Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz SetCHOO. #47082 üzenetére
Hello!
SetCHOO. - Hacsak nem értettem félre valamit, és két VGA-s rendszert szeretnél akkor 990-es lapkával szerelt alaplap kellene, hogy legalább x8/x8-as módban fussanak a VGA-k, pl.: Asus M5A99X EVO R2.0, vagy pl.: x16/x16 : Asus M5A99FX PRO R2.0.
A 970-es lapkával szerelt Asus M5A97 EVO R2.0-ban a második slotban csak x4-es módban lehetséges.BeriHampeR - Szerintem maradj a B75 Pro3-nál, olyan sokkal nem drágább, de már van hűtőborda a FET-eken, egy 4 magos i5 alá mégse tegyél egy "csupasz" lapot, még ha nem is tuningolható a CPU...
Bluyoo - Megjött a ház, Vezérigazgató Úr?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz SetCHOO. #47082 üzenetére
Inkabb egy 7870/7850 mint 7770CF , keves az az 1 giga ram a kartyan. Egyebkent en meg voltam a 7870 CF-el elegedve, de az is igaz amit a @turbo-csiga mond, nehol van baj.....
Szerintetek milyen a hangkartya a Crosshair V Formula-Z alaplapon, erdemesebb egy "utosebbre" cserelni vagy ezen mar eleg jo a hang ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SetCHOO. #44601 üzenetére
Egyébként ha nincsen extra igényed, igazából ehhez a procihoz, konfighoz nem érdemes nagyobb vagy erősebb lapot venned. Attól ugye önmagában még nem nyersz semmit, a lapokban inkább az a játék, hogy mennyire engedik kihasználni a beléjük tett alkatrészeket. Nálad viszont nincs és nem is kell tuning, CF/SLI lehetőség.
Szóval ha majd bővítenél, akkor már procit, platformot érdemes, akkor pedig majd nézz vissza ide és segítünk.
Sőt, nekem is 6670-em volt benne
, arra figyelj, hogy DDR5-ös legyen.Látom, írtad.
A felbontáshoz jó választás a 6670.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SetCHOO. #44595 üzenetére
Nekem volt ilyenem, van rajta IDE port is.
Amíg nálam volt pár hónapig, rendben muzsikált, még 300 MHz tuningot is engedett, na nem, mintha egyáltalán ajánlott és alkalmas lenne rá, de ahogy látom, neked nem az a cél.
Gyakorlatilag a legolcsóbb ilyesfajta lap, mATX, de a célnak (számítógép működik vele megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest