és megoldod...
Megvettem a 2,5slotos hűtőt..meg mindent..alig fér bele, de ezért nem kukázok egy 40ezres lapot.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Mihez kell..film/zene/munka/játék???; .milyen csatikkal kell rendelkezzen....
A 60ezres valszeg nem csak fészbúkra és netre lesz jó..ez tutibiztos, hogy neked mit ér meg passz..
Vga is kérdés mivan vagy lenne mellé..lesz-e egyáltalán benne...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Norberto25 #61607 üzenetére
Am3+ proci a jelen állítások szerint..NEM jön már...de ez változhat idővel, egyenlőre az Fx 9xxx példányok a legújabbak és a legerősebbek órajelben legalábbis amik még ilyen foglalatosak.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Hy, gondoltam megosztom.
A z77 annyira puha szikla anyagból volt ala AsRock..hogy szétporladt szegénykém
CSeréltem ma egy Asus Maximus V gene lapra..minden gondom megoldódott, többek között a tuning is kevesebb fesszel sikerül, kisebb hőfokokkal is dolgozik ezáltal, és nem utolsó sorban a memória is felismerhetővé vált Remélem ezzel a lappal nem 2hónapig leszek jóbanAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #59577 üzenetére
Ilyen bosszúság miatt érdemes kútbadobni a 1155öt mint olyan?
Amd-re nemváltanék már vissza, az feltünt a 2hónap alatt amíg ez a vas jól ment h 100x jobb az egész.
De most vhogy a tuningtól kezd elmenni a kedvem És ha esetleg megválnék tőlük akár nyomott áron..miután kiderül h nincs baja...1150be fektetnék..annyival nem kerül többe.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #59573 üzenetére
Sajnos még nemzártam ki mindent.
Cirka 2napja csak 2memó modult lát...bios is..és a windows is.
Aida érzékeli hogy a slotba ott a másik 2 modul is..de nemhasználja a gép.
Úgyanez a bios..bios system browser kiírja h 4modul 4 slotba..de amúgy sehol máshol már nem jelzi.
A főoldalon ugyanugy csak 2-t érzékel/ ír ki.
Csere lap és procim nincs kéznél.
Másik baj azóta a proci szorzó limitálva lett 38ban max. És semmit nemenged átálítani a bios.
Kb írás védett lett..így tudnám legegyszerübben felvázolni. Cmos clear, elemcsere stb is volt
Ramok, slotok egyesével átnézve, másik táppal a gépet néztem. Mind-mind jók.
Proci láb nemhajlott, hőmérséklet nemvolt magas amíg ment 60körül próbáltam járatni kicsit felette.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
ÜDv ismét!
2. hónapban jelentkeztem egy alaplap javaslásra!
Nos a régi félelmeim úgylátszik nemmaradtak meg véletlenül az Asrock felé...úgy néz ki hogy a Z77 Extreme4-M amit sikerült választanom a 3570K-m hoz elhasalt.
Mit ajánlotok cirka 30ig bezárólag 1155ös fronton?i5 3570K
Sapphire 7970
4x4gb Kingston hyper X genesis grey
Corsair Gs600
2tb toshiba sata 3
2db 1tb samsung sata2
így nyersen ezekhez keresem ismét a társat.Lapméret mind1..lehet atx de igazából m-atxbe gondolkodnék, mivel se cf se sli nincs és nemis igen lesz tervben.
Normálisan legyenek elhelyezve a csatlakozók; özepes léptékű tuningra azért alkalmas legyen, tehát mondjuk remélhetőleg 4.2felettire.
4usb, 4sata
HDMI-s a monitor, de a külön vga miatt úgysem érdekes...Remélem érthetően fogalmaztam, nyomdai hibákért felelősséget nem vállalok!
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #59410 üzenetére
mosmé? lehet a ruhagyártás irányába kacsingat az asus és ráakar világítani a Merino gyapjúból készült remek textil ipari termékekre..amik igazán jól használhatóak túrázáskor..és egyéb nem hétköznapi hüvősebb időben való igénybevétel közbe, nemtudtam hivatalosabban fogalmazni..érted..
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #58883 üzenetére
Nane! Eljött végre az összeszerelés ideje?
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #58406 üzenetére
Nemáár! Grat! A lapnak is lesz "háza" aka páncél?
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz SoulReaver #58392 üzenetére
Szia! Nekem az Extreme 4 mAtx változata van "Extreme 4-M"...csak jót tudok róla mondani.
Pofon egyszerű az UEFI-s bios, nem kell agysebésznek lenni a tuninghoz sem, kellően beállított/finomított
nem rekorddöntögető tuningra bőven alkalmas kis lap, esztétikus is. Mi kell mégAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz bluyoo #57958 üzenetére
Sajnos..félig müködik csak...az intel opengl müködése leállt...driver bug..és hasonló nyalánkságokkal üzenget ha beindul a win és indítanék egy cinebenchet vagy más bench progit...hwinfo64 azonnal leáll amikor beindítanám..stbstb...gpu tweak elfelejtette h van 2d órajel állítás...amd-s gépemen ugyanúgy ha visszarakom a karit feladja a lehetőséget...verzió ua....[
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Megérkezett a várva várt, váltásom.
Cirka 20év után másodjára a "szivemcsücske" Intel alapokon nyugszik, a lap ma jött meg.
Kinézete 5 csillag, minőségi, tartós, számomra az Asrocktól szokatlan de ismét kellemesen csalódom bennük, teljesen korrekt kis lap minden miliméterét tekintve.A lap egy Asrock Z77 Extreme4-M és itt a lényegi kérdés...ha 1másodpercig sem vagyok kíváncsi az igp-re akkor is kell vmit telepíteni számára? ez a dolog hogymegy? hol kaphatok némi útmutatást
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Aktuális a platform csere, a héten szeretném kézben tartani a leendő lapomat.
A kinézett lap egy Asrock Z77 Extreme4 volna, procinak 3570K-t gondolnék használtban az apróról.
30ig van jobb lap az említettnél? Apróról is lehet...
Tuningolni szeretnék, ami kifér a csövönÖsszefoglalóban úgy láttam h eléggé tuningbarát,
5sata eszközöm van, ahogy nézem ezt 4db sata2 ill 4db sata3 csati kiszolgálja bőven...Vga-t egy 7870 Top-ot kell ki szolgáljon
8gb memó 4db 2es modulba, de 4ram slot rendelkezésre áll.
3hdd
1oddHa jólláttam 8+4es tápellátással bír, tehát kellően felszerelt egy mértékletes tuning melleti használatra.
Remélem áldásotok adjátok rá
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz OlleBien #57200 üzenetére
Hali, lehet vitaindító lesz..vagy ilyesmi..de én egy fm2es Asrock fm2a75-pro4-m lappal hajtom 4.5ön, jelenleg...
Viszont ha fm2+os procira akarsz váltani a közeljövőben akkor ez a lap NEM jó neked
Kritériumoknak bőven megfelel egyébként...olyan 17körül mozog.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz duti No1 #56776 üzenetére
Bajban vagy a foggalmakkal ugylátom Lapra kötni monitort am3+ba "lehet" de erre neked mi is a szükséged?javítottam szal létezik am3+ integráltal..de ismételten minek Sőt megspékelem azzal h nemrég írtad h az új vga a 6970es...arra kéne kötni...
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Ilyen véleményezést/megoldást találtam tom's hardware-n.
Sajnos nincs támpont h hol kapcsolható/található ez a menü a Bios-on belül.
Volt olyan hozzászólás miszerint csak win alatt jön elő és Bios-ba nem, ezt is nézdmeg."i turned off a feature called "overspeed protection" as well as disabled the default power setting in the bios, this seems to have reduced the whining noise on the motherboard by 90% .. if i really listen when all the fans are low i can still hear it but barely."
-
Apollo_21
addikt
Nemtudom elfogadják hibának...nagy valószínűséggel nem. De egy próbát megér.
Másik táppal, procival? nemis tudom hogy lehetne elindulni ezen a "hibajelen". Hátha..esetleg a tuning van rá ilyen hatással, márha van tuningolva a procid... hisz csupasz a tápellátásért felelős rész..esetleg az adhatja ki a hangot...bár annyira nemértek hozzá h 100%ba merjek bármit is javasolni/mondani.
Én megpróbálnám kölcsön procival, táppal..hátha..Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz hepibáb #56616 üzenetére
Keret..és felhasználási kör, e kettő jólenne ha megtudnád adni..sajnos fm2ben cpu erőben nemtud még..vagy ezután sem fog olyan erőt nyújtani mint egy fx6300fölött teljesítő sima cpu..; ezért írtam hogyha nem a játék ami elsősorban érdekel..vagy kompromisszum kész vagy a kinézetet érintve..élsimítás..+1-2 opció ami vga szinten érintene akkor fm2+ban gondolkodhatsz...
-
Apollo_21
addikt
válasz hepibáb #56610 üzenetére
Attól függ merre indulnál el amd fronton
Nekem is volt ilyen lapom, sok évig kiszolgált.
De már fm2-re váltottam róla, nemsoká fm2+ra...
Ha nem a fő cél a játék..vagy kizárólag csak az..akkor jólehet neked az fm2+, ha pedig fordítva van a helyzet akkor am3+os lapok fele kell nézelődni.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest